Cirkin biri bana cikma teklifi etti. Kendini ne zannediyor?

Yurt disinda yasiyorum ve universite ogrencisiyim, gecen gun cirkin biri bana cikma teklifi etti. Kendisi benimle ayni fakulteden, Afganistanli. Ben oldukca alimli ve guzel bir kizim. Aslinda cirkin olan sadece disi degil ayni anda ici. Neredeyse fakultede okuyan butun guzellere teklif etti. Ve kabul edilmedi elbette. Kendisi 30 yasinda ve hala mezun olamamis ben 20 yasindayim. Ona hic yuz vermedigim halde beni eve cagriyor vs vs (yalniz yasiyor). Benim hic sevgilim olmadi ve istemiyorumda bunu kendide biliyor. Bana ne der, 3 haftamiz kaldi projenin bitmesine deneyebiliriz sende tecrube sahibi olursun kimse bilmek zorunda degil. Resmen sok oldum. Sonra saka oldugunu soyledi, tabi inanmadim sapikmidir nedir. Butun kizlar benden etkilenir ama sen etkilenmedin falan diyor. Her erkek her cicegi koklamak ister benim hic Turk sevgilim olmadi sen benim sansimsin vs vs. Cevap vermiyorum kendi kendine konusuyor aptal. Simdide benim oulda Ispanyol bir kiz arkadasim var baska bir fakulteden. Onu gormus elbette o kizda cok guzel, hatta manken. Sen istemedigine gore onu bana ayarlayabilirmisin diye sordu. Su an gercekten bir kiza ihtiacim var falan diyor. Hayir dedim unut bunu duymamis olayim senin zerre kadar sansin yok dedim. Acaba neden boyle yapiyor ben dengesiz oldugunu dusunuyorm peki ya siz? Illa bir sevgili istiyor ve builamiyorsan kendin gibilere baksana. Artik tiskiniyorum ondan ama 3 hafta daha idare etmek zorundayim. Bana diyor ki herkese karsi guzel yuzlusun neden bana boyle davraniyorsun. Acaba neden diye soracagim bir gun.
Cirkin biri bana cikma teklifi etti. Kendini ne zannediyor?