Kullanildigimi hissediyorum. Ne zaman yesek icsek ya tuvalete gidiyor ya da cuzdanini unutuyor ya da dalginim ya diyor. Pideciye gittik bugun biliyordum onceden olacaklari dandik uyduruk fareli kenarda bir pideciye soktum onu dedim ki buraya sosyeye geliyor lux bir yer bakma sen kotu gozuktugune sosyete kacamak yapiyor burada dedim duvarda asili pidecinin dedesini gosterdim bak bu adam levent kirca dedim oda burada yemis zamaninda adam kel 170 boyunda birsey ulan salak hicmi gormedin levent kircayi yuttu akillim aaa eveeet hakkaten ya dedi neyse garson geldi buyurun gencler hosgeldiniz dedi hosbulduk dedik. flort eee ben bir adet lahmacun istiyeoeoeoeruuuououm dedi. Dedi dedi ama oyle bir dedi ki bizim 4 liralik lahmacun oldu 10 lira adam tam pis pis siritti aha gomduk olm sana hesabi diye bakis lafini bitirmeden ben hemen atladim: Abim sen banada 2 acili cek ortayada bir salata 2de ayran hadi abim dedim. adam anlasin durumu boyle genis genis konusursan genisindende gecirirler. Neyse yedik ictik hesaba geldi hesap masayla birlesir birlesmez annesi aradi tesaduf konusuyor hesap ortada bekleyecem lan dedim bekliyorum 5 dk 10 dk bir yandan garson avini kesen aslan gibi bakiyor yan yan. Bir yandan fakir inadim ote yandan kasar gibi laflari sunduren flortum sonra cikardim verdim hesap kapanir kapanmaz telefon da kapandi. Kalktik yaaaa ben kaaaahveee iciceeeem dedi. bende pek para kalmadi dedim kurtardim 10 lirayi cok guclu mutlu oldum. Sigaran var mi dedi o mutlulukla cikardim anneme vermedigim marllborodan tek dal verdim icim acidi ama 10 tl kurtarilmisti. Şimdi ben mi yanlis anliyorum?
Hep ben oduyorum yemekler filan koymuyorda 3 5 3 5 alttan alttan o kahveler adami curutuyor resmen. Neden boyle arkadaslar yok mu bunun bir caresi nasil bu kiza hesap odetirim parada pulda degilim ulan icime dert oldu. 2 kisi yasiyorum resmen kiz bana dayadi herseyi kullaniliyormuyum =(
Hep ben oduyorum yemekler filan koymuyorda 3 5 3 5 alttan alttan o kahveler adami curutuyor resmen. Neden boyle arkadaslar yok mu bunun bir caresi nasil bu kiza hesap odetirim parada pulda degilim ulan icime dert oldu. 2 kisi yasiyorum resmen kiz bana dayadi herseyi kullaniliyormuyum =(
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer