İyi halt işledin , fake hesapla ilgilendiğin çocuğu kandırma yoluna giderek ve bunu gizli soru olarak buraya sorarak , bu mantaliteyle çok yol katedeceğini düşünüyorum diye kandırsam seni pek te doğru olmaz sanırım.
İnsanları kandırıp etraflarından dolanmaktan sa kişiliğini sağlamlaştırıp direk yüzlerine çıkarsan , daha çok şey elde edersin.04 Yorumla
Soran+1 yılKandırmıycam sadece konuşucam bilgi edinicem sonra kaparım hesabı
Soran+1 yılSevgilim degil
- +1 yıl
Ay çok rezil bir şey yaşadım ben de çocuğa yazdım aynı iş yerinde çalışıyorduk sonra çocuk kim olduğumu öğrendi ve arkadaşları arasında yüksek sesli konuşmaya başladı. Çok rezil bir durum ve ben de şu an nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum yani tam adımı söylemedi ama gerçek hesabımı engellemiş anladı yani sizce ne yapayım
En İyi Cevaplar
Kesin ocaktandır, adını söyle tanırım belki :D.
Fake hesap anlaşılır, merak etme.Ama sen konuşmaya istikrarlı bir şekilde devam edersen, fake olmadığını, gerçek bir amaç uğruna çabaladığını anlar.Sonra da buluşma isteğini belirtirsin, telefonunu verirsin sesini duyurursun, o da sana inanır.Yavşakça da olmaz, delikanlıca olur böyle.04 Yorumla
Soran+1 yılFake hesap oldugunu anlamaz bence 1 defa konustuk
Soran+1 yılBegenmemekle alakası yok. Konusacak olsam okulda goruyorum orada konusurum zaten ben dıs gorunusunden hoslandım acaba hoslanılacak biri mi cidden onu merak ettim o yuzden konusma baslattim onunla.
Deneyimlerime dayanarak söylüyorum fake hesap her seyin agzina siciyor. O hesabi kapat ve kendin ekleyip konus. bir naberle başla mesela. Sonra nabiyon derse tweeterda Ataturku savunan ama hakkinda hic bir sey bilmeyen cakma kemalistlere sinir oldum falan diye devam et o gerisini getirir zaten
03 Yorumla
Soran+1 yılFake hesap neden her seyi mahvediyor
- +1 yıl
Mesela sen bu cocukla ilgili edinmek istedigin bilgileri edindin ve her sey olumlu ne yapicaksin? Ya fake oldugunu soylersin ya da kendin eklersin dimi. Sonra ne olucak onunla hic konusmiyacak mosin. Illa konuscaksin ve yine ayni sohbetleri mi acicaksin zaten anlar, fake oldugunu ve onu kandirdigini mi soyleyeceksin hoppp geri teper
Soran+1 yılKendi hesabım yok zaten ama haklısın:(
Ne karşısına çık ne de ekle o gelir zaten seni isterse ben denedim bütün bunları ve rezillikten başka bir sey olmadı tabi herkeste ne olacagı bişlinmez ama yapma bence bekle biraz zadece gördügünde rahat davran gülümse bakış at ama agzından bir şey çıkmasın
02 Yorumla
Soran+1 yılKendi hesabımdan eklemem zaten sadece sevgilisi var mı yok mu onu ogrenmek istiyorum ona gore davranıcam
- +1 yıl
Bende 2 kere denedim arkadasimdanben oldugumu anlamis oda karsilik verdi mal yerine koymak ne alaka bshane bence beni dense anlamam cevap vermem zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
+1 yılArkadaş listesine bak. Eğer çok kızı takip ediyor ise rahat ol ve gerçek hesabın dan yaz. Çünkü bu demektir ki Demekki kızlar ile gönül eğlendiriyor ve beraber olduğu sevgilisi yok.
Baktın ki takip ettiği 2-3 kişi var ozaman bu yaptığın hareket yanlış olmayabilir25 Yorumla
Soran+1 yıl1 kız var sadece takip ettikleri kısmında. Demek ki onu eklemiş kız kabul etmemiş. Öyle mi?
- +1 yıl
Hmm belki o kız değer verdiği birisi. Ve kızın onu takip etmemeyişi ona çekici gelmiştir
Soran+1 yılYok ya o kızın 230 takipçisi var ve güzel bir kız
- +1 yıl
Hm bilemiyorum.. Muhtemelen aralarında konuşma geçmiş, ve arada sırada kıza yazabilmek için takipte dir.
Soran+1 yılOlabilir..
+1 yılÇok kolay , ben seni biryerden taniyor muyum? yalanıyla gir dire konuya zaten erkek milleti kadına düşkündür. Dayanamaz cevap verir. Fake olduğunu anlamassa özellikle hayatında kimsede yoksa pat diye döker kendini.
06 Yorumla
Soran+1 yılYa bisey yazdim takmadi sonra bisey daha yazdim cevap verdi, bir sürü soru sordu ne muzik dinlersin allaha inanıyor musun korku filmi izler misin resim yapmayı sever misin falan. Baya seviyeli bir sohbetti arada :D falan yapayım dedim hic oralı olmadı sjkdjsjd Sonra cıkmam gerekiyor gorusuruz yazdı, bu kadar
- +1 yıl
asjdlkajsdlsa acemi fake seni :D Zorla biraz illaki düşer tufaya ayrıca direk kendi hesabınla eklersen anlama şansın daha yüksek. Zaten ciddi bir ilişkisi olsaydı ilişki durumu resim yorum vb görürdün yok , ya da ciddi olmayan bir ilişkisi var ki ortada birşey yok. Şayet seni beğenirse resimlerini felan beğenir ilgisini göstermek için. Boşuna fırıldak işlere girme :D
Soran+1 yılAcemi fake ne alaka konustuk iste :D Sen kimsin beni nereden tanıyosun dedi tanımıyorum dedim peki tanışmış olduk o zaman dedi bir de:D
- +1 yıl
" peki tanışmış olduk o zaman" cümlesi zaten durumu özetlemiş gizli bağyan. daha takılacak birşey yok yürü gitsin ne diyelim :D
Soran+1 yılanlamadım :D açıkça söyler misin
Soran+1 yılyürü gitsin derken yani sevgilisi yok anlamında mı
Ben de Fake den yazmistim ve iki aydan fazla konuştuk her seyini ogrendim sevgili degildik belki ama cok daha fazlasiydik. kim olduğumu söyleyemedim korktum oda sinirlendi engelledi ve üzerinde 1,5 sene geçti ben tekrar fake açtım aynı isimde yine yazdım iki haftadır konuşuyoruz bu sefer kim oldugumu söylemek konusunda kararliyim eğer sende kim olduğunu soyliceksen sonunda, bence yaz (örn beaqlava fıstık beaqsana fıstık ben boyle baslamistim )
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 397 cevap paylaştı. İyi bir fikir ilk önce onu tanı tam neyi seviyor neyi sevmiyor..
Sonra sevdiklerine odaklan..
Sevmediklerini deme..01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl tanıyacagim iste onu soruyorum
Şu cesaretsizliğini ve ergenimsi hareketlerini bırakıp direkt karşısında dikilsen çok daha mantıklı.
Konuşmak için fake hesap açmak nedir hey Allah'ım.112 Yorumla
Soran+1 yılHepimiz ergeniz
Soran+1 yılDalga geciyorum ayrıca senden olgunum
Soran+1 yılHakkında bilgi edinmek istiyorum belki sevgilisi var? Ekliyip sonra tersleneyim mi
Soran+1 yılTerslerse üzülürüm
Soran+1 yılHoşlandığımı çok fazla belli etmek istemiyorum ayrıca.
Soran+1 yılTamam
fake hesap olduğu anlaşılmıyor demişsin... onu nasıl yaptın da anlaşılmıyor?
03 Yorumla
Soran+1 yılanlaşılmıyor bence ne bileyim belki de anlaşılıyodur :D
Soran+1 yılYapmıyorum oyle bisey mercenary:d
Sen de Atatürk ve Türkcülük ile ilgili paylaş dikkatini çek :D
01 Yorumla
Soran+1 yılKürtçe şarkı paylaşmıştım önceden ahaha :D
Bak yav kafayı anca böyle şeylere çalıştırın siz :) Öğrenirse kötü olur.
016 Yorumla
Soran+1 yılOgrenmez hem ogrense benim oldugumu nereden anlayacak?
Soran+1 yılMetal dinliyo galiba hiç ilgilenmiyorum ki
Soran+1 yılBuradan veremem herhalde ahaha
Soran+1 yılBişey yazdım da görmedi daha
Soran+1 yılÇevrimdışı ahaha
Soran+1 yıltamam bisey yazarsa yazarım
Soran+1 yılkonuştuk
Soran+1 yılhof:( neyse
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende yaptım salak okuyo cevap vermiyo sinir oluyorum ya.ya sevgilisi var ya da düzgün biri anlamadım ki
04 Yorumla
Soran+1 yılben mesaj attım cevap verdi ama o kadar seviyeli bir konusma oldu ki anlatamam sjskdjsd sevdigi muzik gruplarını ogrenebildim bir tek sevgilisi var mı yok mu anlayamadım
Cevap sahibi+1 yıldirek sorma anlar birkaç gün sonra sor
Soran+1 yılya bence yine anlıycak cocugun fotografı bile yok muhabbet kurmaya calistim su ana kadar bir sorun yok ama bir dahakine kendisi mesaj atarsa iyi olur tekrar ben yazmıyım
Soran+1 yılbenim cikmam gerekiyor seninle konusmak guzeldi dedi en son
+1 yılYahu Benim Bildiğim Erkek Koşar Kızın Arkasından Dünya Tersine Dönüyor :D
01 Yorumla
Soran+1 yılKoşmuyor napalım :D
nslsa fake hesap öğrense ne olur ortak ark yok mu ona sor
034 Yorumla
Soran+1 yılne sorayım
Soran+1 yılfotosu bile yok cocugun direk sorarsam anlar fake oldugunu
Soran+1 yılne davetiyesi
Soran+1 yılaman çok saçma :D direk iki kisilik biletim var gidelim mi derim daha iyi ahaha :D
Soran+1 yılprofil resmi yok da hesabı cok kullanmıyo olabilir dün ekledim bugün oglen gordu mesela istegi. bir de baya ozguvenli birisi okulda baya sosyal.
Soran+1 yılben turkcu degilim acikcasi rol yapamam. ama cocuk rezil edecek bir tip degil baya canayakın ve bisey sormustum okulda gulumsemisti
Soran+1 yılaynen yıl bitti ya :D aslında soyle oldu yanında arkadası vardı okuldayken, arkadasım onun arkadasına bisey sordu o da konusmaya atladi 1-2 cümle konustuk sonra gülümseyip gittik işte ondan sonraki gun koridorda karsilastik bana gulumsedi ben de mal gibi gülümsemedim sonrası yok ksjdksjskd sanırım malım ben
- +1 yıl
ünv deysen yemekhane yok mu orda otur hemen yanına daa önce görmüşlüğün var yani işte ya da kantinde de olur ya yine sabah gördüğünde günaydın deyip başlayabilrsin konusmaya devamında konuscak konu yoksa ders notları filan sor snde var mı die :) hocaların dedikodusunu yapabilirsin
Soran+1 yılgulumsemesi neyi gosteriyo sence o gunden sonraki gun gulumsedi. dedigin gibi yapabilirim de keske ben de gulumseseydim:(
Soran+1 yılhmm anladım yani tanıdıgını gostermek istemis hoslanma durumu falan yok
Soran+1 yılneyse yine de guzel
Soran+1 yıliste onu yapamiyorum canisi
Soran+1 yılYeni hesaba gerek yok açıldı hesap
Soran+1 yılBu sayfanın linkini atsam sağlam rezil olurum ya :D
Soran+1 yılYa ben reelde tanissam daha iyi olurmus bir de hic tersliycek bir tip degilmis sadece mesafeli davrandı ama baya tanımaya calisti fake olsa bile. bir de beni nerden tanıyorsun dedi tanımıyorum dedim tanismis olduk o zaman dedi bence sevgilisi falan yok. Sence?
