bir erkekle nasıl tanışılır? bir kere merhabalaştık lütfen acill. bahaneyle mi tanışayım yoksa nasılsın ben... diyerek mi? :DDD
Cevabın nedir?
Birisini tanımak için neden bir bahaneye ihtiyacın olsun? Dürüst olmaktan bu kadar çekinmeyin: "Merhaba seninle tanışmak istiyorum." dediğinde zaten bu erkek içinde şaşırtıcı olacaktır. Sen bahane söylediğinde erkekler sergilenen tavırlardan amacı anlamıyor mu zannediyorsun? :)
9130 Yorumla
Soran+1 yılya orası öyle de seninle tanışmak istiyorum değil de direkt adımı falan söylesem? :)
Soran+1 yılerkek gelir diyorlar ama cesaretimi kırıyorlar
Soran+1 yılben de o bakışı yapamadığım için gidiyorum :D çok teşekkür ederim :)
Soran+1 yılbaya oldun :)
Soran+1 yılne demek her zaman :D
Soran+1 yılhahaa sustum şımarma :D
Soran+1 yılşımarmyacaksın bu kadar basit :D
Soran+1 yılben böyle dengesiz bir insanım işte :D
Soran+1 yılyaa deme öyle zaten zor cesaret aldım böyle yapınca hepten gidiyor :/
Soran+1 yılinşallah :D
Soran+1 yılsinir oldum yaa :D tek takılan çocuk arkadaşlarıylaa inanmıyorum :D
Soran+1 yılhayır arkadaşları vardı çıkmadım dışarı :D
Soran+1 yılyanında 2 arkadaşı vardı onları bilmiyorsun sen :D
Soran+1 yıldeme öyle lütfen :) onların yanında söylersem arkadan konuşurlar
Soran+1 yılama onlar senin gibi mantıklı değil gerçekten öyleler ::)
Soran+1 yılçok iyi olur yaa :DD o duruma geldim :P
Soran+1 yılyok yok söylicem kesin :D
Soran+1 yılöyle umut ediyorum :DD dalganı geçersin o zamana kadar :D
Soran+1 yılyaaaaaaaa düşünmek bile istemiyorum bunu...
merak ettim izlicem :D
Soran+1 yılhahahhahha D:D:D moralim bozuldu şimdi :D
Soran+1 yılinsanın moralini bozuyorsun kendin orda gülüyorsun :D
Soran+1 yılyok kafama koydum yapıcam da tek olursa :D
Soran+1 yılsosyal değil kii. önceden hep tekti şimdi ev arkadaşlarıyla çıkacağı tuttu
Soran+1 yılya önce kendileri sosyal olsun sonra onu yapsınlar :D bıraksınlar peşini :D
Soran+1 yılyok ya erkeklerle tanışmak içindir o :DDD
Soran+1 yılhahahaha belki aralarında eşcinsel var :D
Soran+1 yılbunu hiç düşünmemeştim :D:D
Soran+1 yıledicem en azından öğrenmiş olurm :D
Soran+1 yılhayır yaa değil o :D
Soran+1 yılbirşey biliyoruz ki söylüyoruz :D
Soran+1 yılcesaretim gitti sağol ya :/
Soran+1 yılteklif deme gözümde büyüyor tanışma diyelim :D
Soran+1 yılutangaçlık olunca öyle maalesef :D yüzyıllar ilerliyor ben ilerleyemiyorum :D
Soran+1 yılgenelde var :)
Soran+1 yıltabi kötü neler kaçırdım bunun yüzünden :)
Soran+1 yılbaşarı fırsatları sevgili adayları falan :D
Soran+1 yılama ondan hoşlanıyorum o yüzden:D
Soran+1 yılöyle tabi teşekkürler bu arada, bir gün de geçti gitti konuşamadan :D
Soran+1 yılaaa o şarkıyı severim ben :D
sen de herşeye şarkı buluyorsun ya :)
Soran+1 yılhaklısın sen de işini biliyorsun:D
- +1 yıl
Teşekkür ediyorum. :) sana pek bilenmeyen bir şarkı atayım: www.dailymotion.com/.../xu5gnx_ufuk-caliskan-yeni-limanlara-orjinal-klip_music
Soran+1 yıldinledim güzeldi ama içimi baydı D:
Soran+1 yılya o kadar dalmışım ki fark etmedim :DDD inanmıyorum sana :D
Soran+1 yıldemiyorum sen de çaktırmadan şeytanlık yapıyorsun :D
Soran+1 yılbiraz mı? :D
Soran+1 yılkendini görme sakın :D
Soran+1 yılazcık demeye devam et diyorum :D kendini gör ne şeytanlıklar yapıyorsun diyorumm :D
Soran+1 yılo bir mesaj tamam mı :D
Soran+1 yılresmen çocuğu bırak diyorsun...
Soran+1 yılattığın şarkıda belli :D
Soran+1 yılya ben de hep yanlış anlıyorum. çok özür dilerim :D
Soran+1 yılzahmet olacak ama :D
Soran+1 yıldeğilsin ama :D
Soran+1 yılbilirim görüyorum seni şu an :D
Soran+1 yılmasada yazı yazıyorsun :DDD
Soran+1 yıle müneccim değilim :D
Soran+1 yılbu da bende kalsın :P
Soran+1 yılher şey söylenmez :D
Soran+1 yılben değil diyorsam değildir D:
Soran+1 yılsana göre değil :D
Soran+1 yılbenim dediklerim olur. :D
Soran+1 yılçok açım yemek olsun D:
Soran+1 yılispanyol mutfağı :D
Soran+1 yılniye olmasın?
Soran+1 yılben hiç denemedim :D
Soran+1 yılya bu arada arkadaşına sordum ismini bilmiyormuş gibi :D
Soran+1 yılben bilmiyormuşum gibi sordum :D
En İyi Cevaplar
+1 yılekstra çaban hem senin değerini düşürür onun gözünde hemde ters bir durumda sen üzülürsün madem merhabayla başladınız yine gördüğünde merhaba dedi gülümse o zaten ADAMsa tanışır seninle yok tanışmak istemezse de çok büyük bir kayıp olmaz senin için :)
110 Yorumla
Soran+1 yılya düşürürse kendi kaybeder. yapmadığım için pişman olacağıma yaptığım için pişman olurum daha iyi
- +1 yıl
ekstra çaban düşürebilir dedim, merhaba deyip gülümsemen ya da ona bakman değil, bunlar hoşlanma işaretleridir :) seninde deiğin gibi kaybedecek bişeyin yok pişman da olmazsın merak etme büyük bir rahatlama olacak her halikarda üzerinde :)
Soran+1 yılanlar mı peki?
- +1 yıl
ANLAR TABİKİ SEN ÇOK ACELECİ DAVRANIYOSUN GİBİ, ASLINDA BU İŞLER PLANLI PROGRAMLI OLMAZ, AKIŞINA BIRAKMALISIN...
Soran+1 yılzamanım yok...
- +1 yıl
zaman? neden yok, biyeremi gitceksin yoksa omu kaçar :D
Soran+1 yılkaçabilir o :D
- +1 yıl
yakışıklı anladığım kadarıyla çocuk :) ama hızlı davranırsanda kaçma ihtimali var aklında bulunsun da :D :D
Soran+1 yılhayır değil kaçma anlamında değil taşınma anlamında :=
- +1 yıl
EE TAŞINCAKSA BURDAN İLİŞKİYE BAŞLAMAYA TEMKİNLİ DAVRANABİLİR HABERİN OLSUN ;)
bahaneler daima daha itici gelir bana ateşiniz var mı acaba dedikten sonra diloğa giremeyen insan psikolojisi gibi.
konuşun açık olun ve net davranın.112 Yorumla
Soran+1 yılöyle mi dersin?
Soran+1 yılne gibi yani lütfen yardım et bana :)
Soran+1 yılya ettim de muhabbet açamıyorum ki :/
Soran+1 yılbakalım seviyem yeterli olacak mı :D
Soran+1 yılmaalesef atamıyorum
Soran+1 yılseninle ilgisi yok yeniyim ya ondan :D
Soran+1 yılettim ki :D
+1 yıltebessüm et günaydın iyi akşamlar filan gerisi ona kalsın
21 Yorumla
Soran+1 yılumarım gerisi gelir :)
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
75Cevap
"Merhaba seninle tanışmak istiyorum" dediğinde rolleriniz değişeçek. Kovalanan kişi o olucak. Bence sağlıklı bir ilişkide kızların kovalanması daha iyi olur ve o çocukla takılmak için değil, ciddi bir ilişki düşünüyosan sadece uzun süre ona bak ve bekle oda istiyosa zaten tanışır seninle.
58 Yorumla
Soran+1 yılgelmezzzzzz ben bakışlarımla çekemiyorummmmmm
Soran+1 yıldenemedimm çünkü denk gelemiyoruz salakla
Soran+1 yılya allahım :D çocuk evden çıkmıyor :D
Soran+1 yılarkadaşları çok salak olmaz :D
+1 yılBir iki samimi gülmek ve bir iki göz göze gelmen onu harekete geçirecrktir.birde birz yalnız takıl o onlarda gelip niyetini belli edebilir arkadaş grubu ile gezenlere açılması zor olur bunları yaparsan sonuca ulaşırsın eğer ondan hareket gelmez ise.o bakismaların sonucuna göre sende hareket edebilirsin
216 Yorumla
Soran+1 yılyalnız görüyor beni zaten o da yalnız oluyor genelde aynı binadayız. ama hiç rastlamıyorum yaa :/
- +1 yıl
Rastlarsin ayni binadaysan isin kolay :) sadece yakalamaya çalış:)
Soran+1 yıluğraşıyorum :D
- +1 yıl
Yaparsin senn :)))) bana sonucu bildir ama merak ediyorum:)
Soran+1 yılyarın görebilirim amaa cumaya gidiyor :DDD
- +1 yıl
Cuma.çıkışı illaki gelecek eve gör ve golü at:)
Soran+1 yılumarım arkadaşları olmaz tek olur :D:DD
- +1 yıl
Binaya girerken illa tek olur yani.:) bu sevdigin çocuğun yaş kaç
Soran+1 yılvalla yaşını bilmiyorum ama 22-23 arasıdır
- +1 yıl
Tamam tek yakala golu at bana haber ver takip falan et farketmez sonucu.kesin haber ver
Soran+1 yılniye bu kadar merak ettin sonucu :D
- +1 yıl
Seviyorum :) sebeplere nedenlere cevap veriyorum doğal olarak sonucuda merak ediyorum
Soran+1 yılsormaa... arkadaşlarıyla döndü şu anda camiden :(
- +1 yıl
Of desene atamadin golü
Soran+1 yılnasıl sinir oldum bilemezsin
- +1 yıl
Haklısın :)))
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir şey sorup öyle tanış. direkt kendini tanıtırsan ucuz kız gibi görünürsün. dersle ilgili, adresle ilgili vs. ne bileyim sana yardım edebileceği bir konu aç ve sonrasında teşekkür amaçlı bir çay kahve için. orada tanış işte ben x bu arada de hoop gerisi gelecek zaten :D
227 Yorumla
Soran+1 yılimkansız o
Cevap sahibi+1 yılneden imkansız? öncelikle aranızdaki münasebeti özetle ben ona göre bir tanışma yolu bulayım. okuldan mı işten mi yoldan geçen bir adam mı kim bu?
