evet kızlar sizin içn erkekte önemli olan hangisi uzun olmasımı yoksa güzel yüzü olmasımı hangisne daha çok önem verirsiniz?
Cevabın nedir?
+1 yılBen zaten fazlasıyla kısa olduğum için benden kısa olmasın yani. Bence en ideal fark erkeğin kızdan 15 20 cm uzun olmasıdır ama sonuçta öyle bir kural yok..
Yüz güzelliği de ilk bakışta dikkati çekmek için önemlidir. Fakat şu bir gerçek bazı insanların ne boyu ne yüzü ayrı bir çekiciliği oluyor. Aura dedikleri şey sanırım. Ben önce ona bakarım...03 Yorumla
Soran+1 yılanladim
- +1 yıl
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılbizim sınıfta 1.70 boylarında bir erkek var..uzun olsaydı piyasayı sallardı..yine 2.00ye yakın birisini tanıyorum..tipi ortalama diyelim.. kızların 2 metrelik arkadaştan bahsettiğini duymadım.. bu arada sen hangisi oluyosun?
020 Yorumla
Soran+1 yılsence hangisiyim
Cevap sahibi+1 yılsoran hangisi olduğunu söylersen sana yardımcı olabilirim
Cevap sahibi+1 yılyanlış anlamadım..vücudun iyiyse kızların dikkatini çekersin..tipin de ortalamanın çok az üstündeyse iyi olur..en azından erkeksi hatların olsun
Soran+1 yılyuzu iyi olanim
Cevap sahibi+1 yılboyun kaç?
Soran+1 yıl1.67
Cevap sahibi+1 yılkaç yaşındasın? annenin ve babanın boyu kaç? yaşın geçmediyse, kemik gelişimin kapanmadıysa uzarsın..erkekler sonradan uzarlar..lisede küçücük kalan sonradan öküz gibi olan çok adam tanıyorum..bir de genlerin önemli..kodlarında kaç yazıyorsa ancak o kadar uzarsın..Boy uzatma formülü kitabı diye bir kitap var..60-70 liraya..ve gerçekten faydası görülen bir kitap..bir de ben boyumun uzaması için kalsiyum almıştım..işe yaramıştı..sen bir doktora git..kemik yaşını, kapanıp kapanmadığını öğren..basketbol oyna, bilmiyosan öğren..ağırlık kaldırıcı sporlar yapma
Soran+1 yılanladim 20 yasndaym muhtemen kapnmistir ve snrm bu dedklerne bakilirsa boy dha onemli diyrsun :)
Cevap sahibi+1 yılhayır benim için karakter ve tip daha önemli..çoğu kızın da böyledir :)) sen boy uzatma kitabını alsana bi..yazın kitabı uygula..ben de alıcam
Soran+1 yılyurtdisndayim ben ya htta şu an sagigm gregi agir bir ilac kullaniyrm simdlk tabi sdece ilacin yan etkiside kemklere kemk erimesi yapiyor yani bu ilaci kullanirken ne yapsam bosuna
Cevap sahibi+1 yılüzüldüm..dengeli ve düzenli beslenme kemik erimesini önler..Kısaca ne yapılması gerektiğini yazıyım..Kemik erimesini engellemek için uzak durulması gereken besinler:
- Çay ve kahve gibi kafein içeren içecekler aşırı tüketilmemelidir.
- Sigara ve alkolden uzak durulmalıdır.
- Aşırı protein (et) alımı da kemik erimesini arttırır. Bunun nedeni fazla potein alımıyla vücuda fazla miktarda fosfor girmesidir, alınan fazla miktarda fosfor kalsiyumundan faydalanmamızı engeller.
- Fazla sodyum (tuz) içeren besinlerden kaçınmak gerekir. Sodyumun fazla alınması idrarla kalsiyum kaybını azaltır. Bu nedenle turşu, konserve gibi aşırı tuz içeren yiyeceklerden kaçınmak gerekir.
- Fazla yağlı beslenmemek gerekir.
Ayrıca boyun kısa değil..ve dediğim gibi tipin ve karakterin de iyiyse kendinden söz ettirirsin, tipsiz bir uzun boyluya tercih sebebi olursun..
