ağlamamak için neyapabilirim?
anneme evlenmek istediğimi söyledim bunuda babam öğrendi onu üzgün gördükçe ağlıyorum. neyapabilirim?
anneme evlenmek istediğimi söyledim bunuda babam öğrendi onu üzgün gördükçe ağlıyorum. neyapabilirim?
Eninde sonunda olacağı o, yani bir gün uçup gidiceksin o yuvadan.Elbette zor kız içinde anne baba içinde ama hayatın gerçekleri bunlar, sen de aile olacaksın onlar gibi..Üzülmeleri çok doğal, hele iş ciddiye binince daha zorlaşıcak duygular ama sonu sonu yine olan olacak, hem ağlarım hem giderim hesabı onlarında seninde ağlamamak için çabalamanıza gerek yok, bunlar güzel duygular, üzülüyorlar diye üzülme sakın her anne baba öyle oluyor o zamanlar..
çok hassas bir konu bu eğer gerçekten seviyorum evlenecem diyorsan arkasında durmaya devam ama sevgilinin bu konuda ki fikirlerini almışsındır umarım ağlamamak içinse bu konu senin iradene kalmıştır ama çok doluysan kimsenin olmadığı bir yere git ve sesin kısılına kadar boğazın düğümlene ne kadar bağırmanı tavsiye ederim
baba için çok üzücü bi durumdur benim babamda düğüne 1 ay kala yemeden içmeden kesildi nerdeyse sürekli düşünüyodu ablamda öyle oda üzülüyodu düğün günü babam ağladı ablam evden giderken bende ağladım babam düğünde falan pek oynamadı bile yani düüğünden sonra ilk 1 ay yine sürer bu ondan sonra alışılır..
Özür dilerim yanlislikla sikayet ettim seni :((
ben ailemi simdiye kadar hic üzmedim benim yüzümdende üzülmelerini istemem. ben babamla baba kiz sinirini korusakda birbirimizi en iyi anlayan kisileriz. ben evin ilk kiz cocugum. ilk defa duyduklari icin üzüldüler biliyorum herseyin farkindayim ama onlari üzgün görmek beni üzüyor. insallah dedigin gibi olur :)
nasıl başardın bunu ? :) zaten sabıkam var benim bide sen et tam olsun :)
hakkaten zor olur evin ilk kızıysan yapcak bişey yok ya doğanın kanunu bu yanlış anlama ama hayvanlar bile yavrularını doğuruyo büyütüyo ondan sonra bida görmemek üzere ayrılıyo yanlarından sen onlardan dahamı kötüsün istedin zaman gelirsin görüşürsün
Cevap
3Cevap
o durumdan bende çok şikayetciyim böyle aglayan biri görüyüm hemen gözlerim aglıyorum buda beni sinir ediyor bi türlü aşamadım
yaşın gelmiş daha ne bekleyecen oğlan iyiyse sorun yok.ablam 23 de evlendi düğünde hiç oturmadı üzülme durumu da hiç yoktu
vazgeçtim evlenmiyorum de
evlendin mi bare :)
nıye aglıyosun ya baban ogrendı dıyemı:)
trajedi izle ağlarsın :(
pardon yea :( türkçe sorularında da en çok yanıldığım soru tipi :( pozitif ol diyim o zaman :(
baban ile konuşup içini rahatlatabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar