hiç tanımadığınız ve imkansız olarak gördüğünüz birisini nasıl etkilerisiniz ?
Arkadaşlar siz n'apardınız ?
Arkadaşlar siz n'apardınız ?
sürekli nereye giderse gitsin hep karşına çıkarım çıkarım derken gidip baş ucunda durmam mesela o cafede oturuyo bende onun beni görmesi için o cafeye girer ve onun gözünün önünde otururum bu örnek sadece anlaman için. tasedüfle yaratırım aaaa ben şugün bu kişiyi gördüm galiba sabırla farketmesini sağlarım pes etmezdim kolay kolay.
kelin ilacı olsa kendi başın sürer:D ama bn facede ekledim arada muhabbet açıorumm falan filan. bunlar bi işe yarıor mu bilmiorum ama şimdye kadar bi sonuş getrmedii..
ilk önce tanışçaksın bide hayalinde büyütüğün kişiyle aynımı diye bi bakarsın ztn aynı değilse olmaz etkilemen için bi yol yok etkilenirse kendi gelir ztn
Etki tepki kuralı.Önce imkansız sözcüğünü özgüven içinde bloke etmek lazım.Zaten imkansız sözcüğü aklın köşesinde giderse herşey mümkün demektir.
Cevap
7Cevap
Bu sorunun cevabının türlü türlü formülleri var...Hiç kimse imkansız değildir bir defa onu bir algılamak lazım.Hiç tanımadığınız birisini öncelikle imkanlar ölçeğinde tanımaya çalışmak gerekir sonrasında ise zaaf noktalarını belirleyip onlardan hareket etmek lazım...Ayrıca bayanların bir erkekte aranan özellikler genellemelerinide iyice bir öğrenip sonrasında ise tatbik etmek lazım...
hiç tanımadığım birine merhaba derim öncelikle :) ne uğraşacağım yahu.. kendimi beğenen biriyim ama imkansız olarak gördüğüm birisiyle de hiç uğraşmam. davul bile dengi dengine :)
hiç tanımadığım ve imkansız olarak gördüğüm bir adamı etkileme çabasına girmem vakit kaybı
imkansızsa imkansızdır vazgeçerim, etkileyebileceğim kişilerle ilgilenirim, hayat birisinin peşinde koşmak için çok kısa
Ben yaptım! :P bölümde otururken bi şekilde dikkatini çektim. sonrası geldi zaten. o kadar da mükemmel değilmiş ulaşınca.
kibarca gidip konuşurum eğer terslerse de üstelemem eve gidip pizza yerim
imkansız oldugunu düşünmüşsem kılımı kıpırdatmam ki.
ne gerek varki öyle atraksiyonlara...
Aksiyona gerek yok . başka limana koşardım
imkasız zaten hiç bulaşmam valla bu işe
büyü yapiyorum ben, imkanli oluyor.
sihir yaparım imkansızı mümkün kılarım efendim.
etkilemezdim
Hiçbir şey
Bisey yapmam malesef
gidip meraba diyerek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar