Bioxcin kullandım. Bioxcin dökülmeyi azda olsa durdurmuştu. Doktorun tavsiyesi ile bioxxin bıraktım head shoulder kullanmaya başladım. Tabi cildiyenin verdiği ilaç saçımı çok yağlandırdı dahada döküldü.
Çok sıkı bir saç yapım vardı. Kayıp %70 dir.
benimde bölgesel saç dökülmelerim oldu.Tam açık bi yer yok kafada ama seyreldi saçlar.
tecrübelerimi ve sonucu aktarayım sana
1. ilaçların %90 ı yeni saç çıkarmaz
2. dökülmeyi önleyenler var eldeki saçlarının sana yeteceğini düşünüyorsan.
3. Kullandığım en etkili ilaç Minoxil ama bırakınca çıkanlar da bi süre sonra dökülüyor.
sonuç: mevcut saçlarını korumak adına piyasada bulunan bioxin vs kullanabilirsin işe yarar ama yeni saç için ekim şart.
Tavsiye: Saç kaybetmekle hiç birşeyini de yanında kaybetmezsin insan karakteridir kılla tüyle bişey olmaz.
Saç dökülesi mevsimsel olabilir.Eğer ailesel saç dökülmesi varas buna yapacak bişey yok (baban yada ailede birilerinde debu sorun varsa yani) Bununla birlikte stres dengesiz beslenme uykusuzluk ve vitaminsizlik gibi nedenlerle de saç dökülebilir.eğer fazla şikayetçisyen dermatoğa gidebilirsin.son zamanlarda şampuanında yada yıkanma alışkanlıklarınıda değişiklik yapmışsan bu da etkiler.saçının dökülmesiyle sadece saçlarını kaybedersin başka bir yerine bişey olmaz.ayrıca kellerin "testestonunun yüksek olduğunu da duymuştum.bilmiyorum aradığın cevap bumuydu?
önce aşkı meşki bırakmaya bakk takıntı halini almş psikolojk destek al bence.sonra huzurlu bi şekilde yaşamanın yolunu bulup tedavilere başlayabilirsn unutma bunlar sac ayağı gibi bişi hepsi aynı anda olmalı rahatlık tedavi ve takıntı yapılmamış bi aşk
oo kardeşim çokk erken yaşta kaybetmeye başlamışsın saçlarını stresten mi oluştu bu durum bunun tedavi yöntemlerini araştırdınmı
Cevap
7Cevap
benim arkadaşımda da aynı sorun vardı doktora gitti bir ilaç verdiler kullandı şuan yeni saç çıkarmadı ama kafasındaki saçların dökülmesini engelledi doktora git ihmal etme kız için yapacak bir şey yok gibi görünüyor.Bu zamana kadar senin sevgini karşılık vermediyse o kaybeder sıkma kendini üzme bu hayat insana neler gösteriyor kendini bu kadar çabuk yıpratma
Saçından başka bir şeyi kaybetmesin.
Sırf döküldüğü için hayatını zindan edersen, saç ekim merkezleri ne güne duruyor.
5 yıl, yaş 13. Hani bu çocuk seni ne kadar üzmüş olabilir ki?
5 yildir sevmek? 13 yasinda mi sevdin kizi? ee dokulur tabi sacin sen cok erkencisin ask icin... keyfine bakacaktin bu yasinda
Saçı dökülen bir erkek saçını kaybeder. Saçını kaybettiği için üzülürse başka şeylerde kaybedebilir. Çok takılmaması gerekn bir konu. Takma yani. Ayrıca başka aşklara yelken açmayı da unutma.
aslında hiç bir şeyini tabi eğer özgüvenini kaybetmezsen ve stresli yaşamından kurtulmazsan.
saç ektirmelisin bence ya da bioder miydi neydi ondan kullan. bir ara benim ablamında üstten saçları dökülüyordu onu kullandı. şuan aslan yelesi gibi saçalrı var maşalaaaah:D
hah her neyse karıştırıyorum ya isimlerini :D
cocugun hayatini karartacaktin yahu
hic birseyini kaybetmezsin bende 25 yasindayim sacimin yuzde 60i gitti ama aynaya baktigimda hala cekiciyim hatta dahada sexy oldum diyebilirim kendinle barisik ol yetr
Eğer kayıp %70 ise bence artık boşver. Kel ama karizmatik adam olmaya çalış.
seks yap. eğer yine unutamamışsan daha çok seks yap. Unutuncaya kadar..
Ben fizyolojik bir önerii/çare olarak sunmadım bunu. Aşk acısı içindi bu.
dermovate krem öneririm. saç çıkartıyor.
hiçbirşey kaybetmez
ferrari kazanır ...
Yine Ferrari :))
Knka nooldu saçlar?
Saçlarını kaybeder.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar