Konuşmadığım bir erkeği nasıl etkilerim? Siz olsanız bir kızdan nasıl hoşlanırsınız?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Konuşmadığım bir erkeği nasıl etkilerim? Siz olsanız bir kızdan nasıl hoşlanırsınız?

İlişkilerde en zorlu an budur. Sokakta, kafede ya da bir AVM'de hiç tanımadığın birinin ilgisini çekmek ya da açılmak. :/ Çok zor, çok. Ben sana tanımadığın birini nasıl etkilersin bildiğim kadarıyla anlatayım. :)

Erkeği etkilemenin yollarını birkaç madde ile anlatayım:

Peki erkekler nasıl kadınlardan etkilenirmiş bakalım:
Zor bir erkeği nasıl etkilersin anlatmaya çalıştım. Umarım konuşmadığım bir erkeği nasıl etkilerim sorunu cevaplayabilmişimdir. Kolay gelsin. :)
sımdı 2 sorun birbirinden bence bagımsız. sanırım bi eleman var ve onu kafeslemeyi istiyorsun. bunu anladım. benolsam madem kişisel bakıs acısı geliştireyim pek yapmam da normalde. beni tavlıyacak kız mutlaka bunu racona uygun yapmalı. işin büyüsü orada direk düz gelip seni begendim demek yakısmaz kıza. aslında becerebilirse hayranlık duyarım. neyi. kendini tavlatmayı:D cunku erkeke yakısır ya o. neyse anladn nüansı. neseli kıpır kıpır güler yüzlü pozitif güzel gülen hayat dolu eglenceli kız olması bence en büyük artısı. ilgili meraklı istekli aktif. maddiyat meraklısı kariyer delisi hırslı olmayan. bunlar cidden itici geliyor bana. haremlik selamlıkcı olmayan. . kadınlık hatunluk denir ya hani öyle sırnasır inceden. kendini sevdirir. icindeki kız cocugunu kaybetmemiş. bende bunlar iş yapar
su anda baktım da bu düşünceyi kafama soktun ya. ben su anda kafeslenmeye cok müsaitim gibi. hani aşksamısmı denir:D bilmiyorum ama. 3 5 cabalayan kıza direk kolay hedef. işte karlar arasında bir siyah tavsan gibi:D öyle kolay. işin şakası tabi o kadar da kolay değiliz:D
Yüz hatların güzelse etkilersin. Yüzün güzel değilse biraz zor açıkçası. Yüz güzellliği yoksa fizik ön plana gelir kıvrımlı vücut hatlara sahipsen etkilersin. bakımda önemli tabi Onun dışında biraz zor açıkası. Erkekler görcel varlıklardır. Görsel yoksa iş zor.. tabi bu herkeste böyle değil genel itibariyle böyledir. Çok kız konusu gördüm sevgili yapamıyorum diye foto at diyorum özelden atıyor kız çirkin çıkıyor. ya da erkeksi yüz hatlı kız çıkıyor karşıma Yani kim ne derse desin yüz güzlliğiniz yoksa ya da vücut hatlarınız iyi değilse Erkeği etkilemen açıkçası biraz zor. Kimse kimseyi kandırmasına gerek yok. Erkek çirkin ve bakımsız biridir o zaman olabilir. İlk etkileme konusu deyince olay aynen anlattığım gibidir. Pazarda bulunan ürün gibi dışını beğeneceksiki ilk o ürünün yanına gitme ihtiyacı hissetsin. Ambalajdır insana çekici gelen. Ambalajın iyi olmalı. ERkekler güzel yüzlü bakımlı ve güzel fizikli kadınlaran etkilenirler. çok güzel olmasada bakımlı olman şart.
hoşlanırsam yer ve mekan uygunsa kızda davetkar sa gider konuşurum yanı gülümseyen bayan her daim + puan alır somurtkan bır bayan ıtıcı olur bence o çocuğun karşısında yada göz göre geldiğinizde gözlerinin içine bakarken gülümsemenı tavsıye ederim
Şirin bir elbise ve anlamlı bir gülüş, Sonra o seni bulur zaten :))
Cevap
29Cevap
Zor soru bence, çünkü her insanın karakteri zevkleri birbirinden farklı. Bazen minicik şeyler dikkatimi çeker hoşuma gider, bazı durumlarda bu minik şeyleri görmem bile yani çok fazla değişken mevcut bence. Konuşmamak uğraşmak yerine benim mantığımca gidip konuşmak en kolay çözüm bence.
ilk baktığımda beni etkilemesi, heyecanlandrması ilk şartım. sonra da karakter. usturuplu giyinsin, burdan kastım şu kapalı giyinmesi falan değil, dikkat çekmesin ve kibar sade giyinsin. lafımı tekrarlatmayacak kadar zeki olsun. ne istediğini bilsin, ciddi düşünsün.
Oldu paşam
Yani tanımadığın için adamın neden etkileneceğini bilemiyoruz. En fazla güzel giyim ve süslenme ile güzel bir gülüş önerilebilir. daha fazla bi şey denemez.
Karakteriniz birbirine benziyorsa tanıdıkça birbirinizi etkilersiniz zaten ama aksi takdirde biraz zor olur ya
Vaziyete göre o senden önce davranmış zaten... Denk geldiğinde saati sor. Klasik bir numaradır. Hep tutar :)))
düşümdüm de beni etkliyecek bir şey yapamazsın.Ben mesela direk beğenirsem beğenirim beğenmezsem beğenmem kişilik meselesi.Akıllı ol.
benim içinde bir erkekten hoşlanmam aynen böyle ilk etkilendiysem etkilendim :))
kişilik meselesi dedin ya dostum ben bir insandan ilk bakışta etkileniyorum diye o da mı öyle olacak :D sen git bi düşün ama gelme ;)
tabi o da var :(
sevimli, ilgili, güler yüzlü ve temiz biri beni etkileyebilir.
yanında zart diye osur. emin ol çok hoşlanır senden
tamam o zaman üstüne genireyim ben, bir de tırnağımın ucuyla dişimin arasına kaçan yemek kırıntısını da çıkarttım mı bu çocuk kesin bana aşık olur :D
manyak :) yani dicem rahat ol. senden etkilenmeyenin ta... :)
:))
ama mümkünse tehlikeli kimyasal atık gibi kokmayanından yap :)
ahahah :D:D:D:D ceset yediğimi düşünsün istiyorum :D:D
patlat gitsin :D :D
:D:D:D
o daha pis karşılık verirse bana gelme ama :)
kanalizasyon patlaması yaşatırsa bir de bana :)
üstüne sıçacak kadar cesaret edemez herhalde be :)
bana bi kiz gelse sadic senle cikalimmi dese tipine bakmam cikarim :D
nefes alsın yeter hesabı bu hacı:D
yalnız mısın ? :(
abooov :|
balam ben ne sordum siz nereye götürdünüz konuyu be :(
Etkileyemezsin , konusmaya calis, konusmassa ilgi duymuyor demekki
güzelliginle etkilersin gerisi boş tipini begenmezse methiyelerde düzse nafile.
güzelliğime güveniyorum ;))
Elbise giyen kızlar çok çekici olur , mesela son zamanlarda çocuk bakıcılığı (meslek değil kardeşi kuzenini parkta oynatan Kızlar) yapan kızlara fena yükseliyorum
kişiye göre değişir ama bakışlar her erkeği etkiler ama zararlı çıkma ihtimalin yüksek malesef :((
neden zararlı çıkma ihtimalin yüksek :((
sevmese de seviyormş gbi davranabilir :((
o niye ya :(
testosteron hormonu...
o ne la öyle :D
araştr bşylr öğrenrsn
kararlarmzn çoğnu ona göre verrz de :dd
boşver sen onun varlığını degıl o senın varlığını farketsın
konuşurken gozlerıne bak gulumse pozitif ol onu onemsedıgını bellı et abla mutluluklar saygılar
ona ulaşılmazı oyna. köpek gibi gelir peşinden
Her şey bakışlarla başlar ardından devamı gelir.
İşe gidip düzgünce adamla konuşarak başlayabilrsin.
git direkt selam ver içinden geçenleri dök doğaçlama en iyisi
kendin ol ve özgüveni elinden bırakma. Kur yap erkekler olara bundan hoşlanırız ona yakınlaş.
bi kaç defa göz göze geldikten sonra gülümsemen yeterli, ilk adımı atması lazım
Aptalca hareketler yapmasın, ağır başlı olsun, erkeklerle çok muhabbeti olmasın falan işte...
Aslında zordur çünkü hoşlanan senin ve tanımıyosun
Etkilemek te pek işe yaramaz bence önemli olan karakterin
Manikür, pedikür yaptırmak
ilgi gösterdiginde zaten hoşlandıgını anlar
ona olan ilgilimi nasıl fark edecek daha önce hiç konuşmadım :)
ona bak yeter. tebessüm et selam ver gibilerinden
tebessüm erkekleri baya etkiliyor herhalde çoğu erkekler tebessüm et diyor :)
Elbette etkiler.
hmm mesela bana bakan, bakarak gülümseyen erkekler hiç hoşuma gitmiyor basit geliyorlar gözüme :)
gerçi hoşlandığım çocuk bana bakıp gülümsese çok hoşuma gider ama işte durum farklı bir şeyler hissettiğim insan ne de olsa
anladım. ama tebessum et bence
tamam :)
ilk önce bi şekilde tanış ta sonra etkilersin .
hiç tanımadığın biriyse bakışların yeter ve artar
o na yaklaşmaya çalış
Git ona açık açık söyle yeterlidir.
oldu :D
selam hanfendi giyiminden hareketlerinden
Tanışarak
Tanışmalısın.
ama nasıl ?
Tanımadığın birini etkilemenin en iyi yolu tanışmaktır bencede.
Nasıl tanışacağım diyorsun. Evet biraz zor olabilir ama karşındaki erkekse (umarım öyledir😅) ve seninle tanışmak istiyorsa senin durumundan daha kötü bir duruma düşer, yapamaz. Üstelik etrafında ve arkadaşlarının içinde cinsiyeti kız olan bir arkadaşı yoksa... Aslında iyi biri olduğundan emin olmadığın sürece böyle bir şey yapmamanı tavsiye ederim. Herkes benim gibi değilki ^_^
Zor bence
popon aç
Kendin ol
tanıyarak.
konuşarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?