Garnizon Komutanının kızını fena bozdum şimdi hoşlanmaz mı benden?

Arkadaşlar merhaba hepinize.Ben bir büyükşehirde yaşıyorum ve babam milletvekili aynı zamanda ort açaplı sanayici.Özel bir liseye gidiyorum.Lisede bir kız var böyle sarışın havalı ama çok fazla haddinden fazla havalı burnu büyük bir kız var.Bu kız sordum bikaçkişiye ilçe garnizon komutanının kızıymış.(doğrudur askeriye kızları hep böyle olur.)Bu kız benim kim olduğumu bilmiyordu tanımıyordu beni bazen dalga geçmek için göz ucuyla bakıyordum başını falan çeviriyodu (hava atıyor aklınca.)Dün akşam komutanlıkta bir akşam yemeği verildi davetliydik tabiki.Gittik.Kaymakam beyde vardı.Ailece davet verildi.(kaymakam beyinde kızı var aynı okulda değiliz ama dışarda görüşüyoruz aramız iyi.) Kapıda karşılama faslında beni görünce çok şaşırdı ben daha önce görmemiş gibi davrandım.Bozuldu.Tabi bizim masalar ayrı.Aileler protokolde oturuyor bizimkide çaprazında ayrı masa.Bizim masaya 2 koltuk koymuşlar biz oturduk komutanın kızı ayakta kaldı :D Erlere koltuk getirttirdi oturdu ama nasıl gmüldü koltuğa :D Sesi çıkmıyor.(Tabi protokol sırası olarak 3'e düştü 1 kaymakam bey 2 babam 3 babası oldu bide beni görmenin şaşkınlığı :)) Yemek boyunca hep kaymakam beyin kızıyla aramızda konuştuk koltukta sap gib kaldı sesde çıkaramıyor.Arada lafa girmeye çalıştı kimse takmadı bide bişey dedi onunla dalga geçtim.Kalkıyorlar diye haber getirdiler kalkarken oda kalktı elini uzattı sıkmadım diğer kızda sıkmadı konuşa konuşa yanından geçtik gittik.Eskiden bahçede gördüğümde kafasını eğen hayava giren kız bugün öküz gibi bana bakıyordu :D Bugün nedense bi güzel geldi gözüme dahamı hpşlandı sizce bence havalı kızlar havalarını söndüren erkeklerden hoşlanıyor.(Ama gerçekten herkese yukardan bakan çok havalı takılan biriydi onun için böyle davrandım.)
Garnizon Komutanının kızını fena bozdum şimdi hoşlanmaz mı benden?