Benim bile boyum 1.70
bence 175'den kısa erkekler kendinden utanmalı :)
bence 175'den kısa erkekler kendinden utanmalı :)
Bunu yazan insanda gram beyin olduğunu düşünmüyorum Allah vergisi bu saçma sapan utanmalı falan diye konuşma kesinlikle yanlış. Seninde belki boyun uzundur ama tipin bir şeye benzemiyodur boşuna burada ego yapıp milletide küçümseyerek zeka seviyeni belli etme.Çok yazık yani bunları yazanın bir bayan olması. Gerçi yaşın kaç bilmiyoruz ama mantıklı düşünme yaşına gelmediğin kesin. Ayrıca büyük konuşma demişler, bir gün çıkarsın senden kısa birine aşık olursun veya herhangi bir şey... Başına gelmeden ölmezsin bunu unutma canım benim
Niye utanacaklarmis canim. Allah oyle yaratmis. Genetik olarak uzayamamis o ne yapsin. Onun sucu ne? Herkes kendi boyuna posuna gore begenir bulur. 170 uzeri kiz pek yok. Biz standartin uzerindeyiz. Turkiye standartlarinda kizlar 160 zaten :)
bence çok ideal bir boy tamam ben 187 boyundayım ama 187'nin altındakileri kötü görmüyorum utanmalı ne demek hem Türkiye ortalaması erkeklerde 172-173 falan yani bu boyun altında milyonlarca erkek var senin bir lafınla utanmalılar mı? uzun olmak mesleğinle alakalıysa işe yarar değilse bir halt olduğu yok 170'de çok uzun bir kadın boyu değil bu kadar insan sana bir şey diyor mu?
++111
bazen yolda görünce komşu çocuğu sanıp bakkala falan yolluyorum
Cevap
44Cevap
Büyük lokma ye ama büyük konusma :)
eğer sen 170 boyumdayım diyip 175 boy altı erkeklerı hor görüyorsan bu senın acizliğindir ozaman bende seni hor göreyim bende 185 boyundayım sende kendınden utanmalısın? böyle bir mantik olurmu olmaz tabi onlara seçme hakki verilmiyor Allah tarafindan gelen birşey yaptığın çok yalniş birşey İnsanlarin fiziki özellikleriyle dalga geçen insanlar kadar itici birşey yok şu dünyada
arkandayım lateralus..
neden utansın kendı elınde mı boy kısalgı benım de etrafımdakıkızlar benden uzundu hemde bayagı uundu ılk okulda lıseye ılk gırdgdmde falan o zaman hc utanmıyordum kısa olmasından umurmda ble degldı sonra bı uzadım 182 oldum sımdı onlara utanın mı dıyım :)
Evet utaniyorum,
Böyle zihniyetsiz kişiliğini tamamliyamamiş kendini bilmezler ile ayni havayi soluduguma.
Tessekkurler utandirgin icin.
Geriye degil ileriye at adimlarini °¿`
Zihin.acici gunler dilerim.
+11111
bence 175'den kısa erkekler kendinden utanmalı :) bu kendi elinde olan bir şey mi? küçüklüğüne veriyorum bebeğim.
zaten biz kendi özelliklerimizi yukarıda seçerek geliyoruz nasıl bir gerizekalı zihniyet yetişiyor :)
ne alaka neden utansınki uzun olmak ne kadar normalse kısa olmakta o kadar normaldir.utanılacak bir tarafı yok ve de olmamalı
1.75den kısa olduklarını düşünüyorum. Ne yapsınlar Allah vergisi kendileri seçmediler ya?
Gecen yolda yuruyorum kaldirimda yuzu duvara donuk bir cocuk dedim napiyon.boyum 175 ten kisa oldugu icin utaniyom.gordum ben utanan var
Allahtan uzunum lan yoksa bu kızlar yüzünden komplekse girerdim nasıl bir yaratıksınız lan.
Rabbim öyle yaratmış sen neyin kafasındasın boş kafa.. Seni Rabbim emin ol güzel terbiye eder dilim kopsaydıda böyle söylemeseydim dersin emin ol..
1.75ten kisa erkekler s...sin seni. insanlari böyle tipiyle boyuyla kilosuyla yargilayan embesil kişilik...
utanılacak o kadar şey varken boydan mı utanılacak?
enteresan.
Allah böyle istemiş 1.73 boyum var ve çok şükür.. canım devede de boy var.. işim gücüm çok şükür yerinde ha boyu kısa olana vermezsin olur biter..
Boyum 1.81 ama sen böyle boyun ile bir şeyler kantlamaya çalıştığına göre tipin '' koca bir sıfır '' olsa gerek :)
1.70 isen mutlu olmalısın, standartların üstündesin ))
yaş olarak kaç dan söz ediyorsun mesela benim kardeşim 13 yaşında boyu 1.55 :D
Neden utansın kendisi ister miydi öyle olmak. Beyin özürlü yazık sizin gibilere
insan insandır benim 1.95 EE NE YARARINI GÖRDÜM BU GÜNE KADAR HİÇ
boyum 181 cm ama utanma kısmı abartı bence kalıbı varsa biraz gayet de şık durabilir.
yaş kaç senin ya 175ten kısalar utanır kesin bu sorundan sonra ;)
herşy boyda degil gülüm önemli olan işlevi. ha benim boy 185 ama tip yok. ver ortalıgı yansın.
Erkek icin kisa boy tabikide turk kizlarida ortalama 160 :)
sende benim için kısasın
174.
cok utanıyorum bildiğin gibi değil =))
yıkıl sorumdan dsasadasd :D
komik şey seni =))
175 den uzun olanlar için ne düşünüyorsun
183 inş uzar biraz daha :D
175den aşağı kızlardan farksız kısa boylular..
güngelir 165 ile evlenirsin görürsün gününü
pigme diye mı adlandırıyorsun yoksa bu kişileri
at gibi hatunum mu diyorsun :)
At gibi hatun 170 olmaz yalnız
Senin dediklerinden yola çıkarak söyledim :)
İnşallah 1.65 boyunda birine bağlanırsın...
Nedir bu boy kilo aşağılaması çözemedim
onun mu elinde boy uzatma ya da kisaltma
gel şunu 1.74 yapalım
çok komiksin senin tipini merak ediyorum
yine mi sen..
ne oldu :D
hakaret etmek hoşuna mı gtti bende 1.72yim.sen benden kısa kalmışsın...ayıp etme lütfen.kimsenin kalbini kırma.allah verdiği gbi almasınıda bilir senden..
tamam canım
ne alaka boyunu sen mi uzattın genetik
sen 1.65 ten uzunsun utanıyomusun
yadırgamamalısın
onlarınki daha uzun oluyormuş öyle deme :)
lütfen çimenlere basmayınız
189 cm
cok saçma konular.s
hastayım kendime...
178 ;)
çok kısa boy
Allah vergisi..
183 sorun yok :D
iyisin iyi :D
öylemi diyosun ama kilo az biraz o bk ediyo işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar