öküz erkek sevdanız bitmez yani boşa demiyolar duygusal olma, anlayışlı olma, p*ç ol, vurdumduymaz ol ki kendine bağlayasın diye. peşinden koşmak yerine koşturmayı taktik olarak anlatırlardı da ben kızlara gerektiği hassaslığın gösterilmesi konusunda diretirdim. demek ki yanılıyormuşum yani böyle birine tahammül edebiliyorsan biz de yavaştan öküzleşelim belki bundan sonra terk edilmeyiz.
110 Yorumla- +1 yıl
alışmaya çalışıyorum öküz bir herife boşver sen üzme insanları
- +1 yıl
şimdi de ayrılmak isteyen taraf ben oldum ben oluyorum bu olay farklı sanırım
- +1 yıl
ama ayrılmıyorsun yani kurtarmak için çabalama peşindesin. dedim ya düşünceli erkek bir yerden sonra bıktırır ve nasıl kurtulabilirim bu adamdan şeklinde gelir sorular. hatta soru bile açmaya gerek yok direkt ayrılırsınız bir de güzel cümlelerle avutup kızmasına da engel olursunuz. safız ya madem doğrusu bu o zaman senin istediğin gibi olsun, ayrılalım deriz.
- +1 yıl
haklısın galiba romantikliği de çok abartmamak gerek dozu iyi ayarlamak önemli
- +1 yıl
orası öyle ama çoğunuz ne istediğinizi bilmiyosunuz. öylesine de gelmiyosunuz böylesine de. tüm kızların bedelini sana ödetiyo gibi oluyorum ama kusura bakma lütfen şahsi algılama ben bugüne kadar karşıma çıkanlara olan nefretimi kustum. tabi ki sen öyle biri olmayabilirsin ben genelleme yapıyorum yanlış bir şey olmasına rağmen.
- +1 yıl
evet ne istediğimizi bilmiyoruz çok haklısın buna sonuna kadar katılıyorum öncelikle ne istediğini bilen kadın kazanıyor teşekkür ederim cevabınız için :)
- +1 yıl
ne istediğini bilmediğini kabul eden biri olarak, aslında bildiğinizin bir göstergesi olduğunu düşünüyorum. sadece eleştiriye açık olduğunuz için her tepkime anlayışla karşılık veriyorsunuz :) ne istediğini bilen kadının kazandığı konusunda da haklısınız ve asıl ben teşekkür ederim çok güzel fikir alışverişinde bulunuyoruz ve kadınlara olan sert kabuğum kırılıyor bir nebze de olsa :)
- +1 yıl
buna sevindim de biz bir şeyleri kabullenemezsek hiçbir zaman kazanamayız
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılbabam eskiden her akşam çikolata getirirdi..
şimdi sigarasını ben alıyorum, şaşkınım12 Yorumla- +1 yıl
manyak ya :)
- +1 yıl
Teşekkürler :)
En azından yalancı değil seni pışpışlayıp arkanda iş cevirmiyor ;) herzaman dürüst bir erkek romantik erkektek bir tık öndedir gözümde. odun olsun ama sevsin beni boş yere süsülü kelimer birseye yaramıyo canım ya. heyecan yaratmak icin tek ondan bekleme sende alevlendirebilirsin tek sucu karsındakinden arama.
01 Yorumla- +1 yıl
of of
Eğer seni gerçekten seviyorsa -ki bu hissedilir odun olmanın bir kusur olacağını düşünmüyorum. Çok romantik erkeklerin sevgililerini/eşlerini aldattığı görülmüştür. Önemli olan bence bağlılık;onu böyle kabul et eğer sana olan sevgisinden şüphe etmiyorsan.
04 Yorumla- +1 yıl
sevdiğine eminim yoksa bu kadar katlanmazdı bağlılık bilmiyorum emin olamıyorum
- +1 yıl
evlensek romantiklik aramam yatak yeterli :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
+1 yılsevgilin öküz, romantik değil hatta odun. ama onu biçimlendirmek sana düşer az bişey ver gazı herife bak bakalım düzelecekkmi. hem romantik erkeği napıcan he eskilerini aratıyor ise sana ayrıl o halde.
10 Yorumla
+1 yılrenkleri açıklayamayız ya, mesela pembe rengi bir köre tarif edemeyiz.. işte öyle tarif edemiyorum seni/sizleri, forum sitesi veya değil ne olduğunun hiçbir önemi yok sana ulaşabildiğim bu yolla ulu orta yazmama izin versin herkes, siz uygun aday (lar) için içlerinden birtanesini ya da önüme geleni ilk ve tek yapacağım hayatım için, kuracağım ailem, kadınım, çocuklarım için köpekler gibi çalışıp durmadan yükseldiğim bu başarı basamaklarında karşıma ansızın çıkıyorsunuz ve sizlere ulaşamıyorum çoğunlukla sevgiliniz oluyor.. siz anne doğumu ile yansıtılan ama tanrının çizdiği yüz, fizik, kalp güzellikleri insan (tanrıça) lar.. bunu bana yamayın.! tek başıma ayaklarımın üstünde duran daha hiç kurmadığım aileme iyi bir hayat yaşatmak için hem gönül hemde ceplerimi doldurduğum enerjimi alıyorsunuz tek eşli bayan.! ah, anlatamıyorum bu rengin tonunu./
05 Yorumla- +1 yıl
alışkın değilim bunlara algılamaya çalışıyorum :D
- +1 yıl
hadi birlikte anlayalım; bir süredir hangi konuya baksam karşıma çıktınız ve kendime inatla ne profilinize baktım nede fotoğrafınıza nede mesaj yollamaya çalıştım sadece izledim yazdığınız her bir kelimeyi herhangi bir "de, da" ekini ayrımı yoksa bitişik mi yazdınız onlara kadar izledim tarif ettim.. yazdıklarını aklınızde ve kalbinizde nasıl bir bağlaçlardan geçtiğine kadar ortaya belirdi hepsi.. sizi daha yakından tanımak istememek elde değil ancak sevgiliniz varmış, hemde sizi üzüyormuş.. sevgilinizin olduğunamı üzülsem sizi üzdüğünemi bilemiyorum açık olacağım; sizin gibi eşşiz bir rengi çamura bulamaya çalışan sevgilinizin hiç olmamasını ümid ediyorum ancak bu olası dahilinde benim olmanızı dilemeken başka çare kalmıyor, sevgiler uygun eş, ömür boyu eş olacak kadın.. güzel kalbiniz daima güzel kalsın
- +1 yıl
kendinizi açık ederseniz beyefendi cesaretinize hayran kalabilirim ancak bu şartlarda yalnız samimiyet içrmeyen yavşak bir herif izlenimi uyandırıyorsunuz sanırım etkilenmiyorum anlatabilmişimdir yeterince diye düşünüyorum :)
- +1 yıl
samimiyetsizliğiniz için saygılar, sevgilinize hak vermeye yaklaştırdınız beni bu cevabınız ile.. onların hepsi gerçekten içtendi en derinden.. tabiki, olur açık ederim..
- Aşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı.
+1 yıleğer karakter meselesiyse ki öyledir yapacak bir şey yok.
sen kendin bir şeyler yaparak belki içindeki romantiği uyandırabilirsin ama baktın tepki yok ya kabulleneceksin ya da ayrılacaksın02 Yorumla- +1 yıl
bak benim dediğime gelen bir kişi daha haksız mıyım ama? (-:
- +1 yıl
haklı gibisin :)
kalacağın yeri hallet ^^ deneme yanılmaya devam et ^^ hayırlısı hakkında
12 Yorumla- +1 yıl
:D bir de o var ya onda kalıcam bu gidişle seneye
romantik ne yaa asdasfs gözümün içine bakıp şiir veya manalı manalı bir şeyler söylemeye çalışınca kendimi zor tutuyorum kahkaha atasım geliyor :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer saniye arayıp sorması da çok itici değil mi yılışık erkekler gibi..Hiç ilgi göstermiyorsa o da kötü tabi ki peki bu rahatsızlığını ona ilettin mi onunla paylaştın mı?
01 Yorumla- +1 yıl
iletmez miyim hep söylüyorum bu seferde yapmış olmak için yapıyormuş gibi davranıyor içimden gelerek yapayım istiyorum diyor bende içinden gelmediği için üzülyorum bu sefer neden içinden gelmiyor diye
Odunu yontmak senin elinde zamana bırak sabret arada yapar romantik bişeyler.Dallar bile baharda yeşeriyosa hep bir ümit var demektir.
05 Yorumla- +1 yıl
adam duygulanıyor tamam ama sadece kendine aynısını yapmaya çalışmıyor
- +1 yıl
vıcık vıcık da olmasın ama arasını bulsun demi :)
- +1 yıl
aramaya devam :)
+1 yılayrılıp ayrılmamayı burada soru olarak soruyosan o ilişki çoktan bitmiş demektir geçmiş olsun
06 Yorumla- +1 yıl
bence evlencez :D
- +1 yıl
inşallah öyle olur ama yazdıkların yorumların hiç öyle evlenecekmişsiniz gibi durmuyor arafta gibisin
- +1 yıl
belli olmaz benim işim ya herkes o gözle bakıyor bize çünkü
- +1 yıl
herkezin nasıl baktığı önemli değil ikinizin düşünceleri önemli ikiniz evleneceksiniz sonuçta
- +1 yıl
daha çok var ya sene ayrılmalı mıyım
- +1 yıl
ilk başta dediğim gibi kafanda azda olsa şüphe varsa o ilişki bitmiştir birdaha eskisi gibi istesende olamassın
+1 yılAyrılmadan önce sevgilim bana askerliğin nereye çıkarsa haber ver belki acemiliği beraber yaparız demişti :/ o derece arkadaş muamelesi yapmışım kıza
06 Yorumla- +1 yıl
anladım ki daha öküzleri varmış
- +1 yıl
feci hemde reenkarnasyona inanıyor ola idim önceki hayatımda kesin bir öküzdüm kabulleniyorum ama romantik olamıyorum ki
- +1 yıl
ya yazık kıza valla azıcık düşün be azıcık pis herifler
- +1 yıl
geçti o iş nişanlı şimdi :D
- +1 yıl
:D iyi kurtulmuş
- +1 yıl
:D aynen kaçtı kurtuldu
yapacak bişe yok eski sevgililerim demişsin yani birçok olmuş buda değişiklik olur böle kabullen daha sonraki sevgililerine anlatmak için konun olur
02 Yorumla- +1 yıl
güzel kafa :)
Onun doğası o degistremezsin onu mutsuzsan söyle eminim anlaysla karsilarr seni kendini sogutmayi denemee derimm (:
00 YorumlaKıyaslamaya başlamışsan o ilişki çöptür. Ayrıl gitsin.
01 Yorumla- +1 yıl
yok öyle bişey ister istemez her ilişkisini kıyaslar insan
+1 yılSizin ilişkinin son kullanma zamanı geçmiş bundan sonraki kullanımlarda zararlı olur
04 Yorumla- +1 yıl
allah aşkına nerden çıkardın bunu gayet de iyi bir ilişkimiz var adam baştan böyle değişmedi hiç huyu böyle
- +1 yıl
Madem iyi bir ilişkin var neden sitem ediyon burada
- +1 yıl
iyi ama kötü olan yönleri de var bu iyilik hali sürsün diye buna bir çözüm arıyorum
- +1 yıl
Huy değişmez artık kararı sen ver
eski sevgilinle ne karşılaştırıyorsun öküz olan sensin ozaman git eski sevgiline
08 Yorumla- +1 yıl
sevgili değil mi karşılaştırırım şu mantıktan vazgeçin yok karşılaştırmaymış ilişki yaşarken bezeyen benzemeyen yönler olur bunu kabullenin alışırsın ilklerde öğrenirsin ilişkiyi sonra da ona benzer şeyler istersin çünkü öğrendiğin budur basit basit düşünmeyin
- +1 yıl
ayrıldım beğenmediğim huyları vardı şimdi bunun da var bundan da ayrılcam en iyisini bulana dek
- +1 yıl
oyun moyun bu benim tarzım
- +1 yıl
Evde kalacan kız demedi deme
- +1 yıl
kalmam ya çok şükür her sevgilim ciddi düşündü şu ana kadar :D
arada yemini suyunu ver sığırın
10 YorumlaRomantik olmayan erkekler 1 adım öndedir.
01 Yorumla- +1 yıl
bir yere kadar ya insan duygusallık istiyor her hareketi gözüme batacak diye korkuyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimkide öyleydi. Zamanla geçer dedim geçmedi
10 Yorumlaöküzü çayıra salma vaktin gelmiş :D
01 Yorumla- +1 yıl
:D kesinlikle
zaten hep öylelerini seversinizya
02 Yorumla- +1 yıl
bakma ya benim sevgilim azalıyormuş gibi hissediyorum aşk beni ilişkiye bağlıyordu şimdi bağlayan tek şey arkadaş ortamımız biz evli çift gibiyiz artık
Konuş onunla belki sorunları vardır
07 Yorumla- +1 yıl
sorunu yok ya adam içine atmaz hiçbişeyi rahat umursamaz bir yapısı var
- +1 yıl
hep konuşuyorum yapım böyle hep böyleydim diyor ama seni sevdiğimi bil diyor
- +1 yıl
psikolog mu o mu sanmam :D sevmesi sürüdü
- +1 yıl
sevmesi sürdürüyor ilişkiyi zaten
+1 yılhep ılgı gormussun bırazda gorme bosver
03 Yorumla- +1 yıl
sıkılıyosun ama hem ilişki dediğin ego tatminidir ben onun egosunu yalıyorum o da benimkini yalasın biraz :D
- +1 yıl
tarıfe bak ALLAHIM adam okuz ınek degıl yalama ısı bılıyosun ıneklere ait
- +1 yıl
hımm bu da bir bakış açısı
ona oduncu gömleği al anlar o.
01 Yorumla- +1 yıl
deneyeyim :)
o şekilde kabullenmiyorsan ayrıl
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı.
+1 yıldeğişim zamanı gelmiş demekki
00 Yorumla
+1 yılİade et faturası yanında mı hacı :D
02 Yorumla- +1 yıl
valla 2 kez denedim de o an romantikliği tutuyor adamın :D
- +1 yıl
Sen palevere bırahhh :D
İçinden nasıl geliyorsa öyle yap.
00 YorumlaSeviyosan devam et sevmiyosan ayrıl
00 YorumlaDeğişmez. One göre yolunu çiz.
00 Yorumla
+1 yılayrıl gitsin tam odunmuş o da tam adam :D
00 Yorumla
+1 yılbaşkaları kıyaslama bence
00 Yorumla
+1 yılonu böyle kabullen <3
00 YorumlaSeviyosan kabulleneceksin yoksa ayrıl
02 Yorumla- +1 yıl
bir ömür kabullenilir mi ki kendime de güvenemiyorum nereye kadar?
10X10 kalas mı?
02 Yorumla- +1 yıl
model doğru
+1 yıldegiatirmelisin bence
00 Yorumlaayrıl güzelim keyfine bak
00 YorumlaOtunu bol ver.
09 Yorumla- +1 yıl
o konuda hiç sıkıtımız yok da işe yaramıyor :D
- +1 yıl
:D azıcık pozitif bak be ks mantığı düşündüm benim pisliğim değil o lütfen
- +1 yıl
arasını bulsam kaçırmıycam işte
- +1 yıl
korkma sana zarar vermem :)
- +1 yıl
7. ayımız
Onu böyle kabullen.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılayrıl
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılayrıl .
00 Yorumla Devamı zarar
00 Yorumla
+1 yılAyrıl
00 Yorumlaayrıl beni al :D
00 Yorumla
+1 yılonu böyle kabullen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGelen gideni aratır.
03 Yorumla- +1 yıl
yok ya tip olarak kültür olarak diğerlerinden kat be kat üstün de sıkıntı aşk yok
Cevap sahibi+1 yılAlternatif bul ayrıl.
- +1 yıl
bakalım artık
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler