İlk buluşmanın ardından beni face'ten engelledi?

Bir yerde öğretmenlik yapıyordum. Öğrencilerimden birinin babasının polis arkadaşı varmış, kız beni ona söylemiş, adımı vermiş. O da okula gelip beni görmüş ve facebook'tan ekledi. Ben makul buldum, sonuçta amacı evlilikti ve ciddiydi. Bir hafta konuştuktan sonra buluşmaya karar verdik. Buluştuğumuz günden önceki akşam saatlerce konuştuk, bana bitanem şekllinde hitap etmeye bile başladı.
Derken buluşma yerine vardık. Oturduğumuzda ilk buluşma olmasına rağmen pek heyecanlı değilim dedi. Çok duru bir yüzüm olduğunu söyledi ki güzel kızımdır. Eski ilişkilerimi anlatayım da sonra karşımıza çıkmasın dedi. Hayır dedim, suratım düşmüş olmalı ki çok suskunlaştın ben sonra telefonda konuştururum seni dedi falan.
Neyse sonra arabası ile evime bıraktı beni. Sonrasında da ne aradı ne sordu. Ertesi gün baktığımda da facebook'undan engellemiş olduğunu gördüm. Hayır 165 boyunda tipsiz bir adam, beni neden engelledi ki?
Güncellemeler
+1 yıl
Hoşlanmamış diyen arkadaşlarım, ilk defa görmemiş ki, öğretmenler odasında otururken görmüş beğenmiş ve öyle eklemiş.
İlk buluşmanın ardından beni face'ten engelledi?