Soran+1 yılaynı binada oturuyoruz
Cevap sahibi+1 yılsürekli selam ver. tebessüm et her gördüğünde merhaba de. 2-3 kere böyle yaptıktan sonra naber falan de demeye başla az biraz lafla. o da rahatlayacak ve sonrasında uzun sohbetlere başlarsınız. 1-2 hafta içerisinde istediğin kıvama gelir ilişki.
Soran+1 yılama şöyle sorun var. denk gelme ihtimalimiz çok az
Cevap sahibi+1 yılo niye ki? takipte olsan da aynı anda kapıyı falan açsan yani çıkmasan bile çıkıyomuş gibi yapsan?
Soran+1 yıltakipteyim zaten :DD ama fazla dışarı çıkmıyor
Cevap sahibi+1 yılbaktın zaman daralıyo en kötü evine gidip tuz falan istersin ama evde başka kimse olmadığından emin ol :D istedikten sonra biraz da lafla işte ben şu dairedeki komşun falan diyip elini uzat ismini söyle :D azıcık sohbetten sonra zaten o seni takip etmeye başlıcak :D
Soran+1 yıleve gidemem :D
Cevap sahibi+1 yılaman be ne pısırık çıktın bekle o seni bulsun o zaman var mı öyle şey :D o zaman cesaretini topla ve ilk denk gelmenizde sohbete başla yani apartmanda karşılaşıp birbirinize merhaba dediğinizde direkt kendini tanıt :D
Soran+1 yılgidemem çünkü arkadaşlarıyla karşılaşma ihtimalim %99 o yüzden :D tamam yapabilirsem yaparm :D
Cevap sahibi+1 yılvar ya tam dayaklıksın korkak seni ya :D neyse fazla gaza getirmiyim bu sefer de sırf bana inat çocuğu gördüğün yerde öper en kolay yolu seçersin ahaha :D en kısa zamanda tanış ve gel burdan anlat :D
Soran+1 yılvalla yaparım :PP
Cevap sahibi+1 yılahaha aman diyim kız sakın yapma masumca tanış sonra ilerde öpersin :P
Soran+1 yılniye konuşmama gerek kalmaz işte :D
Cevap sahibi+1 yılorası öyle de hile yapma ya çok kolay olur öyle :D
Soran+1 yılaynen zor olan şey güzeldir :D
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle ya çocuğun dudağına yapışıp 10 saniye öpcen 1 dk sonra çıkmaya başlıcaksınız sence hiç heyecanlı duruyo mu düşününce? :D
Soran+1 yılbence de hiç heyecanlı değil:D
Cevap sahibi+1 yılyani biraz çaba gerek ayrıca çabayı da o göstersin sen sadece ilk adımı at teklifi de öpme işini de o yapsın :D
Soran+1 yılteklif yapmam zaten o kadar da değil :D
Cevap sahibi+1 yılyapma bırak tanışma işini üstlen gerisini o halletsin :D
Soran+1 yılöyle yapıcam :D
Cevap sahibi+1 yıltebrik ederim sonucu mutlaka anlat hadi bekliyorum :D
Soran+1 yıldenk gelirsek eğer sonucu yazarım.D
Cevap sahibi+1 yıltamamdır başarılar :D
Soran+1 yılteşekkürler :D
git rahatca konuş ne olca khoşlanıysanda söyle ya da çıktıgı bir ivarmı sor.. erkekler terslememzde..bayanlar tersler genelde.. bayan olarak kaybetme ihtimalin %20 erkek gidip konussa kaybetme ihtimali % 80 yedi hakaret fırça aşşalanmada cabası...
18 Yorumla
Soran+1 yılher erkek aynı değil
Soran+1 yılçok haklısın valla :D
Soran+1 yılişte ne yardımı ya da ne sorusu?
Soran+1 yılaynı binada oturuyoruz
+1 yılEğerki gün içerisinde o erkekle aynı yerde bulunuyorsan , örneğin okul gibi , ilk onun davranışlarına bak, insanlarla nasıl anlaşır ona bak, biraz zaman geçtikten sonra istediğin gibiyse tamamdır gir sohbete :)..
01 Yorumla
Soran+1 yılinceliyorum zaten yılışık birşey değil
+1 yılBakış at gibi cevaplar okudum çok saçma misal ben hiçbir zaman bir kız bana bakış atıyor diye tav olmam gidip tanısmaya calışmam eğer biriyle duygusal bişeyler yaşayacaksam bu zamanla olur önce onunla diyalog kurmaya alıs aynı ortamda bulun zamanla birbirnizle daha cok konusmaya baslarsınız o ara sende niyetini belli edersin zaten ama mutlaka önce biraz muhabbetiniz olsun en azından benim için böyle.
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen bakışlarımla yapamam zaten. muhabbete hal hatır sormakla başlym mı?
Karşılaşmalar falan yaratıp ufak ufak merhabalaş sonra arkadalığı ilerletirsin bir şekilde. aynı ortamlarda falan ol arasıra. göz aşinalığı oluşsun sana alışır gibi olsun mesela.
11 Yorumla
Soran+1 yıltamam teşekkürler :)
Yanina giderek merhaba de. Tanismak istedigini soyle ve kendini tanit. Erkekler reddetmez kolay kolay :) ozguvenli olmalisin. Kendindrn emin bir sekilde konus
35 Yorumla
Soran+1 yılumarım :D
Soran+1 yılhaklısın teşekkür ederim çok :)
Soran+1 yıl:))
+1 yılValla totosu kalkar benden söylemesi. Sonra Kıvanç pozlarına girerse şaşırma. Biraz da adım beklemeli. Karşılıklı adımlar
010 Yorumla
Soran+1 yıldoğru birine daha olmuştu çocuk kendini brad pitt sandı :D ama bu öyle biri değil
- +1 yıl
Hiiiiç te öyle deme :))) Bir değişir ki aklın şaşar. Burada yüzlerce "İlgi gösterdim ama bana şimdi yüz vermiyor. Neden?" başlıklı soru var :D Zaten merhabanı vermişsin, biraz da o versin.
Soran+1 yıldoğru söylüyorsun :D
- +1 yıl
Hahah seni bir görüyomuşum "Geçtiğimiz hafta selamlaşmıştık, burada da yazmıştım hatta, linki de burada www.kizlarsoruyor.com/.../q1318765-bir-erkekle-nasil-tanisilir
Ona hislerimi belli ettim ama o iyi çocuk bir anda beni umursamamaya başladı. Tuhaf hissediyorum kendimi, sizce bir daha konuşmayayım mı? :((( " diye... :)))) bunu sorarken görürsem zeytin dalıyla kovalarım! :D
Soran+1 yılsormam en azından içimde kalmaz :D
- +1 yıl
Bekle sadece canim.benim. adim atma öyle çok :))
Soran+1 yılaz atsam :D
- +1 yıl
Yahu salsa bachata mı yapıyoruz :)) iki taraf ta yaklasmali. Tek taraf yapma öyle işler sakın
Soran+1 yılhahahha :D:DDD çok güldüm yaa :)
tamam ayarlarız kızma :))
+1 yılilk adımı erkek atmalı.bekle.kendini ona farkettir.onla ilgilendiğini anlarsa elbet sana yanaşır ve konuşur.ilk sen ona gidersen belki ağırdan alır.seni hafifmeşrep sanabilir.
114 Yorumla
Soran+1 yılya aştım ben böyle şeyleri öyle sanarsa kendisi kaybeder
- +1 yıl
haklısın ama acele etme.onun etrafında ol, kendini ona hissettir.seni farketsin.öyle daha fazla etkilene bilir.der ki, ya ben bu kızı neden farketmedim, görmedim bu zamana kadar.iyiymiş bu kız.ben buna yazayım filan der :)
Soran+1 yıldüşüncem bunu
- +1 yıl
iyi, bana da rastlasa böyle bir kız.hep ben kovaliyorum :)
Soran+1 yılçok istersen olur :D
- +1 yıl
olur inş :) bu siteden olsa keşke..özel mesajımda açık ama yazan yok.
Soran+1 yılsanaldan tercih etme bence
- +1 yıl
haklısın ama sanalda tanışıp, reelde çok iyi devam eden arkadaşlıklarım oldu önceden.
Soran+1 yıldoğrudur ama ben güvenmediğim için
- +1 yıl
sonuçta ikiside insan ama.reelde de sanal dada insan kendini saklayabilir, kötü yönlerini söylemez.sen sanal da tanıdığını, buluşmaya ikna edersen, o ilişki o anda gerçek hayattaki bir ilişkiye döner zaten.o yüzden sanal da tanışmanın kötü tarafı pek yok.aslında insanlar , sanal da kendini daha rahat ifade eder.zorlanmaz, heyecan yapmaz.kelimeleri daha doğru seçer ve düzgün konuşur.
Soran+1 yılben önceden insanları çok kandırıyordum sanaldan ondan güvenmiyorum :D
- +1 yıl
:)) özel mesajım açık.yazarmısın bana.ordan sohbete devam edelim kandırıkçı seni :)
- +1 yıl
ilk yazdıklarımı düşün...onun gözünün önünde ol...elbet farkedecek...eğer fiziğine güveniyorsan , seni görmezden gelme ihtimali yok...
Soran+1 yılsana yazamıyorum bu arada
Git yanına, yav bu binanın yapımında da amma çimento kullanılmıştır heee, de :D Biz erkekler niyeyse seviyoruz öyle gereksiz muhabbetleri :D CMYLMZ
41 Yorumla
Soran+1 yılhahahah tamam :D
bakislar... adam essek degilse anlar zaten :) ilk adimi ondan bekle ama bakislarinla bitir isi kendinden taviz verme bir taraflari kalkiyor sonra :D
04 Yorumla
Soran+1 yılya işte bakışları beceremiyorum ki :D
- +1 yıl
:)))))))))
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılya en güzeli, sürekli konuş girişken ol ama utanıyorsan faceden falan mesaj yaz.
01 Yorumla
Soran+1 yıldenk gelemiyoruz bir türlü ya. facebooktan da ekleyemem çünkü herkes ekleyemiyor
+1 yılseni bana arkadaş önerdi de
değişik şeyler de nasılsın ben... çok klişe oldu02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl önerdi diye sorarsa
+1 yılHic bir fikrim yok ama ben ilk adimi atmam o kişi gelir ayagima
06 Yorumla
Soran+1 yılsenin düşüncen tabi :)
- +1 yıl
hepsi burada reklamı gibi olmuş... :D
- +1 yıl
Ne reklami. Sizi ayagimami cagiriyorum.
Zatən gelemezsiniz ucak parası cok birde geri donmesi var redd edildikdən sonra :Ddddd
Soran+1 yılvayyyy :)
- +1 yıl
Baksana kix her soze bir laf bahanr buluyorlar ben erkeklerden korkarim vallahi sokakta yururken 1 saniye den fazla suratlarina bakmam. Aninda asik oluyor lar. ya da bu kiz benden hoslandi o yuzden bakti diyorlar kafalari biraz acayip calisiyor bazilarinin
Soran+1 yılaynen ya bakınca hemen hoşlanıyorlar sanıyorlar haklısın :D
+1 yılMerhabalaştıysan gördüğünde gülümse, o gelir zaten tanışmak istiyorsa.
111 Yorumla
Soran+1 yıltamam :)
- +1 yıl
niye her gülümseyene gidilmez sen tanis :D
Soran+1 yılkarar verin :D
- +1 yıl
gitme :D
- +1 yıl
levresrouges bu kız gerçekte beni seviyorsa bir aşka engel oluyorsun :D
Soran+1 yılsen olduğunu sanmam :D
- +1 yıl
bir hayal kurdurtmuyosn soran :D
Soran+1 yılpardon ya olabilirsin ama :D
- +1 yıl
buralar hep flört koktu :D
Soran+1 yıl:DDD
- +1 yıl
olabilirim tabi :d
+1 yılTelefonunuza kullanabilir miyi. Sarjim bitmiş?
Telefon görüşmesinden sonra sohbet edersiniz yürür gider:)01 Yorumla
Soran+1 yılonu yapamam çünkü heyecandan ellerim titrer benim. görmesini istemiyorum :D
şimdi prova olsun diye gel benle tanış hadi başlayalım önce sen mi söze girecen yoksa ben mi gireyim? :)
016 Yorumla
Soran+1 yılprova yapınca heyecanlanıyorum :D
Soran+1 yıl:DDDD merhaba nasılsın :D
Soran+1 yılben de iyiyim teşekkürler :D
Soran+1 yılo bunu hayatta yapmaz görürsün :DD miray ben de memnun oldum :)
Soran+1 yılbu soruyu sormazzzzzzzz :D
Soran+1 yılöküz değil de hemen böyle şey demez :D
Soran+1 yıltıkandım burada :D
Soran+1 yılhayır ben sevmem :D
telefonla ilgili bir problem çıktını söyle yardımını iste ama sen boz kolay çözülmesin ilgiliyse saten konu konuyu açar ;)
06 Yorumla
Soran+1 yılgüzel fikir
Soran+1 yılolmaz aynı binadayız :D
Soran+1 yılsen değilsin merak etme :D
gülümse yeter bnce bir kere knşmuşluğunuz veya merhabalaşmşlığınız varsa :)
14 Yorumla
Soran+1 yılilk defa dün merhabalaştık o da 1 sene sonra ben anca cesaretimi kırdım :D
Soran+1 yılsalağım çünkü :D
- Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılbir daha ki karşılaşmalarınızda selamün aleyküm diyerekten selam vermeyi ihmal etme!
02 Yorumla
Soran+1 yılmerhaba :D
- +1 yıl
maraba
gayet sırıtarak git yanına...naber nasılsın diye sohbete gir işte :)
25 Yorumla
Soran+1 yılsonra nasıl tanışıcam :)
Soran+1 yılilk defa olacak ya bilmiyorum kusura bakma :D
Soran+1 yılçok teşekkür ederim :)))
bahaneyle daha iyi örnek
tanıyorsan ne yapıyon falan diye bilirsin
tanımıyorsan bahane üretirsen anlar ztn daha kolay olr07 Yorumla
Soran+1 yıltanımıyorum iştee
Soran+1 yılo bahaneyi bulsammmm :D
Soran+1 yılüniversite okuyor
saat kaç artık çok klişe ya :D
Soran+1 yılonlar cevapları kısa risk alamam :D
+1 yılMadem sen tanışmak istiyorsun :)
Merhaba nasılsın de gir muhabbete illa bir şeyler çıkar konuşacak uydur bir şeyler :D02 Yorumla
Soran+1 yılsanırım böyle yapacağım :D
- +1 yıl
Yani ;)
oda senle tanışmak istiyorsa gelsin tanışsın. ;) yoksada sen tanışma
04 Yorumla- +1 yıl
kızlar, biraz ağır olmalı.erkek gelsin size.ama sizde biraz belli edin ki adam cesaretlensin :)
Soran+1 yılben belli edemiyorum sorun orda
Soran+1 yılsen de haklısın ne diym :)
Sen ahmet diye birisinin akrabasımısın falan diye başla gerisini getirsin :)
016 Yorumla
Soran+1 yılhayır diyecek bitecek konu :D
Soran+1 yılbenz yosun ne ya :D
Soran+1 yılolabilir bu :D
Soran+1 yılhayır aynı binadayız
Soran+1 yılokuyor evet. demez mi bu ne meraklılık :D
Soran+1 yıltamam diyebilirsem yaparım :D
Soran+1 yılsorar mı emin misin?
Soran+1 yılhaklısın teşekkürler
+1 yılkasma kendini yaaa özelime mesaj at senden hoşlandım diye :)))
08 Yorumla
Soran+1 yılbu siteden değil :D
- +1 yıl
hangi siteden o zaman :))))
Soran+1 yılhiçbir siteden :))
- +1 yıl
amma naz yaptın bee sende :)
Soran+1 yılyalan mı söylym :D
- +1 yıl
hıyır yalan kötü birşey :))) dogrularından vazgeçme hiç bir zaman
Soran+1 yılhaklısın :D
- +1 yıl
:))))
+1 yıldoğal ol başarırsın. komık duruma dussen bıle yakısır kızlara.
ya da sen onun gozleırnın ıcıne bak bır zaman sonra o sana gelır04 Yorumla
Soran+1 yıltamam teşekkür ederim :D utangaç olsa da gelir mi
- +1 yıl
utangaç erkeğı elde etmek daha kolaydır. cunku hep karsıdan bekledıgı ıcın yalnız kalmıstır ve bundan da sıkayetcıdır. en kotu not verırsın elıne yalnızken devamı gelır artık):)
Soran+1 yılnot çok çocukça ya :D
- +1 yıl
o zaman bahanelerle konusacaksın. dusun bır suru bahane bulunur.
adını sormayı unuttum de falan :D telefonuna feys nasıl yuklenır dıe sor arada denemek ıcınde onu ekle :D
01 Yorumla
Soran+1 yılfeys meys yok bende :D
gidersin yanına ; selamınaleyküm aleyküm selam nasısın ben ayşe bende Ahmet felan diye başlarsınız sohbete :)
028 Yorumla
Soran+1 yıldersee :D
Soran+1 yılkendini tanıtır inşallah diyorum :D
Soran+1 yılkolay değil gitmek :D
Soran+1 yılne ufağı ya değil ufak falan :D
Soran+1 yıl22 :D
Soran+1 yıloho bekleyemem :D
Soran+1 yılyok aynı binadan :D
Soran+1 yılbakıyor evet. zaten o yüzden dikkatimi çekti
Soran+1 yılço iyi olur yaaa :)
Soran+1 yılkeşke :D
Soran+1 yılistnbul sen
Soran+1 yılya çok severim ankarayı :D
Soran+1 yılevet bir kere geldim ama gezme fırsatım olmadı
Soran+1 yılondan eminim :)
+1 yılSırıtarak naber nasılsın de, bir şeyler içmeye, vakit geçirmeye davet et :) buna karşı koyamaz herhalde :))
05 Yorumla
Soran+1 yılonu yapamam ya
- +1 yıl
Hayır yapabilirsin :)
Soran+1 yılcesaretim yok :D
- +1 yıl
Kendine güven ve ona patron kimmiş göster! :)
Soran+1 yılinaşllah D:
+1 yılbodazlama git ya kafan kırılır ya da sevgilin olur
01 Yorumla
Soran+1 yılkafamı niye kırıyor ya :)
Nasılsın de gitsin hem tanışmak istediğini belli etmiş olursun :D
04 Yorumla
Soran+1 yıltamam teşekkür ederim :) sadece iyiyim demez di mi :D
Soran+1 yılhaklısın teşekkür ederim :D
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. genellikle memleket nire diye başlanır muhabbete...
03 Yorumla
Soran+1 yılyok yaa :D
Soran+1 yılama bizimki varmaz :D
Tam'da erkeklerin hayali. . Evlenme tekliifide isteriz :D ?
06 Yorumla
Soran+1 yıldalga mı geçiyorsun? :D
Soran+1 yılgelmesini mi beklicem onun
Soran+1 yılbırakın bu işleri ya siz kendi aranızda çelişki yaşıyorsunuz. kızlar yüz vermiyor koşturuyorlar diye şikayet ediyorsunuz koşturmayınca biz sevmeyiz oluyor. önce ne istediğini bileceksin
al işte bide burdan yak :D ağır başlı ol biraz ne bu ya kız dediğin kendini ağırdan satar devir değişmiş abi ya :D
06 Yorumla
Soran+1 yılhe he
Soran+1 yılbozulduğumu kim söyledi? sadece ben bu geri kafalılıkta değilim
Soran+1 yılküfür etmem ben. söylediğim şeyle onu nasıl bir bağlam kurdun anlamadım. valla o senin düşüncen canım sonuçta seninle tanışmıyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbahaneyle tanış bence.ama sağlam bir bahane olmazsa komik olur demedi deme
01 Yorumla
Soran+1 yılişte sağlam bahane bulamıyorum
+1 yılbana biş tanısma mesaj gönder bakalım ona göre yorum yapıyım bendee :)))))
02 Yorumla
Soran+1 yılmesaj gönderemiyorum :D
- +1 yıl
canın sağolsunn :)))))))
+1 yılya saçma sapan bişey sor işte. sonra lafı devam ettir sorulacak saçma şeyi de bulmak sana kalmış
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
bak şimdi benle deneme yap mesela, bana merhaba de bakim :)
014 Yorumla
Soran+1 yılmerhaba :D
Soran+1 yıliyiyim teşekkür ederim sen nasılsın :D
Soran+1 yılburada bile heyecanlandım :D tabi olur :)
Soran+1 yılsen çok hazırlıksız yakaladın :D ayrıca o bunları demez söylym :)
Soran+1 yılkibarlıktan değil utangaçlıktan diyemez :D teşekkürler biraz öyleyimdir :P
Soran+1 yılikimiz de yengeç burcundan o yüzden :P
Soran+1 yıltabi kii :D
Bence hiç öyle direk mevzuya girme sadece tanımaya çalış iyi tanı senden hoşlanıyorsa sinyal verir eğer vermiyorsa durum kötü
01 Yorumla
Soran+1 yılsorun orda işte
selam canım ben arif tanısmak istermısın karsılık ver bibakıyım ne yazıcaksın farz etkı ben senını sevıyorum ve tanısmak ıstıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılyazmıcam konuşcam :D
sen merhaba de zaten hemen tanışırsınız çünkü erkeğe merhaba dersen telefon numarana kadar alır :)
00 Yorumla
+1 yılbahane idealdir ama çok sırıtmıcak o ana uygun bir konu ya da durum üzerinden giderek :)
01 Yorumla
Soran+1 yılyok bahane işte
Gizli Üye(30-35)+1 yılherhangi bir insanla nasıl tanışıyosan öyle tanış sonuçta karşında tanrı yok ki ezilip büzülesin.. En fazla hayır der.
04 Yorumla
Soran+1 yılama ben kötü niyetle tanışmıyorum ki niye hayır der :D
Cevap sahibi+1 yılçıkmak istiyosan diye söyledim :D
Soran+1 yılhemen değil :D
Cevap sahibi+1 yılanladım okey :D
NE Zamandır görüyosun birbiribnizi ortak yönünüz ne?
039 Yorumla
Soran+1 yıl1 senedir
Soran+1 yılüni.de
Soran+1 yılsınıfını bilmiyorum ama benden bir ya da iki yaş büyük
Soran+1 yılteşekkür :D
Soran+1 yılhee çok çirkinim ya sorma
Soran+1 yılsen sor diye
Soran+1 yıldi mi hemen çözdün zeki arkadaşım benim :D
Soran+1 yıltamam canım tamam
Soran+1 yılvay nasıl heyecan kırmak öyle :D
Soran+1 yıloldu ve konuştum bu farklı
Soran+1 yılöyle işte..
Soran+1 yılaynı üni. değiliz aynı binadayız
Soran+1 yılby...
Soran+1 yılgidiyorsun nasıl üzülmym :(
Soran+1 yıloffffff
Soran+1 yılhayır
Soran+1 yılhayır...
Soran+1 yılkeyfim öyle istedi. hoşçakal
Soran+1 yılsen bilirsin
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yıldirek git konuş o zaman konuşur ama beğenmesse erkekte yüz vermez :D
03 Yorumla
Soran+1 yılne diym :D
- +1 yıl
bahane olması lazım en iyi taktiklerden biride arkadaşlarını tanı ordan kolayca yakınlaşırsın
Soran+1 yılgeç arkadaşlarını
Hangi bölüm? de işte :)
02 Yorumla
Soran+1 yılnerden biliyorsn okuduğumu derse
Gizli Üye(36-45)+1 yılde ki seninle sizin evde bir akşam bişiler içebilirmiyiz
02 Yorumla
Soran+1 yıloldu
Cevap sahibi+1 yılCok hos olur memnun olursun
nasılsın vaktin varsa yürüyelim mi biraz
09 Yorumla
Soran+1 yılonu diyemem işte
Soran+1 yılutanıyorum
Soran+1 yıltepkisini bilmiyorum işim var falan derse biterim
Soran+1 yıltamam diyebilirsem diyeceğim :)
Soran+1 yılteşekkürler :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbilmem :D oyle boyle :D
14 Yorumla
Soran+1 yılanladım süper fikirmiş
Cevap sahibi+1 yılnaber deme sakın.. yılışık gibi olur.. en samimi tanışma konusu.. merhaba nasılsın bn falan filan.. hayat nasıl gidiyor..vb.
Soran+1 yılanladım teşekkür ederim :)
Cevap sahibi+1 yıl:) bari yeşil ok YAPTA ÖDÜLLENDİR BENİ :))
+1 yılbir bahane bul faceden falan ekle :)
08 Yorumla
Soran+1 yılfacebooktan eklenmiyor
- +1 yıl
neden ki
Soran+1 yılsadece ortak arkadaşlar ekleyebilir yapmış salak
- +1 yıl
Fotoğrafını beğenen birini ekle sonra damat beyi ekle
Soran+1 yılolur mu ki öyle?
- +1 yıl
Tabi :) kendi tecrübem :) en iyi cevaba layık görürsün umarım
Soran+1 yılen iyi cevabı seçtim kusura bakma :)
- +1 yıl
tamam :)
napıyon laa deee.. :D
01 Yorumla
Soran+1 yılallahım ya :D
farketmez geri çevrilmezsin şu zamanda:D
05 Yorumla
Soran+1 yılemin misin?
Soran+1 yılinşallah yaa :D
Soran+1 yılteşekkürler :D
+1 yılseviyorsan git konuş bence
01 Yorumla
Soran+1 yılerken daha :D
Nasilsin ben... Daha iyi
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim :)
+1 yılnasılsın ben şaziye de gözlerine gül ve elini uzat
02 Yorumla
Soran+1 yılçok klasik olur diyorlar öyle
- +1 yıl
çık karışısına direk açık açık de ki: seks
+1 yılneyinden etkilendin damat adayının (:
09 Yorumla
Soran+1 yıldavranışlarından :)
- +1 yıl
(: nasıl davranışı vardı?
Soran+1 yılefendi :D
- +1 yıl
vay be helal olsun sana (: bizim gibi efendi kişilerden hoşlanan da var mıydı?
Soran+1 yılvar tabi ki :D
- +1 yıl
genelde tipe bakarlar. ha Allah a şükür övünmek gibi asla olmasın tipte varda yine yok işte (: efendiyim de olmayınca olmuyo o çocuğa bir an önce söyle sevindir garibimi (: oda tiple falan uğraşmıyorsa bu iş olur
Soran+1 yılya o da yakışıklı değil ama sempatik sıcakkanlı o yüzden etkilendim :D aynen tipe bakıyorlar sinir oluyorum
- +1 yıl
hayırlısıysa olsun (:
Soran+1 yılaynen öyle :)
+1 yılben de aynı nasıl tanışılrı bir bayanla?
010 Yorumla
Soran+1 yılbilsem yardım ederim :D
- +1 yıl
bende bilsem yardım ederdim. bilememek daha iyi
Soran+1 yılöğrenmek lazım
- +1 yıl
evet ya bu yaştan sonra öğrensem de işime yaramayacak saınrım ya yani boş demek ki? yaş oldu 27 daha tanışmayı öğreneceğim düşünsene elin bebesi 8 9 yaşında başlamış ben mi? hey Allahım, neyse.öğrenelim bir yerlerden var mı kaynağı ki?
Soran+1 yılmaalesef yok :)
- +1 yıl
ya kuzum sen arkadşa mı arıyorsun? benim gibi yalnızm mısıN? nesin sen?
Soran+1 yılyalnız değilim :D
- +1 yıl
tamam işte yalnız değilsen ne derdin var ki? hayatını yaşa. benim gibi çileden çıkmış isyankarım ben. onu bırak kaç defa yastığa sarılıp sevgili diye ağladın.tip var her şey var ama ben yaaşyamıyrum ii daha ne istiyorsun yapayalnız ben ağzı kokan ben yaşayamann ben dahası ben hayattan canımdan bıktım daha ne istersin ya?
Soran+1 yılçok dertliymişsin ya
- +1 yıl
salla dert mi? bazen diyorum ki? ne desem boş yaa boşver gitsin.olsa ne olacak ki?
Naber tatlım tsnışak mı de
011 Yorumla
Soran+1 yılçikolatalar bitti mi :D
Soran+1 yıladresi veriyorum :D
Soran+1 yılgelebilirsin kargo parası vermem :D
Soran+1 yılya ne küfrü saçmalama :)
Soran+1 yılçok misafirperverim ben :D
Soran+1 yılrica ederim çikolataları unutma :D
- Devamını Gör (27)
Devamını Gör(72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz