"Sevgili olalım" dedim. Size göre O ne demek istemiş olabilir?

Arkadaşlar bende bu kız arkadaşı, ilişkisi vs. hiç olmayanlardanım, ama yinede pes yok bende :), herneyse yine muhabbetimin iyi olduğu bir kıza laf arasında sevgili olalim gibisinden bişey dedim, "-ıyy senle mi, allah korusun, kankiii dedi" :) sizce ne demek istemiş olabilir, yahu tamam büyüdüm kızları anlıyorumda, bu kadar da kalp kırıcı davranmayın nolur, yanınızdan geçen birine cüzzamlı gibi "ıyghh tipe bak, ayy tipi gördün mü" deyivermeyin, ne yazık ki tip insanın kendi seçimi olmuyor, DNA kodumu sanki ben yazmışımda yazarken salak olduğum için hata yapmışım gibi davranıyorlar, yılların tipsizi olmak, cinsel seleksiyondan yana zaten kalbim nasır tutmuş, surda 40 sene daha nefes alıp verecem alttarafi, bukadar dişlamayin, sevgilim olsun demiyom bak dislamayin yeter, inanın o iğrenen bakışlarınız insanın heryerini kesen bir bıçak gibi, ben bana düşeni yapmağa çalışyıorum elimden geldiğince, kimseye rahatsızlık vermemek için kalabalıklara pek çıkmıyorum, kimsenin gözlerine falan bakmıyorum, hamile kadınlara bile çocuğu bana benzemesin die bakmiyorum, nolur az da olsa siz anlayış gösterin :)
Saygı ve sevgilerimle...
"Sevgili olalım" dedim. Size göre O ne demek istemiş olabilir?