- +1 yıl
merakdan tanımak isteyip tanımadığı içinde soguk davranabilir de küçük şeylere çok takılma bazı sevgili olanlar sürekli face de resimlerini gittiği yeri güncelleyerek durum paylassada kendisi öyle biri değil anlattıgına göre yani sevgilisi olsa da acıklayan biri olmaz face nde tabi bire bir muhabbet te de acıklar güvenirse konuyu oraya cekmek zor olcak epey galiba
Soran+1 yılHmm anladım demek istedigini. Sorguya cekti resmen ya konuyu oraya getiremedim hic. Fake olduğunu anladıysa pek hoş olmaz açıkçası. Kapasam mı hesabı sence
- +1 yıl
pek insanları sorgulayan biri değilim biri bna yapsa bunu gülerdim yani belki konusurken itirafta bulunmalısın ama nedne yaptın sorusuna neyle cevap vercen sade tanısmak için dersin aslında bir de gülümsemesine gecikmeli olarak karsılık vermek için dersin ya bilmiyorum en ii si olcak die bişi yok yani kendin gibi davransan yeter sende siyasi olarak aynı düşünmesende onun gibi utangacsın bu kötü bişi değil
Soran+1 yılYa bilmiyorum ki belki de tanımaya calisti potansiyel sevgili gözüyle bakmış olabilir kıza. Sonra konuşunca pek hoşuna gitmedim. Bu yaptığım cidden saçmaydı ya kabul ediyorum :D kızdan hoşlansa ben bile degilim yani ne yapıcaktım:/ neyse baya yardımcı oldun dünden beri. Teşekkür ederim :))
- +1 yıl
sadece konusmak tan bir insan önemli bir şekilde hoslanmaz ynai aynı şeyi dicem önemsiz şeylere fazla takma ya hiç tanımıyosun ki sna davranısı hiç tanımadıgı bir insana davranısı yani direk snn gibi sevmesini bekleme işte kolay gelsin biraz hızlı olsan ii olur bu arada dönem bitiyo kolay gelsin bakalım sna :)
Soran+1 yılHaklısın:)
bunlar eskidi ya açık açık konuşsan dahja mantıklı değil mi
01 Yorumla
Soran+1 yılbelki sevgilisi falan vardır terslenmek istemiyorum buradan biraz tanisam ona gore davranırım
valla yanlış yoldasın bana en son kızın biri öyle yaptı bildiğin kovdum kızı adamsan mertsen git konuş yapacak bişe yok
010 Yorumla
Soran+1 yılnasıl kovdun?
Soran+1 yılbenim fake oldugumu bilmiyo zaten. 1 ay sonra kaparım hesabı
Soran+1 yılöğreneceğini zannetmiyorum?
Soran+1 yılbir kere konuştuk bir daha yazmazsa konuşmam zaten? Ayrıca cok mesafeli davrandı zaten iliski boyutuna getirmez olayı.
Soran+1 yılİzmir
İnternet & Teknoloji konusunda 302 cevap paylaştı. aferim sana :D şimdi m.facebook tan gir telefon ile doğrulama gönder kendine açarsın geri hesabı.
05 Yorumla
Soran+1 yılAçtım çoktan ya konuştuk hatta
Soran+1 yılİgneleyici cevap hissettim
Soran+1 yılPeki
+1 yılBir erkek adına fake hesap açıp kız muhabbetleri kur o belli eder zaten kendini :D
04 Yorumla
Soran+1 yılKız hesabından ekledim ya :D
Soran+1 yılhesap kapandı yaa fake diye :D ay rezillik
- +1 yıl
Yeni aç, pes etmek yok :D
Soran+1 yılahaha şimdi geri açtım bişeyler doğrulamak gerekiyomuş :D yalnız sabahtan beri girmedi hesaba
böyle işlere hiç gerek yok kendi hesabınla konuş derim ben
03 Yorumla
Soran+1 yılkendi hesabım yok zaten bu hesaptan yavşamıycam bilgi edinicem
Soran+1 yılsağol
- İnternet & Teknoloji konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılulannnn sizlerin başka içi gücüüü yok mu annssunıııı :s:S:SS
06 Yorumla
Soran+1 yılYok gülüm
- +1 yıl
gülünüüüü koparırlar.
