+1 yılağırbaşlı ve ciddi olmalı erkek ; eşini koruyup güvende hissettirmeli ; eşi onun yanında kendini dünyanın en güvende kadını hissetmiyorsa ne önemi vardır ki zaten erkek olmasının ; kadın dediğin de zeki ve karakterli olmalı ; tabi sevimli çocuksu olmalı ki erkeği nötrlesin :))
08 Yorumla
Soran+1 yıloo reyis de geldi :D ata binen ok atan silah kullanan adamsın vesselam :D önerilerine açığız her zaman...
- +1 yıl
Hep sen mi beni takip edeceksin olum bir de ben geleyim :D
Soran+1 yılgel usta gel başımın üstünde yerin var :D ülkeyi kurtarmaya devam mı :D
- +1 yıl
eyvallah kardeşlerim :)) hep beraber büyük şeyler başaracağız inşallah :)) kendinizi geliştirin yeter sizden tek istediğim bu ; yaratıcı için vatanımız için çalışmaya devam :)) elbet gerçek aşkı bulursunuz
Soran+1 yılvatan millet sakarya ; sen bize bir silahı öğret gerisi kolay :D
- +1 yıl
silah günümüzde öyle önemli bir araç değil ; şu an en önemli silah beynimiz onu iyi kullanmamız gerek ; artık savaşlar masada.. ha ben yine öğretirim o ayrı :))
Soran+1 yılPeki üstad beynimizi kullanmayı da yavaş yavaş öğreneceğiz savaşmaya devam
En İyi Cevaplar
+1 yılerkek olarak tabiki de seksi bir kadından etkilenirim ama sevgilim olmasını isteyeceğim kişi seksiden çok tatlı biri olsun isterim emma watson gibi
06 Yorumla
Soran+1 yıldeme deme emma watson deme :D harry potterdaki kıvırcık uzun bukleli saçı ve zeki edasıyla tavladı bizleri :D gerçekte karşılaşmışlığımız var cidden o kadar güzel değil dostum :D
- +1 yıl
olsun ya ben onun çok röportajını izledim onun tavırlarını gülüşünü falan çok seviyorum.onunla büyüdüm ya
Soran+1 yılbilsem bir telefon falan alırdım :D ama anlık bir şeydi :D sevgilisi çok çirkin laf aramızda şansın var dostum :D
- +1 yıl
evet ya sevgilieri öyle.çok iyi bir oyuncu ben bayılıyorum ona ama uzaktan sevmek daha iyi galiba dediğin gibi uzaktan kusursuz görürsün yakınına bir gidersin hayal kırıklığı
Soran+1 yıluzaktan sevmek bir şey katmaz git gör vazgeç en iyisi :D ne emma watsonlar var türkiyede karşına çıkar merak etme :D piyasaya tam girdikten sonra da emmayı sana yolluyorum o zaman beni bul :D
- +1 yıl
tamamdır bekliyorum :)
- Aşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı.
+1 yılOnce karizma yoksa topworld olsun emin ol tasiyamiyorsa ilgi cekmeZ
Kadinda ise hepsi bie arada bence. Sadece seksi sevilmez. Sadece sevimli kardes gibi hissettirir. Sevimiz birguzellik ise itici gelebilir bilemedim :D13 Yorumla
Soran+1 yılAmatör filozof bir hanımdan beklediğimiz bir yorum :D ben de amatör filozof yazarım anlıyorum sizi genç bayan :D
- +1 yıl
Haha anlasiyorsak ne de guzel! :D
Soran+1 yılEdebiyatla da aranız iyiyse ; anlaşmak kelimesi kifayetsiz bile kalabilir filozof bayan :))
Erkekte kaliteli kendinden emin ama mutevazi bir yakisiklilik ve kizda guzellik. guzele bakinca insanin ici aciliyor resmen. yasandi test edildi onaylandi :)
05 Yorumla
Soran+1 yılsen de mi brutus :D sen de kızlar başka demiyorsun değil mi :D ha ben de ilham alıyorum güzel kadın severim seninki de öyle bir sevgi mi?
Soran+1 yılrahatladım yeminle :D rusların dnasını artık bir şekilde halledeceğiz onu :D ama çirkini de severim ben çirkinler de zeki oluyor ya :D
Soran+1 yılHer şey yaratanın takdiri zaten :) aynen katılıyorum yaratılanı severim yaratandan ötürü :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Erkeklerde karakter ve para. Parası yoksa zeka ve kültürü yeterli. Hiç birisi yoksa yakışıklılık bir yere kadar. Bir iki gece. Kadınlarda sevimlilik ve seksilik. Kültür'de olursa süper.
12 Yorumla
Soran+1 yılBir iki geceden biraz tırsmadım desem de olmaz hani demesem içimde kalır :D karakter her şeyin başı yetenekler yani ; para da eşini rahat ettirmek için ; zeka kültür zor bulunur o biraz sıkıntı :D sevimli seksi kültürlü kadın bulsak yani bilemeyeceğim ; adriana limanın aldatılma nedeni sanırım :D
her erkek yakışıklı olamaz. yakışıklılık doğuştan gelen birşey. karizma ise giyimle duruşla elde edilen birşeydir. her erkeğin karizma yaratma şansı vardır
04 Yorumla
Soran+1 yılgiyimle de duruşla da zor biraz olur be italyan :D gerçek karizma da karakterle doğuştan gelir :D
Soran+1 yılaz da olsa yapay karizma da tuzsuz be dostum :D ama haklısın yakışıklılık imkansız :D tabi cerrahlara milyon dolarlar yedirmezsen :D
erkek dedigin agirnbasli olcak kadin dedigim ksdin deilm :) sevimli seker bise olcak ki denge kurulsun
01 Yorumla
Soran+1 yılerkek dediğin ciddi olmalı zaten sert olmalı evet de karakter harici dedim ben
+1 yılerkeklerde karizma, kızlarda sevimlilik önce gelir bnce ikisindednde süper çift olur
01 Yorumla
Soran+1 yılçifte bile karar vermişiz bravo :) haklısın ; sevimli olduğunuzu düşünmekte misiniz genç bayan :)
yakışıklılık geçer karizma kalır
kızlarda da aynı güzellikte seksilikte gider şirinlik kalır11 Yorumla
Soran+1 yılgüzel kafiye :D sonuna da dostlar beni hatırlasın ekledik miydiii :D
Erkeklerde karizma, bayanlarda sevimlilik.
Ama ben sevimli olamıyorum S:ADS:ADA:14 Yorumla
Soran+1 yılNiçin sevimli olamıyorsunuz genç bayan :D :D fotoğrafta biraz sert evet sezdim de :D
Soran+1 yılKafamda canlandı evet :D kızıl saç beyaz ten ve o sert bakışlarla zor zaten :DD
+1 yılerkekte karizma diyorum ben bayanlara erkekler karar versinartık...
04 Yorumla
Soran+1 yılsen de karar verebilirsin bayanlara ; hem bir bayanın gözünden görmek de önemli
- +1 yıl
o zaman seksilik diyeyim ben :D
Soran+1 yılistemeye istemeye de olsa :D
- +1 yıl
yoo gayet istyerek... :D
yakışıklılık geçici ama karizma her zaman duru bro erkekte. karizmayı tercih ederım
kızlarda da sevimlilik olsun güzel seksi ama çekilmez bı kızlar ömür geçmez05 Yorumla
Soran+1 yılaynen bro haklısın ilk cümlede :D sonra biraz katılmıyorum :D ben bir kızla bir ömür geçireceğim kafaya koydum :D bir kere aşık olacağım sonsuza dek sürecek
Soran+1 yılha cümlenin sonunda anlam karambolu olmuş :D çekilmez bir kızla ömür geçmez demişsin juve kardeş ben genel bir kızla dedin sandım :D haklısın %100
Soran+1 yılanladım anladım :D aynen doğru huysuz hiç olmasın daha iyi
Hem karizma hem yakışıklılık hepsinden azar azar :D
02 Yorumla
Soran+1 yılLittle little into the middle diyorsunuz yani ebru hanım :D erkek dediğin salata gibi olmalı her şeyi barındırmalı kendini her alanda geliştirmeli diyor ve orta yolu buluyorum :D
+1 yılERKEKTE=İNSANLİK. KADİNDA=İNSANLİK. GERİSİ TEFERRUAT
043 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın misafir çocuğum abisi biraz da bak bu oynasın diyesim var :D ama ciddi sert girmişsin diyemiyorum tabi :D haklısın sonuna kadar da görüntü diye şeettiydim ben
- +1 yıl
Cokmu sert oldukii :-) :-) hihih:D
Soran+1 yılBırak sert olsun delikanlı gibi :D o sondaki sevimli gülme aldı götürdü sertliği :D
- +1 yıl
Ama aama aammaa Ben sert şaapmak istemediydimkine... hihihi...:D
Soran+1 yılgerisi teferruat yazmış sert şeetmedim diyor :D sevimli şey seni :D
- +1 yıl
Annem oyle yaz dedi diye şaaptim ben :) ben bilmemki sert filan:-)
- +1 yıl
Ay çok sevimlisiiin seeen :D bizim çocuğumuz olacak mısın sen :D anneye selamlar saygılar :D
- +1 yıl
gerçekten çok sevimli ya :D benim de kafam misafir çocuklarına gitti nerde o eski günler ya :D
- +1 yıl
Bilgisayarinlaa oynuyummuki ben simdik... olabilirmiki boyle bisey :))) hihih;)
Soran+1 yılgel tamam gel ne oynarsın ne aciyim ben sana barbi giydir açıyım mı yerim seni beeen :D
- +1 yıl
Yok ben gta severimki... baamm baamm baammm butun adamlari deşicem HA HA HA her yer kan olucak:-)
Soran+1 yılben hareket ettireyim sen vur olur mu :D gel beraber oynayalım hem bak limonatanı da iç bakıyım yoksa büyüyemezsin :D
- +1 yıl
Hepsini vurdum baam bam bammm. Haritadaki goreve gotur beni :-) pembe halkaya gidelim:-)
Soran+1 yılsen biliyorsun bu işi aferin limonatanı içtiysen bin arabaya araba sür bakalım azcık da :D yerim seni yerim
- +1 yıl
Dur bir opme beee gorevi yapamadim iste al.. ühhühühu
Soran+1 yılağlama ya ağlama kıyamam hiiiç :D al çikolata vereceğim sana ya ağlama yine yaparız görevi beraber :D aaa bak vurmuşsun hepsini nası vurdun ya aferin bak aaa yapmışııın ağlama bak :D
- +1 yıl
Kes bee kes cocukmu kandiriyon sen mission failed yaziyo ne adam oldurmesi.. tukururum hee :))
Soran+1 yılhemen de pisleş hemen de :D :D tükür tükür helal olsun sana :D öperim ben de
- +1 yıl
Kandirdim cocuk diilimki ben :)))) buyukum :)
Soran+1 yılevet evet en büyük sensin bak ablasın sen :)) yaşın kaç pekim :D 3 mü :D
- +1 yıl
18 :D
Soran+1 yılevet evet çoook büyüksün sen :D on şekiş diyen ağzını yerim :D
- +1 yıl
Al bak kimligim.. on şekiş değil on sekiz.. adam ol :-) ;p
Soran+1 yılne güzel moddu neden çıktın ki bir türlü çıkamıyordum ben :D peki genç bayan yaşınız 18 olsa da sevimliliğiniz ve misafirçocukluğunuz baki :D
- +1 yıl
Kim çıkmış ki moddan.. hihihih:))
Soran+1 yılnasıl yiyeyim ağzını ben şimdi senin :D kanal kapanır valla :D
- +1 yıl
Yeme yeme :) cok ayıp ki :D
Soran+1 yılyanaklarını sıktırsam :D
- +1 yıl
İlla mıncırcan mi :D
Soran+1 yıleveeeeeet :D öperim de bir de
- +1 yıl
İyi öp bakalim ;D
- +1 yıl
oooo siz bir konuşun özelden inanılmaz yakıştınız ya :D
- +1 yıl
Arkadaşisin galiba :-)
Soran+1 yılintikam diyosun :D evet çok sevdim ben :D
Soran+1 yılevlenir misin büyüyünce benle hı söyle bakıyım :D
- +1 yıl
Anneme sormam lazim bilmemki ben oyle biseyleri:D
Soran+1 yılistiyim mi seni annendeeeen :D
- +1 yıl
Olur belki :) bence bir canli odada cay icsekmiki :)
Soran+1 yılAlkışlarla canlı odaya alalım bizi öyleyse :D sana soğutayımmı çayı yok yok gazoz getireyim sana ben :D
- +1 yıl
Portakal suyu? :) yaa tamam yaa sekerde olur (ins cukulata verir allaaamm)
Soran+1 yılyerim seni ben yerim çukulatalı şeker veriiim al bakalım dişlerin çürür bak çok yeme olur mu tatlım :D
- +1 yıl
Hepsini yedim:D
Soran+1 yılellerini de yıkayalım gel lavaboda :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekleri bilmemde bayanlarda sevimlilik ve seksilik diyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılGizli dostuma da bir miranda kerr lütfen :D
Cevap sahibi+1 yılHiç de fena olmaz hani :)
Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı. ikisi de değil.İnsan olsun
adam olsun.03 Yorumla
Soran+1 yılNefertitinin gözyaşı... haklısın ben görüntüye hiç bakmam aşk olaylarında hani ;; ama hani olsa hangisi dediydim :)
Soran+1 yılhangisi tuhaf
+1 yılErkekte karizma, bayanda güzellik diyorum :)
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten yakışıklılık diyen de yok :D no more baby face no more sorrow :D
- +1 yıl
ahahahahhhh :)
+1 yılBayanda sevimlilik :)
04 Yorumla
Soran+1 yılel birliğiyle şaşırttınız beni :D
- +1 yıl
:) sonuçlara bakıp bende şaşırdım dostum yalnız değilsin :D
Soran+1 yılBir de kadınları anlamak derler :D hani marjinal bizdik :D
- +1 yıl
:D :D :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızlar seksi olsun bana yeter :D
256 Yorumla
Soran+1 yılAman ablacım bana yeter dedin korkuttun beni :D lezbiyen severim ben de tabi :D kadın olsam ben de lezbiyen olurdum :D
Cevap sahibi+1 yılSeviyorum be napıyım kızlar başka :))
Soran+1 yıleyvah eyvah :D erkeklere bir hareketlenme yok mu olsun ya :D
Cevap sahibi+1 yılHiç hiç asla olamaz benim bir ilişkim var zaten başka kızlara bakmam ben:)
Soran+1 yıluuu bir de sadık :D erkeklerden kıskanma var mı yengeyi :D
Cevap sahibi+1 yılVar :)
Soran+1 yılbence her şeyin doğalı ablacım belki değişir ilgin kim bilir :D hani kızları anlamak zor beraber duşa da giriyormuşsunuz arkadaş arkadaşa :D ben erkekte düşünemem bile o ney ya ıyy :D belki bir umut vazgeçersin bu hevesten :D
Cevap sahibi+1 yılZaten ben gayleri hiç sevmiyorum ama kızlar başka ki ben 2 yıldır birlikteyim bir kere bu heves değil aşk :)
Soran+1 yılLaf aramızda ben de sevmiyorum ya ; bana yürümüştü bir tanesi ağzına vuruyordum :D ama lezbiyenleri sevdiğimi söylemiştim sanırım :D 2 yıl :D hollandaya kır düğününe davetiye isterim
Cevap sahibi+1 yılTabi canım hemen düğün hazırlıklarına başlıyalım :)) vuraydın ağzına ağzına :))
Soran+1 yılhanginiz teklif edecek bir de o var :D bak bu hiç düşünülmez :D şeftali ister misin diyo bana ya kaçtı pis herif :D
Cevap sahibi+1 yılTam bir pislikmiş ööö :)) ben ederim tabiki aşkıma
Soran+1 yılgelen geçen yürüyor ne buluyorlarsa :D erkekler yürümese sıkıntı yok da :D oo romantiğiz bir de ya erkekle aldatırsa :D hep bir açık :D
Cevap sahibi+1 yılHele öyle bişey yapsın evire çevire döverim :)) ama yapmıcağı için bu konuda rahatım :)) yakışıklısındır ondan geliyolardır :)
Soran+1 yıloo erkek kısmı sensin o zaman :D ama affedersin sonunda değil mi :D bilmem kendime o gözle bakmadım hiç :D yakışıklı da diyolar karizma da diyolar herkesin kendi görüşü tabi :D kalp diyolar gibi oldu biraz :D
Cevap sahibi+1 yılAldırma sen onları :)) evet öyleyim affedermiyim bilemiyorum ama seven insan herşeyi yapar
Soran+1 yılaldırmıyorum zaten :)) aman aman çaktırma affedebilecek gibi olduğunu da rahat hareket etmesin :D
Cevap sahibi+1 yılAynen haklısın bak :) aferim sana
Soran+1 yılevet evet aramızda ;)) sana da aferim aman dikkat et bak bu kız milletine güven olmaz :D
Cevap sahibi+1 yılBenimknin erkeklerle işi olmaz yani tanıyosam yapmaz öyle bişey ben tüm kalbimle güveniyorum :))
Soran+1 yılgerçek aşkı kız kıza bulmanız şaşırtıcı aman nazar değmesin :D nasıl bu kadar güvendin sırrı nedir bunun :D
Cevap sahibi+1 yılÇünkü ben ona birazcık test yaptım :))
Soran+1 yılnasıl nasıl ne yaptın ben de yapmıştım bu arada :D ha anlatamayacak gibiysen ifşa olacaksan özelden yaz :D resmen aynı sorunlarımız var senle karşı cins olmamıza rağmen çok ilginç :D
Cevap sahibi+1 yılSıkılcak bir durum yok yazarım :)
Soran+1 yılyaz yaz :D özelden burdan istediğin yerden yaz :D kapatayım siteyi geçici süreliğine istersen rahat rahat yaz :D aramızda bikaç hacker arkadaş yok değil bana borçlu olan :D
Cevap sahibi+1 yılBenim erkek arkadaşlarım var muhabbeteder konuşuruz geçen yaz biz bir bara gittik tabi ben arkadaşıma sarkıntılık yap açık sacık konuş ben lavaboya gidicem o zaman yaparsın dedim yaptı kız arkafaşım yanıma geldi bu bana böyle böyle yaptı dedi tamam gidelim dedim ysni böyle testettim
Soran+1 yılfenasın fena :D erkek rolü sende buradan anladım bunu :D ben de benzer şeyi denedim zamanında arkadaşımın yüzüne iki saat buz tuttuk biber gazının etkisi geçsin diye :D :D
Cevap sahibi+1 yılÇok kötüymüş :))
Soran+1 yılyok ya aksine eğlenceliydi :D ucuz yırttı yine :D ya bıçaklasaydı :D kızlar fena kızlar :D
Cevap sahibi+1 yılAllah korumuş evet bizler fenayızdır ;)
Soran+1 yılneticede kızım mesajını verdin :D Hoş kızsın delikanlı kızsın vesselam :D
Cevap sahibi+1 yılSağol bilader :))
Soran+1 yılbiladeri de yapıştırırım yeri geldiğinde erkek gibi kızım diyosun yani yakışır :D
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle :)
Soran+1 yılhaberlerini almak isterim delikanlı kız :D bana bir mesaj çakarsın :D sevgiline yürümem söz :D
Cevap sahibi+1 yılTabi haberdar ederim :)) tabi 1 adım gelirsin 2 adım gelirsin bir bakmışsın hastanedesin :)))
Soran+1 yıldövüşçüyüm ben dövüşçü :D aferin hep böyle korumacı :D erkekler fena örgütlenin koruyun kendinizi :D emanet etsen yürümem yürütmem ayıpsın
Cevap sahibi+1 yılZaten delikanlısın ben anladım seni :))
Soran+1 yıleyvallah delikanlı kız bunu senden duymak güzel :)) mesajını bekliyorum :D dövüş öğren dövüş :D
Cevap sahibi+1 yılAyıpsın kardeş ben boks yapmış insanım :)) 3 yıl
Soran+1 yıldeme :D cidden mi :D bende de var bir 3 yıl :D iyi iyi helal ya yakışır boşuna sevmedim seni :D boks çok düz ya sen özgür sporlara geç wing chun var bak mesela :D
Cevap sahibi+1 yılYok en iyisi boks :))
Soran+1 yılsen bana güven :D ben boksu da denedim :D diğerleri daha iyi daha günümüze entegre :D ha yumruğu denk getirdin mi de senden dövüşçüsü yok delikanlım :D ama her şey yumruk değil :D
Cevap sahibi+1 yılBen bruce lee miyim onun spor tarzını yapıyım kodum mu oturcak yeter bana :))
Soran+1 yıldelikanlılıkta sınır bırakmadın bizlere ya :D sadece bruce leenin değil ki bu bir de adamcağız hepsini toplamış toplama bilgisayar yapar gibi ne güzel :D
Cevap sahibi+1 yılAman boşver ya zaten bıraktım boksu bir tek spor yapmaya gidince 1 2 saat okadar
Soran+1 yılbir öğrendin mi kas hafızasında kalıyor istemesen de :D geçen yersız garsonu bir yapıştırdım masaya :D aklı sıra arkadan yaklaşıp şakalar yapacak :D
Cevap sahibi+1 yılSende haa kesin arkadaşındı ondan şaka filen yapçaktı :))
Soran+1 yılyok ya tanıdık garson :D arkadaşım değilde epey tanıdık şaka yapacakmış :D doğumgünümdü benim de :D bunu bilekten alıp bir yapıştırdım masaya :D çok sert değildi ya ama kendim de şaşırdım :D
Cevap sahibi+1 yılRefleks olmuş :))
Soran+1 yılkas hafızası sende de vardır mutlaka :D 3 saniye kuralı suç bile değil :D
Cevap sahibi+1 yılYani ben bu saate kadar oturmazdım ya sabah nasıl uyancam ben :)
Soran+1 yıltüh ya uykusuz kalmasaydın keşke, delikanlı kız seni de lafa tuttum :) ben de uyanacağım antremanım var :)) hadi uyuyalım beraber hadi ; sen bana mesaj yaz ordan konuşuruz sonra ;
Cevap sahibi+1 yılArtık yarın yazarım olurmu şimdi çıkcam çünkü :)
Soran+1 yıltamam anlaştık :) iyi geceler güzel rüyalar delikanlı kız :)
Cevap sahibi+1 yılSanada iyi geceler :)
gülüşü güzel olsun yeter bana :)
07 Yorumla
Soran+1 yılsen aşıksın arkadaş :D
Soran+1 yılaman aman bir gülüş bir kaptırırsın alamazsın önünü aşk zor gerçek aşkın peşindeyiz :D olur olur gerçek aşk gelir kardeş daha genciz
Soran+1 yılsavaşarak ölürüz be dostum ideallerimizden önemli mi :) aşağıda reyis vardı o bilir bu işleri :D
Soran+1 yılaz aşağı in sayfada köşede solda :D
kadın dedıgın az konusan sevımlı olmalı
08 Yorumla
Soran+1 yılAz konuşan sevimli çok zor :D keşke ama sevimli dediğin çok konuşur deneylerie bakarak söylüyorum :D
Soran+1 yılhayal kurduğun kadar yaşar ; yaşadığın kadar hayal kurarsın diyorsun yani :D
Soran+1 yıldeniz kızına aşık olan adam diye çıkarsan ziyaretine gelirim sinan kardeş :D
Soran+1 yılnefes alsın yetere ekledim bunu :D karakteri güzel olsun yeter haklısın :D
+1 yılTatlı yüzlü ve seksi bayan derim...
04 Yorumla
Soran+1 yılkafamda canlandı dostum peki bu bayan güzel olmasa o kadar?
- +1 yıl
Gideri vardır yine yani :) Beli felan inceyse Vücut hatları iyise, lolita gibi çıtır gibi düşün :)
Soran+1 yıldüşünmeyelim düşünmeyelim gece gece bunları :D arif kabak var yer misin?kavun var yumuşacık sahnesi gibi oldu :D
- +1 yıl
Ha ha :)))
+1 yılErkeklerde para, kadınlarda kaşarlık.
01 Yorumla
Soran+1 yılyapma volkaaaan
Sevimli + çekici olmalı bayan :)
02 Yorumla
Soran+1 yılgüzellik ölmüş ağalar :D xAnony arkadaşıma da bir miranda kerr rica edelim :D
+1 yılyüzü güzel olsun bakınca herşeyi unutacak gibi
021 Yorumla
Soran+1 yılo hepimize lazım ilham versin acıları dindirsin :D sevimlilik gereksiz seksiliği düşünmem bile diyorsun yani :D
- +1 yıl
bak işte herşeyi reddetemiyorsun seksilik dersen olsun yani nasıl olsun bir kere yüzü güzelse fiziğide düzgün olmalı çok bozuk olursa yüz güzelliğini göremezsin bir insanı tamamen seversin şurası şöyle burası böyle diyerk olmazz
Soran+1 yılhaklısın dostum da aşık olmak da başka şey yahu :D çirkin kıza da aşık olurum ben aşık olursam da severim :D ama tabi güzellik söz konusuysa 4 4 lük olmalı güzellik kusursuzdur da öylesi de yok ne yazıkki :D tam bir paradoks :D
- +1 yıl
aynen bir paradoks ya büyük konuşmaya gerek yok tek kelime açıklıyor aslan ota da konar b^kada
Soran+1 yılBırakalım kendimizi zaman nehrine zaten bir bakmışız torun seviyoruz be dostum önemli olan hedefler idealler
- +1 yıl
kesinlikle aşk maşk yalan :D paradır para :DD:
Soran+1 yılParaya gelecek kız çok da aşık olunacak kız mı onlar :D :D param var aşık olunacak kızdan banane diyorsan o ayrı ama sıkılırsın ondan da yahu :D
- +1 yıl
yok be kanka :D aşkla para demedim ben para bir aşkdır :D onu sevmekten bahsediyorum :DD
Soran+1 yılPara sevilir mi koçum :D çok param var hiç sevemedim :D sevilmez sevilmez anca yerine göre kullanmayı seviyorum ben başkaları için parayı iyiliğe dönüştürmek parayı araç olarak kullanmak gibisi yok :D
- +1 yıl
bak para sevmek şu bakımdan para ve kültürün olacak ki işe yarasın şayet para ve sonradan görme ise :) olmasın :D kültürlü olursan para kullanacağın şey olur bunun için para lazım olur ondan seversin parayı ama para için kimseyi satmassın ben bu bakımdan severim
Soran+1 yılkültürüm olsun param olsun gelsin aston villalar gitsin ünlü resimler sergi açılışları güzel kızlar malikanede büyük partiler diyorsun :D canlandı gözümde pek uzak değil :D gözüm yok ama yaparsam çağırırım :D
- +1 yıl
tamam :D takipe geçiyorum hemen :DDD kaybetme beni haha :D
Soran+1 yıltamamdır dostum :D biraz zamanı var ama :D bir anda davet kartı alırsan şaşırma :D
- +1 yıl
dostum sen takip edilmiyorsunda :D sen et beni bari :D unutmayayım seni.DD
Soran+1 yılediliyorumdur yahu :D site garip denedim bir şeyler
- +1 yıl
olmuyor dostum :))
Soran+1 yıltamam sıkıntı çözüldü :D
- +1 yıl
tamamdır
Soran+1 yıltamamdır cengo kardeş :D sen çalış been aldırıcam seni piyasaya merak etme :D film olur bir şey olur bakarız :D
- +1 yıl
puhahaha :DD iyi güldüm eywallah ) sende takip et :D yoksa mesaj ataamazsın.))
Soran+1 yıledememişim takip :D yok yok alışamadım siteye :D şimdi oldu
Bayanlardan karışık olsun :)
05 Yorumla
Soran+1 yılnefes alsın yeter olsun peki :D
Soran+1 yılişte o şıtandartlar nedir :D görüntü olarak yani hani ben hiç bakmam görüntüye :D aşk anlamında yoksa ilham veriyorlar o doğru :D
Soran+1 yılBak başa döndük :D
+1 yılYeşil gözlü & Fenerbahçe'li olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılkriterler net yani
+1 yılBayanlarda Sevimlilik
01 Yorumla
Soran+1 yılilginç bir yaklaşım dostum güzelliğe bakmam anca sevimli olsun diyorsun yani
+1 yılerkeklerde tabiki karizmaa
11 Yorumla
Soran+1 yılsüslü bayan takdir hakkını karizmadan yana kullandı sayın seyirciler :D
+1 yılikisindede zeka olacak.
01 Yorumla
Soran+1 yılrotayı zekaya çevirir gibiyiz sevimlilikten :D zeka herkese şart
Gizli Üye(36-45)+1 yılinsan olsun adam olsun yeter
01 Yorumla
Soran+1 yılAdam gibi adam diyosun doğru her şeyin başı o
Sevimlilik tatlılık heryerini yerimm :pp
01 Yorumla
Soran+1 yılolum duuur senlik bişeey yooook :D sakin ol ve o elindekini yere bırak :D
Karizma.
03 Yorumla
Soran+1 yılSondaki nokta zaten ifade ediyor saklı kalmış duyguları ; hezeyanları ve ölü ruhların hayal kırıklarıyla dolu hayallerini değil mi machbet... :D hemen de gaza gelmesem iyiydi ; shakespeareden alıntı değildi bizzat uydurdum :D
Soran+1 yılNereden nereye götürdüm noktayı :D küçük bir dokunuş işte :D
Kızlarda tatlılık :D
01 Yorumla
Soran+1 yılTatlılık da tam orta şekerli oldu vampir kardeş :D anladım ama ben sizi toptan güzelliğe ağır bastı sevimlilik :D
Karizma.
02 Yorumla
Soran+1 yılguru mu o aman Allahım gözlerim yaşardı :D soğukkanlı ve net bir cevap sanırım tecrübe işte :D
Soran+1 yılguru gürültü... :D
Aşk İlişkileri konusunda 831 cevap paylaştı. kadın Dedigin Güzel olacak :D
06 Yorumla
Soran+1 yılsen de yazmasan güzellik gereksiz bir kavram olup gidecekti kemal kardeş :D son anda müdahale
Soran+1 yılsevimli de göze hitap eder seksi de ama sen böyle duru bir güzelliği diyosun :D tablolara ilham vermeli bırak seksi de olmayıversin :D
Soran+1 yılvar var neler var kendimden biliyorum :D aşık olmasam da güzelliği ilham veriyor şu sıralar moda bosnalılarda ben sana rotayı göstereyim hadi yine iyisin :D deneysel kanıtlanmış rota
+1 yılkarizma önemli
01 Yorumla
Soran+1 yılHele de nickimiz gölge kızken ve gizem seviyorsak... :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkeklerde karizma kadın dediğinde seksi olacak
01 Yorumla
Soran+1 yılsert ve net olmuş :) adam gibi adaaam diye çıkışacaksın sandım bir an
Karizma :)
02 Yorumla
Soran+1 yılneeeet :)
Kalbinde iman...
04 Yorumla
Soran+1 yılCanevimden vurdun beni şimdi
Soran+1 yılKarakter , kişilik , iman bunlar asıl önemli olan şeyler tabi dostum ; ben görüntü olarak diye sorduydum
+1 yılErkeklerde karizma
06 Yorumla
Soran+1 yılyakışıklı olmayan karizma olur mu peki
- +1 yıl
Tabiki
Soran+1 yılonu da beğenirim diyorsun yani bravo
- +1 yıl
Hiç belli olmaz bu işler
Soran+1 yılPolitik gibi biraz :D ama bunu bir evet kabul ediyorum çıtayı fazla düşürmeden tabi :D
- +1 yıl
:))
sevimlilik
05 Yorumla
Soran+1 yılsevimlilik ağır bastı arkadaş işe bak :D
Soran+1 yılgüzel gözü yorar mı bak bu ilginç :D seksi de bir süre sonra hissizleştirir bunun andropozu da var evvet :D her yola gelirde kafamda türlü şey canlandı onlar olur öyle :D
Soran+1 yılDoğru doğru benimki yorulmaz ama tabi göz başka güzellik de ister haliyle başka ilham da ister :D önemli olan aşık olmak karakterine özelliklerine her şeyine :D ulaştı ulaştı mesaj görüldü yazısı çıktı :D oluuum duuur senlik bişeey yook :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılkarizmaa
03 Yorumla
Soran+1 yılçığlık sesini duyar gibiyim :D
Cevap sahibi+1 yıl:D çglık gibiydi aynen
Soran+1 yılsessizliğin çığlığı :D
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası