Bir kıza neden çıkma teklif etmezsiniz?

Soru gayet açık. Baktığınız, dikkat çeken, tatlı, utangaç sessiz, takdir edilen herkesin dikkatini çekebilen bakinca gülümsenen konusunca konusan bir kız. Sevgilisi olmadigini bildiginiz halde neden çıkma teklif etmezsiniz? Biri namuslu kız sana ayarlayayım mı filan demisti bir arkisine digeri oglum sussana dedi bnde baktim ilk defa bakip guldum. Cunku bana demislerdi. Sesimide begenirler. Sorun nedir bilmiyorum. Benim gibi hatta daha cirkin olanlarin svgilisi var benim yok. Olmasini istemiyorum. Ama en azindan teklif alayim demi? Sosyal medyadan okuldakiler dahi teklif etti ama o baska o baska. Birde hep sevdiklerim hep arkilerle mi cikcak. Ya da nefret edicek cirkin bulucak? Sanirim cirkinim. baska aciklamasi yok cunku.
Güncellemeler
+1 yıl
Az nefes alin arkadaslar niyetim yanlis seyler degil. 19 a kadar dikkat ettimde sonrasina mi edemeyecegim Allahin izniyle. Bu sadece soru bende sorun mu var bunu ben uydurmadim bana cok sey diyen var bu biri kimi havali der kimi normal kimi takmiyor der herkes soylerde soyler. Soru bu sadece abartmayin lutfen.
Bir kıza neden çıkma teklif etmezsiniz?