Soran+1 yılbir soru sorduk yazdıgın seye bak ya
- +1 yıl
birde ben cevap vermişim yazık ya la :(
Soran+1 yılsusssss
- +1 yıl
1-2-3 tıpppppppppppppp
Gizli Üye(36-45)+1 yılmilliyetçi birinimi buldun kendine
tavsiyem vazgeç aklını başına topla01 Yorumla
Soran+1 yılNapıyım bulduktan sonra ogrendim milliyetci oldugunu
+1 yılya çok gıcık bir durum kızın biri bana yaptı sinir oldum :)
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden ya
- +1 yıl
dürüst olmadığı için kızdım söylemedi kim olduğunu belki bende konuşmak istiyorum cesaret edemedi :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılfake hesabını kapat derim ne çektiysem bu fake hesap yüzünden çektim
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden noldu ki
+1 yılçocukla konuştun mu bari benim durumum da senle aynı fakeden sevgilisi var mı yok mu öğrenmke istiyorum naısl giriş yaptın olaya
00 Yorumla
+1 yılarkadaş listeni nasıl halledecen? bir de güzel bir kız fotosu falan mı koycan anlamadım?
01 Yorumla
Soran+1 yılkoydum zaten ama cok guzel degil
+1 yılkezbanlık yapmayın lütfen ne gerek var bunlara.
07 Yorumla
Soran+1 yılsdfkjjhkjfd sana ne lan?
- +1 yıl
:D:D:D çocuğa direk sor sevgilin var mı yok mu ne var bunda çekinecek kankilop
Soran+1 yılfake oldugunu anlar ya cocugun profilde fotosu bile yok
- +1 yıl
kendin sor diyorum faketen maketen değil.
Soran+1 yılha direk soramam öyle.
- +1 yıl
niye
Soran+1 yılarkadas olmak istiyorum ilk
Ne gerek var böyle şeylere direk kendin ekle
01 Yorumla
Soran+1 yılBilgi edinmek istiyorum eger sevgilisi falan yoksa eklerim
anlamadigin islere burnunu sokma derim :):):)
09 Yorumla
Soran+1 yılSana ne gülüm
Soran+1 yılHallettim merak etme
Soran+1 yılitin duası kabul olsaydi canim:d
Soran+1 yılaptalsam aptalım sana ne?
Soran+1 yılaynen kardeşş
Sizlerden bir kurtulamadık beeeee...
01 Yorumla
Soran+1 yılSana ne lan :D
Bende acmisdim baya isletmisdim cocugu :D
09 Yorumla
Soran+1 yılMesaj attım cevap vermedi:(
Soran+1 yılGercekci zaten bir de sabah kabul etti 1 saat sonra falan yazdım hemen degil
Soran+1 yılama yazmistim zaten sen demeden önce:(
Soran+1 yılYa simdi cevap vermedi ne yazabilirim :/
Soran+1 yılTamam o zaman
- İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAnlama ihtimali yüksek.
08 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yılTaksaydın iyiydi p*ç gibi bırakıyonuz ortada
- +1 yıl
Bilgisayar başında değildim, yoksa takmadığımdan değil. Konuştuğunda kesin sevdiğinden belli edersin.
Soran+1 yılKonuştuk
- +1 yıl
Hal ve hareketlerinden bir şeyler sezmedinmi?
Soran+1 yılHayır ilgi alanlarımı sordu film muzik hakkında konustuk biraz belli etmedim bisey
- +1 yıl
Doğru bilgi verdiysen en azından şüphelenmesi lazımdı.
Soran+1 yılBeni hic tanımıyor
+1 yılo dediğini bilsem zaten ben yapacam :D
01 Yorumla
Soran+1 yılpfff
Gizli Üye(36-45)+1 yılözgüven yok mu niye gercek hesapla eklemedin
11 Yorumla
Soran+1 yılcunku sevgilisi falan varsa sakata gelmek istemiyorum ilgimi belli etmis olucam sonuçta. tanımaya calisiyorum
ben her zaman söylerim siz kızlardan korkulur :D
01 Yorumla
Soran+1 yılNapalım
Gizli Üye(30-35)+1 yılatatürkçüyse hayır gelmez o çocuktan
28 Yorumla
Soran+1 yılniye abi
Cevap sahibi+1 yılatatürkçüler genel olarak karı kız ortamına düşkündür, alkolü çok içerler, kızlara gereken değeri veremezler, kullanırlar, işlerini gördükten sonra bırakırlar yarı yolda. onlar sevemez, onların çıkarları vardır
Soran+1 yılyok öyle biri degil bence ya
Soran+1 yılNe atarlı çıktınız
Gizli Üye(36-45)+1 yılçocuk fake hesaba aşık olursa ve unutamazsa :D
12 Yorumla
Soran+1 yılolmaz öyle birşey
Cevap sahibi+1 yılinş
+1 yılEee cevap geldi mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır cevrimdısı
Soran+1 yılkabul etti ama
+1 yılYapmayın böyle şeyler.
01 Yorumla
Soran+1 yılOradan yavşamayacağım çocuğa sadece bilgi edinmek istiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürkçü luk hakkında soru sor kim bu Atsız falan de
066 Yorumla
Soran+1 yılAllah bilir atsızı bilmiyodur o :D
Cevap sahibi+1 yılO nasıl Türkçü la
Soran+1 yılBelki biliyodur da direk kim bu atsız dersem ne diyosun ya falan diyebilir skjdksjd
Cevap sahibi+1 yılE öyle şeyler paylaşıyo dedin? Bence demez öyle bisey
Soran+1 yılAtsızla ilgili hicbisey paylasmamis ama
Cevap sahibi+1 yılAtsızı sorma madem Milliyetçilik ile Türkçülük arasında ne fark var sence. De
Soran+1 yılYazıyorum:D
Cevap sahibi+1 yılYaz yaz ben bir Türkçü kıza asla hayır demem oda cevap verecektir mutlaka :)
Soran+1 yılBen türkçü değilim ama ne diyecek merak ediyorum:D
Cevap sahibi+1 yılAtsızı falan biliyon ama Maşallahın var. Sende bir türkçü potansiyeli goruyorum
Soran+1 yıltürkçülükten nasıl sevgilisi olup olmadıgını ogrenicem yalniz sjdksjdf
Soran+1 yılBiliyorum çünkü araştırmayı seviyorum ama türkçü değilim kesinlikle
Cevap sahibi+1 yılO hemen olmaz ilk bir muhabbeti kur. Bilmediğin bişi olursa bana sor Türkçülük hakkında, onu çok pis kekliyelim
Cevap sahibi+1 yılO niye ya Türkçülük kötü bisi mi?
Soran+1 yılAhahahahah yazdım ama ahadjkfjs
Soran+1 yılKötü bişi değil de iyi bişi de değil.
Cevap sahibi+1 yılOha hemen denirmi öle, çok sabırsızsın valla
Soran+1 yılAhahaha ne biliyim yaz dedin:(
Cevap sahibi+1 yıl:D ne dedi bari
Soran+1 yılÇevrimdışı şu an :D Ama harbiden öyle konuşma başlangıcı mı olur:(
Cevap sahibi+1 yılSen yavaştan ümidi kesmeye başla bence :D
Soran+1 yılAHAHAHA ya çok kötüsün var ya:D Sen yaz dedin. Bence selam naberden daha etkili bir konusma baslangıcı sjkdsjdg
Cevap sahibi+1 yılYa ben sana öylemi yaz dedim ben sana türkçülük hakkında konuş dedim
Soran+1 yılAhaha tamam haklısın:) Sakin ol şampiyon
Cevap sahibi+1 yılNeyse artık gitti mesaj bir kere
Soran+1 yılBence o kadar kotu bir baslangic degil
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin ama bana biri fake hesaptan sevgilin var mı diye sorsa sanane derdim
Soran+1 yılFake oldugu belli degil zaten sevgilin var mı diyecek halim yok konuyu oraya getirmeye calisicam
Cevap sahibi+1 yılE öyle yazdım dedin ya
Soran+1 yılHayır ya milliyetçilik ile türkçülük arasında ne fark var sence yazdım sdjsjlfhsjd
Cevap sahibi+1 yılHer solesene ya sorun yok ozaman
Soran+1 yılcevap verirse buraya yazıcam ama beni kabul ettikten sonra çıktı hemen:/
Cevap sahibi+1 yılTamam yaz :)
Soran+1 yılYazdıgım mesajı gormus ama cevap vermedi
Cevap sahibi+1 yılTakmadı mı seni :DD başka bişiler yaz cevap verene kadar pes etme :D
Soran+1 yılturkculuk ile milliyetcilik arasında ne fark var sence yazdım allah bilir bilmiyodur lan:D sdljksjd of sinirim bozuldu ya insan bir takar
Cevap sahibi+1 yılDur kanka googleden arıyodur cevap yazar :DDDD
Soran+1 yılAhaha yok ya 2 saat önce görmüş:( Bilse cevap verirdi bence skjdksjd Ne desem bilemedim şimdi
Cevap sahibi+1 yılYaz bişiler işte kız olan sensin bulursun mutlaka bişey
Soran+1 yılAçık şu an ya. Normal yazsam bulurdum da türkçülükten konu açmaya çalıştık takmadı neyse napıyon mu diyim skdjsjd
Cevap sahibi+1 yılMerhaba Yaşın kaç veya Merhaba nerelisin veya Merhaba siyasi görüşün ne
Soran+1 yılÖnceki yazdıgımız seyle baglantili olsa daha iyi olurdu, olmadı ben bulayım bisey :D
Cevap sahibi+1 yılEvet bencede sen bul
Soran+1 yılOkey
Soran+1 yılKonuştuk ya soru yagmuruna tuttu resmen hatta ben sadece konusmayi baslattim diyebilirim
Cevap sahibi+1 yılİyi hadi gözün aydın :) ne diyo
Soran+1 yılNe tur muzik dinlersin, allaha inanıyor musun, kitap okur musun, film izlemeyi sever misin falan. Adam çok ciddi ya bir kaç defa '' :D '' yaptım hiç istifini bozmadı sjdskjdjs bir de ateistmiş
Cevap sahibi+1 yılBoşver ozaman onu ateistten hayır gelmez
Soran+1 yılbir de diyo felsefeyle ilgileniyor musun pek degil dedim ilgilenmeye baslarsan dine saygı duymama basliyorsun
Cevap sahibi+1 yılBırak sen onu kızım boşver :)
Soran+1 yılBen de ters bisey soyledim sen bilirsin mi oyle bisey dedi sjdksjdjs Bence hoslandıgımı belli etmedim de niye bırakayım :D Gayet saygılı ama çok seviyeli ya ben nasıl yakınlaşıcam bu çocuğa
Cevap sahibi+1 yılBende ateistim tanışalım mı :) ? De
Soran+1 yılTanıştık zaten de muslumanim dedim surekli biseyler soruyo cevap veriyorum baska konuya atlıyo sjdskjdd
Cevap sahibi+1 yılNiye ateist oldun de sabaha kadar konuşursunuz
Soran+1 yılÇıktı ya :(
Cevap sahibi+1 yılKanla face söle ekliyim seni uykum yok hiç konuşuruz?
Soran+1 yılBenim kendi facem yok
Cevap sahibi+1 yılOlsun ya fake ekliyim maksat başbaşa konuşmak
Soran+1 yılFake olanın fake oldugunu bir ben biliyorum o yuzden gizli hesap o :D
Cevap sahibi+1 yılÇekinme bu kadar ya 2 laflıcaz çekingen olursan kimse açılmaz sana bak
Soran+1 yılÇekinmiyorum ya. bir de özellikle ortak arkadaş olsun diye çocuğun sınıfından birini eklemiştim tanıyor musun x'i dedi? onun oncesinde baya soru sormustu ben de niye sorguluyosun dedim merak ettim sadece aynı sınıftayım onunla dedi sonra iyi cocuktur falan dedi. cocuk en son fotografımı begenmis aqladim ksjdsjd ayarlasaydin bari cocugu hayret bisey ya
Cevap sahibi+1 yılİyi hadi ısrar etmiyorum
Soran+1 yılNeyse ben de her seyi anlattım buradan okursa falan rezillik :D
Cevap sahibi+1 yılO yüzden diyorum ya özel konuşalım diye zaten, neyse..
Soran+1 yılBosver anlattım zaten..
Cevap sahibi+1 yılPeqi.
git kendin söyle
02 Yorumla
Soran+1 yılkendim soylemiycem henüz
+1 yılfake değilim ben de
01 Yorumla
Soran+1 yılNe diyosun
onayladı mı?
09 Yorumla
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılcevrimdısı su an bisey konusmadik
Soran+1 yılbilmem su an bir ise yaramadi yararsa soylerim
Soran+1 yılmesajı takmadı :D
Soran+1 yılvar ya kabul de etti 1 ortak arkadas vardı zaten. ama yazdıgımı takmadı
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi fake yedin :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAçtım çoktan sjsdkjs
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler