Sizce seviyor mu? Yengeç burcu hep böyle dengesiz midir?

yaklaşık 6 aydır çıkıyoruz sürekli ayrılıp barışıp gün içinde de ayrıldığımız oluyordu.bi gün dershanemin çıkışına geldi habersiz ben de çok özlediğim halde karşısına çıkmadım .ayrıldık tabi.ertesi gün ben iş yerine gittim herşeyin bittiğini söyledi ben sadece sustum o konuştu ben dinledim bitti gelecektin nie gelmedin bağırdı çağırdı konuştu durdu sonra git bidaha gelme dedi bende arkamı döndüm gidicektim bana aldığı kolyeyide çıkardım atıcaktım geldi elimden tuttu sarıldı sonra barıştık tabi .2 gün sonra yine ayrıldık kendini beni affettiği için aptal hissettiğini söyledi ayrıldık .ben hiç yazmadım 1 hafta oda tabi.sonra yazdı hatayı kendisinde bulduğunu söyledi barıştık yine sonra yıne ayrıldık barıştık yaklaşık 2 ay ayrıl barış devam etti .bu son ayrılığımızda kavga ettik artık mesaj atma seni sevmiorum nefret ediyorum bir sürü şey söyledi bende tamam bunları yuzumede söyle kabulleneyım dedim sonra hattımı sana veririmkırsın bir daha rahatsız etmem dedim tamam dedi ertesi gün yanına gittim iş yerine hattını ver dedi verdim sonra telefonumu istedi mesajlarımı kontrol etti her zamn yaptığı gbi. hattı kırmadı hadi konuş bitsin gidicem dedim ne konişiim dedi sanki dün o kadar şeyi söyleyen o değilmiş gibi sonra elimi" tuttu barıştık hala o günü anlamış değilim ben herşey biticek die beklerken :s neyse sonra bn eve döndüm iş çıkışı aradı beni herşey gayet normal konuşuoruz kendince espiri yaptı başkasına dokunurum bende dedi.kavga ettik tabi madem başkasına dokunmak gbi düşüncelerin var neden hattımı kırmadın dedim ben senın hattını nie kırıyım senın hattın kendin kır dedi kapattım telefonu kırdım hattımı 11 gündür konuşmuyoruz tabi hattımı tekrar çıkardım ne yapsam sizce benmi yazsam beklesem mi?