Sevgilim ile buluşma problemimiz beni sinir ediyor trip yapmak geliyor içimden tutamıyorum kendimi!

sevgilimle her pazar izin günlerinde buluşuyorduk bu hafta buluşamadık sebep ayağını makineye çarpmış tırnak içeri batmış falan şişmiş parmağı ayakkabı giyinemiyormuş işe terliklerle gidiyor ne yapıcaz dedi bilmem terlik giyin dedim birşey olmaz. Terlikle mi gelicem dedi olur mu diye mızmızlandı.hafta içi izin alır 4 gibi gelirim dedi görmeye benim 4 den sonra evden çıkmadığımı ve çıkamadığımı biliyor kendisi ama neyse bende çıkamam dedim mecbur ozaman haftaya pazar dedi tamam dedim ama nasıl sinirlerim bozuldu.yani ben öyle olsam ne yapar eder imkan yaratırdım bu beni görmeye engel mi? pazar gününü dar ettim okadar bekledim buluşacağız diye.şimdi birdahaki pazarı gelde bekle.ya neden en çok ben buluşamamaktan dert yanıyorum.trip yaptığımda seni özlemediğimi zannediyosun dimi diyerek kızıyor.ne yapayım gelemiyorum diyor.ya bu durumdan çok sıkıldım zaten haftada 1 zor görüşüyoruz.bana yeterli gelmiyor da ona nasıl yetiyor.sorun kimde bende mi onda mı yorumlarmısınız.
Güncellemeler
+1 yıl
şuanda özledim bal suratını gibi mesajlar atıyor . çünkü ben tripli konuşuyorum yer yapıyo beyfendi kendine.ben tribi kesiyim yumuşayım diyedir kesin.
Sevgilim ile buluşma problemimiz beni sinir ediyor trip yapmak geliyor içimden tutamıyorum kendimi!