Biktim sizden ya kendinizde hangi ozellik varsa o candir zaten kadin dedigin oyle olacak yok sari candir yok siyah mor candir abi beyaz ten sevende var esmerde sisman sevende var zayifta bunun candiri kadin dedigi yok bu kadar mi acsiniz siz ego sisirmeye boyle aptalca ugrasiyosunuz
07 Yorumla- +1 yıl
Bak bakalim ben oyle bir soru sormusmuyum senin bu sorun dedigin soruyu soranlardan farksiz ama onlar en azindan sacmada olsa dert anlatiyor ama sizden bikkinlik geldi kizin biri acmis beyaz ten candir kadin oyle olur bende beyazim ama bir kadin siz misiniz ya sizde bulunan ozellikler mi candir kadinliktir bitek sacma sapan konusuyosunuz ergenler ya
- +1 yıl
Sen mantıklı acta yorum yapalım eminim salak salak konular acıyosundr sevgilim söyle böyle yaptı diye :)) burada genelde ciddi dert yanma dediğin sevgilim sunu yapt böyle cok mu birde ciddi ciddi soruyorlar ben dalgasına acıyorum sen bunu ciddiye alıp böyle yazcak kadar gerizekalısın canım :) simdi defol git valla senin gibi mal anlamaz insanlarla uğrasamıcam hadi fazla konusma akıllı kız senii :))
- +1 yıl
Oyle konular acmiyorum bosuna tatmin olmaya calisma ve olayi kivirma eglenmelik actim diye balik eti haricinde birsey yazan her erkegin yazisinin altinda bitmissin sportif yazio iyy kaslari itici olur zayif der iyyy bilmem nesi itici ben anliyorum senin kucuk kafandan gecenleri rahat ol
En İyi Cevaplar
+1 yılErkek dediginde göbek li olacak Türk kası olacak! ^^
210 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim hatun ^^
- +1 yıl
bulursun kasli birini sen :)
- +1 yıl
Buldum bulacağımi yapmacik sisko erkekler uzak dura bilirsiniz dağlın! :)
- +1 yıl
Puahahhahahahhaha :)
Çok zayıf olmamakla birlikte, çok da kilolu olmamalı. Balık etli dediğin bu tanımlamaya uyuyorsa evet balık etli:) Şaplağı vurdun mu sarsılacak biraz :))) Çelimsiz olursa zor bu işler.
08 Yorumla
+1 yılYa sevgi versin yeter sevgiye ac kaldik dis gorunuse bakmaktan bir bayanin gercek sevgisi gibisi yoktur diye tahmin ediyorim bulup ta kaciran uzenlerin mk :D
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Sen kendini böyle mi avutuyorsun duba? Kadın dediğin uzun-ince olur. Tığ gibi! Zayıf ve uzunca hemcinslerim artılayınız. Bodur ve şişkolara inat lan!
01 Yorumla
+1 yılÖncelikle kendisi olsun en önemlisi bu
Sonrada bu dediklerinin ortası olsun yeterli benim için :D :D D:02 Yorumla- +1 yıl
:D :D D: Bence en güzeli ahahaha :D :D :D
+1 yılyemegin salcalisi kadinin kalcalisi demisler vessalam :)
02 Yorumla- +1 yıl
benimde öyle :))
Aşk İlişkileri konusunda 918 cevap paylaştı. yemeğin salçalısı kadının kalçalısı diyorum başkada bir şey demiyorum
01 Yorumla
+1 yılHatun dediğin balık etli olacak attınmı ele avuca gelecek :)) öyle attınmı ele kemik glmicek yani :))
00 Yorumla
+1 yılaynen öyle avuçladınmı ele avuca gelmeli daha iyi tahrik eder şöyle totosuna saglam vurdummu etler sallanmalı :D
00 Yorumlakup kuru sunta gibi la. ele gelecek hatun değidiğin
01 Yorumla
+1 yıl36 ile 38 beden gogus 85 olucak. saclar duz dudaklar al al olsun.
00 Yorumla
+1 yılEle avuca gelecek yaa ! İnce kurusu elimde kalır mazallah :)
02 Yorumla- +1 yıl
:))
+1 yılNe için olacağına bağlı. Sevgili ise zayıf. Eş ise balık etli
06 Yorumla- +1 yıl
Tamam evlenmeden seninde iznini alırım ;)
- +1 yıl
Sevgili için?
- +1 yıl
Onda özgürüm yani ;)
+1 yılher zaman söylüyorum sibel can örneğinden yola çıkın balık etli basenli kızlar :)
010 Yorumla- +1 yıl
haha bu mu şişko
www.magazinsortie.com/.../...0konseri%20%20(6).JPG - +1 yıl
gördüm ama ben balık eti içi dedim arkadaşım size moral olsun yoksa benim için insanın fiziki dış görünüşü hiç önemli değl gönlü kalbi güzel olsun bee
- +1 yıl
:))) avril lavinge mi barbara palvin mi peki?
- +1 yıl
bizim kezbanlarimiz bir tanedir bee :)
- +1 yıl
ya şaka yapıyorum bee :) bizim turk kızları trip de atsa bagirip cagirsa da başımızin taci gonlumuzun sultanidir...
balık ama balık dedıkse balıne degıl mk palamut balıgı :D
04 Yorumla
+1 yılBalık etli tabi ama kilosu boyundan 3 birimden fazla olmasın
03 Yorumla- +1 yıl
yani ama boyuna göre değişir şimdi 60 boy 60 kilo neyse de 75 boy 75 kilo olmaz yani :)
+1 yılYok arkadaş zayıf olck ya zayifa zayıf gider sismana sisman
01 Yorumla
+1 yılher yiğidin yoğurt yiyişi ayrıdır ;) bence kadın dediğin balık etli olmalı ;)
04 Yorumla- +1 yıl
bıraktım ehli keyf takılıyorum ;) istesemde o göbeği yapamam zaten vücüd izin vermiyo :)
- +1 yıl
madem öyle kiloya ihtiyacım var bir yemek ısmarlarsın ozaman? ilerde eşim olucak kişi kocam heybetlü huee diyebilsin :)
kadın dediğin attınmı eline birşey gelecek der atalar.
02 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDış görünüş olarak balık etli var balık etli var şimdi bazılarına çok yakışıyor.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSoru ile bu cevabın ne alakası var yahu
Erkek dediginde göbek li olacak Türk kası olacak! ^^
Gizli Üye(36-45)+1 yılbalık olacak ama balina balık değildir dip not geçiyim:)))
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhafif kilolu iyi oluyo dolgun göğüs felan ama ölçüyü tuttaramıyolar
Cevap sahibi+1 yılherkes değil tabi onu belirteyim senin vücut nası bu arada
Cevap sahibi+1 yılölçülerin ne peki?
Cevap sahibi+1 yılsen de mi sınava giriyon? yani benim gibi liselisin o zman şimdi daha da merak ettim
Cevap sahibi+1 yılmerakım daha da arttı söyle hadi ölç hemen:((((
hafif dolgunu makbuldür. ele avuca gelecek. şaplaklara gelecek.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılfazla balık etli olmasın. zayıf da olmasın. ideal kilosunda olsun. sevişmeyi bilsin tamam :)
00 Yorumlaİlla uzun uzun tarif mi edek?
02 Yorumlahafiften balık etli bence
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 795 cevap paylaştı. kız dediğin en az 70 kilo olacak
06 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbasen bölgesi hafif olsa fena olmaz :D
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılehehehe :D hafif dedim ama yiaaa :D
Cevap sahibi+1 yılHatlar belli olsun be azcik :) cokda zayif istemem ben acikcasi, ha simdi tabii 70-80 kiloda olmaz yani bir bayan :D
Cevap sahibi+1 yılboyun kac?
+1 yıl36 beden candır <3 😃
03 Yorumla- +1 yıl
Aynen ya en güzeli 36-38 diğerleri kötü bence
arkadaş bir soruda her gün sorulmaz ki
14 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. balık etli <3
06 YorumlaÇok zayıf olmadığı sürece kız dediğin Zayıf olur.
02 YorumlaŞöyle koluna şaplattığında şak diye ses gelmeli :D
00 Yorumlayok yok herşeyin ortası iyidir :)
02 Yorumla
+1 yılBalık etli iyidir de fazla kilolu kötü oluyor :)
00 Yorumlahop sen ne ayaksın anlamadım:))
00 YorumlaSportif
02 YorumlaBALIK ETLİ CANDIR :d
02 Yorumlaortası *-*
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılortası
00 Yorumla balık etli
00 Yorumla
+1 yılbalık etlı
010 Yorumla- +1 yıl
aynen balinayıda sevenler var sonuçta oda memeli cana yakın hayvandır belırtmek gerk
- +1 yıl
evet neden onlar da bayan degılmı soncuta
- +1 yıl
neden kilosuna göre giyinirler tabı
senın nasıl fızxıgın - +1 yıl
ozaman ıyısın baya basen neen sıkıntılı
- +1 yıl
basenın cokmu buyuk
balik etli iyidirr
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!