Soran+1 yılvay canina besinler hakkinda bukadr bilgin nerden geliyor ve malesef evet ete dușkunum bu arada moral ve akil verdigin icn gercekten cok sagol
Cevap sahibi+1 yılkilo vermek için çok araştırmıştım..kemik erimesi için de baktım şimdi..yazıyım dedim..et yemelisin kesinlikle, fazlasından uzak dur.. sütü, peyniri sevmediğini düşünüyorum..ama bu yaşta olsan bile bol bol ye, iç..ayrıca gerçekten boy önemli değil..hayatında şöyle bir değişiklik olur..biraz daha minyon kızlarla sevgili olursun o kadar..minyon kız da candır :) kitap okumanla, kültürlü olmanla, spor yapmanla vs. bu takıntını da kapatabilirsin..ve bu konuyu görünce hatırladım..popüler erkeklerin çoğu uzun olmuyor :)) rica ederim, biraz yardımcı olabildiysem ne mutlu :)
Soran+1 yılevet malesf sutu hic sevmiyorum peynir arda yiyorum ama yogurdu seviyorum cok yardimci oldun biraz degil gercekten moralda vermiș oldun cok tesekkur ederim )
Cevap sahibi+1 yılsütü içmen lazım..içine değişik aromalar kat..uht olmasın yalnız günlük sütlerden al..rica ederim :))
Soran+1 yılcikolatali sut belki deniyebilirm :) bu arda dușundumde en iyi cevap sen olmalisin :)
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler :))
Soran+1 yıl:)..
- +1 yıl
ben 180 boyumla piyasada kız bırakmadım. Ankara Üniversitesinde kızlar tuvaletinde bile benden bahsedilirdi. Bİr de bizim sınıfın büyük çoğunluğu uzun boyluydu. 195 civarında boyu olan çocuğun elinden sevgilisini aldım. Ama benim tipim çok iyi. Sosyal medyada falan yüzlerce sen fake misin diye mesaj alıyorum. 2015-2021 arasındaki çıktığım kız sayısı abartısız söylüyorum 40 üzeridir. Genelde bir çoğuyla tanıştığım gün sevgili oldum. Hepsinin de tip ortalaması 10/8 civarıydı. Sevgililerimin arasında 172-173 ler de oldu. 178 den sonra boyun pek bir önemi kalmıyor. Olay tamamen tipe dönüyor. Tipi iyi olan kazanıyor
+1 yılburdaki kezbanları takma.çogu çirkin olduklarından biliyorlar yakısıklıların onlara bakmayacagını :) tabiki yakışıklı ön plandadır.genelde kezban diye isim verdiğimiz tabaka çirkin oldugundan bari boyu kurtarsın gibisinden düşünürler :) hadi eyvallah kolay gelsin :D
114 Yorumla- +1 yıl
üstüne niye alın ki? sizemi dedim.Ve evet baktım gayetde normalim.
Soran+1 yılanladim :)
- +1 yıl
bro gördügün gibi tipine güvenmeyen biri benim gibi birine bile bok atabiliyor.Belki hoşuna gitmeyebilirim herkesin ama yazdıgı provokatif şeylerden direk kezban oldugunu anlayabilirsin :D
Uzun boy kac oluyor. Benim boyum 1.80 kisa diyen kiz da var uzun diyen kizda var. Ve ayrica 1.50 1.60 kizlar 1.90 erkek istemeain bir zahmet komik oluyorlar. :D
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
6Cevap
boyu benden 10 cm uzun olsun biraz da yakışıklı olsun ama benden kısa ama çok yakışıklı birine bakmam, benden uzun olup yakışıklı olmayan biri de olabilir. ama önceliklerim huydur huyu güzel olsun boyu uzun olsun yeter :D
21 Yorumla
Soran+1 yılanladim
Gizli Üye(36-45)+1 yılboy da yakışıklılıkta olmalı erkekte öyle seçiyorlar mesela şu iki söz olabilir kızlar arasın :
-Ay boy var ama çok tipsiz ya
-yüzü güzelde yer fıstığı gibi o ne öyle çanta boy gibi
konuşmalar olabiliyor iksi olursa:
-Yakışıklıya bak hem boylu poslu hemde süt gibi çocuk20 Yorumla
+1 yılBoyu çok kısa olmasını hiç bir kız istemez minyonlar bile ortalama boy veya uzun boy tercih eder ama yüz sempatik olsa yetiyo yaa öyle mükemmel bir yüze gerek yok
04 Yorumla
Soran+1 yılboy dahami onemli diyrorsun
- +1 yıl
Yok hayır
- +1 yıl
Kızdan en az 5-6 cm uzun olsun yeter
Soran+1 yılhm anadim :)
Yüz daha önemli aslında. Ama benden kısa olmasını da pek istemem açıkçası.Ama boyu uzun olmuş da tipsiz olmuş önemi yok.Bu yüzden yüz diyorum ben :D
11 Yorumla
yakışıklı bir araban ve dolu bir cüzdanın olsun yeter ;)
30 Yorumla- Flört & Tanışma konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılİkisindende cok olmasın.Benden uzun olsa yeter.Herkes boyuna göre değil mi :)
09 Yorumla
Soran+1 yılhangisi dha onmli amaa
- +1 yıl
Efendi olması önemli boy olsa yüz olsa olmasada kurtarır.
Soran+1 yılorayi biliyrmda hangis senin icn onemli
- +1 yıl
kendin için soruyor isen hangisnin sende olmadıgını düşünüyorsun.
Soran+1 yılsen birak simdi beni hangisi onu soyle?
- +1 yıl
boy da yakışıklılıkta olmalı erkekte öyle seçiyorlar mesela şu iki söz olabilir kızlar arasın :
-Ay boy var ama çok tipsiz ya
-yüzü güzelde yer fıstığı gibi o ne öyle çanta boy gibi
konuşmalar olabiliyor iksi olursa:
-Yakışıklıya bak hem boylu poslu hemde süt gibi çocuk
bende bu cümleleri kurmayı uygun buldum.
Soran+1 yılcevap olmadi tam olrak ama neyse )
- +1 yıl
bence oldu.Boy veya Yüzgüzelliği kisiden kisiye göre eksik olrak görülen şyler
Soran+1 yılanladim
boyu ve kilosu orantılı gözükmeli. Harika bir fiziği olsun demiyorum ama ikisi birbirini tamamlamalı. Bu durumda yüzün çoğu kez önemi kalmayabiliyor.
17 Yorumla
Soran+1 yılgobekli degil orantili farzet ama uzun dgil yuzmu boymu
Soran+1 yıl1.67 diyelim :)
Soran+1 yılsenin icn hangisi kisa sayiliyor 1.65 altimi :)
Soran+1 yılanladim esmer :)
amaç yanında mutlu olmak değilmi boy ile yakışıklılık'da nerden çıktı şimdi
10 Yorumlaİkisi de önemli ama gel gör ki yakışıklı olup boyu kısa olan erkekler var ve oldukça itici
03 Yorumla
Soran+1 yılboymu diyorsun
Soran+1 yılhmm
Birini seçecek olursak boy derim ben.
13 Yorumla
Soran+1 yılcirkin olsun uzun olsun yani
Soran+1 yılhm anladim
+1 yılBence boy çünkü kısa boylu erkekler itici
06 Yorumla
Soran+1 yılcirkin olsun uzun olsun diyrsun yani
- +1 yıl
Yani evet zaten yakısıyor ya acıkcası kurtarılabilir ama kısa boy uzatılamaz
- +1 yıl
Boyu 1.75 olup uzun duranda var yani o civarlardan sonra zayıfta olursan uzun duruyorsun :D
Soran+1 yılanladim ozamn tipsizn teki olsun 1.90 olsun :d
İkisi arasından boy :D
07 Yorumla
Soran+1 yılcirkin olsn yani
Soran+1 yılnasil guzellșeck bildgm kadryla yuzde allah vergisi :D
Soran+1 yılpf sacmalamaya basladin sen simdi diyelim uzun erkek gordun fizgi guzel ama tipi hic bir ișe yaramz bir yandnda yuzu guzel olan erkek gordun ama uzun degil hangisne bakcan :)
Soran+1 yılanladim ben seni :0
Boy bence kısa kzlar bile uzun erkek istiyo :)
017 Yorumla
Soran+1 yılama yakișikli olmadan isterlermi?
Soran+1 yılevt ama fazla degil ya :)
Soran+1 yıl20 norml dedgmde 1.67 :)
Soran+1 yılguzellik derim ben :)
Soran+1 yılyok gercekten 1.90 boyundada olsaydim dusncem deyișmez cunku yuzune baknca yuzndeki o guzelligi gormk isterm yani bunun benm boya igisi yok icten soyluyrum
Soran+1 yılevet herlde :) sen hangisndensn acaba uzun olndnmi guzel olandanmi yoksa ikisindenmi :)
Soran+1 yılboyun kacki :)
Soran+1 yıluzunmușsun :)
Soran+1 yılevet oyle :)
ikisinden de 250 gr olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılbirini soyle demiștim ama
- +1 yıl
bunu dedin canım kuruyemiş çekti gidip alayım
Adam olasun agir basli olsun yeter.
00 Yorumlaikiside ama yüzde 40 yüz de 60 boy
11 Yorumla
Soran+1 yılboy dha onemli cirkinikten diyrsun
İkisi bir arada sevilir
01 Yorumla
Soran+1 yılbirni soyle
+1 yılBoyu kısa olup yakışıklı olamaz
19 Yorumla
Soran+1 yılnasil olmazmiș :)
- +1 yıl
175 altı yakışıklı erkek görmedim hiç :D
- +1 yıl
ben varım ayıp oluyo
Soran+1 yılsana denk gelmemiștir :)
- +1 yıl
Kızlarda fizik, erkekte boy :D
- +1 yıl
hehehe.kızlardada güzellik ön plandadır.
Soran+1 yılboy diyon yani
- +1 yıl
Boy önemli
Soran+1 yılanladim
+1 yılyakışıklı yüzü güzel olsun boy 2. plan.
03 Yorumla
Soran+1 yılyuz dhami agir basiyor
- +1 yıl
tabiki yakışlı değilse napıyım.
Gizli Üye(36-45)+1 yıluzun mu derken neyin uzunluğundan bahsediyorsunuz
06 Yorumla
Soran+1 yılboy uzunlugu ya ne uzunlugu olackki :)
Cevap sahibi+1 yıltabiyki ikisi de önemli hem benden 10-20cm uzun olmalı hemde beğeneceğim yakışıklılıkta olmalı
Soran+1 yılama birini secseniz hangisi dedim ikisi kabul edilmiyr :)
Cevap sahibi+1 yılseçemem birinden biri eksik olunca içime sinmiyor
Soran+1 yılcevap olmdi malesef
+1 yılKısaysa yakışıklı değildir zaten.
00 YorumlaBoy diyorum tabi yüzüde güzel olsun
06 Yorumla
Soran+1 yılhangisi dha onemli
Soran+1 yılpek cevp olmdi ama neyse
Soran+1 yıl:)..
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyu benden kücük olmasinda :D
13 Yorumla
Soran+1 yılkacki :)
Cevap sahibi+1 yılBenm boyum 1.58m :$
Soran+1 yılhm anladim
+1 yılyüzü güzel olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılhm anladim
güzel yüzü olsun
14 Yorumla
Soran+1 yılbodan daha onemli diyorsun yani
Soran+1 yılanladim
- +1 yıl
Babyface ;)
yüz !!!
15 Yorumla
Soran+1 yılanladim
Soran+1 yılhe evet oyle :)
Soran+1 yıl:D:D
+1 yılyanına yakısmalı
05 Yorumla
Soran+1 yılsoruma cevap olmadi malesef
- +1 yıl
yani uzun boylu olmalı.. yüzüme, karakterime uymalı yani hepsi..
Soran+1 yılama hangisi daha onmli bunu soruyrm ben
- +1 yıl
boy daha baskın karizma da önemli karar veremiorum:))
Soran+1 yılokey :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızlar için fark etmez para olsun yeter
00 YorumlaFifti fifti.
09 Yorumla
Soran+1 yılnee.)
Soran+1 yılyari yariyami
Soran+1 yılama cevap olmadi malesf :)
Soran+1 yılbirini soyleyn demism yari yari kabul edimiyr :)
Soran+1 yılșimdi oldu :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoyu hiç önemsemem.
11 Yorumla
Soran+1 yılyuz diyorsun yani
+1 yılİkiside
03 Yorumla
Soran+1 yılbirini soyleyin demisim ama
- +1 yıl
Boy
Soran+1 yılanladim
Gizli Üye(30-35)+1 yılboy önemli
06 Yorumla
Soran+1 yıluzun olsun cirkin olsun diyrsun yani
Cevap sahibi+1 yılevet
Soran+1 yılhmm
Soran+1 yılbnda baya enterasan geldi
zeka önemli
116 Yorumla
Soran+1 yılsorumla ne igisi var simdi ya oda onmli biliyruzda ben baska seyden bahsediyrm
Soran+1 yılama cevap olmadi malesf :)
Soran+1 yılanladim
- +1 yıl
üstüne niye alın ki? sizemi dedim.Ve evet baktım gayetde normalim. kezban oldugunu heryerde bu kadar belli etme tamam mı canım benim.
- +1 yıl
vallahi ben yakısıklı olup, olmadıgımı biliyorum senin onayına kalmadım kezbancığım.
- +1 yıl
kamileliğinide yıktın ya bana helal olsun.
- +1 yıl
sen bana öl öl : D tatlıyım yakışıklıyım zekiyim egom yüksek degil ama illa dedirttircen bunları şeker.
- +1 yıl
ne desem bilemedim :D diğerlerinin olmadıgınamı üzüleyim yoksa tatlı oldugumamı sevineyim :D
- +1 yıl
bakma artis artis konuştuguma garibanın biriyim.üzdüysem affola şeker :D
- +1 yıl
yok canım önemli değil :D hoşuma bile gitmişti sataşman aslında.öyle olmasa cevap yazmıyorum genelde :D
- +1 yıl
yok iyi oldu böylesi :D
- +1 yıl
ekliyorum kalıcıysan sitede :D
- +1 yıl
takipteyim :D takipleşelim :P
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi