Deliler gibi aşık olmak istiyorum ama nerde o kişi?

bilmiyorum cehennemin kör dibinde de olabilir ama sıkıldım artık ya.lise bitti ünide biri çıkar karşıma dedim üni biticek muhtemelen iş hayatında da çıkmıycak.şu yaşıma kadar bi ilişki yaşamadım tecrübesiz olmak da çok kötü.evlilik hayatımda çok sorunlar çıkıcağını düşünüyorum,git gide sevgisizleşiyorum.kimseyi sevemem gibi geliyo şu saatten sonra çünkü şu zamana kadar sadece kendimi düşünmüşüm.ben kendimden çok sevdiğim,kendimden daha çok düşündüğüm birini istiyorum artık.uğrunda fedakarlık yapmak istiyorum onun için savaşmak istiyorum.ama artık ne kimseye o gözle bakabiliyorum ne de bana yaklaşan birileri var zaten...olayın çirkinlik/güzellikle de ilgili olmadığını biliyorum ki çirkin de değilim sadece içe dönük bi yapım var.ne demiş erkin baba sevmek bil ki doğmaktır yeni baştan..ben her gün yaşlanıyorum demekki sevilmeyi,değeri haketmiyorum:(
Güncellemeler
+1 yıl
dışarıda mükemmel bi hava.bense evde yapayalnız..sabah gözlerini açar açmaz birini düşünmek,sonra ona günaydın demek nasıl bi duygu acaba.ailenin dışında seni düşündüğünü bildiğin birinin olması şu hayatta...gençliğinin bu şekilde sadece dört duvar arasında sadece monolog halinde akıp gitmesi...her şeyi yalnız yapmaktan sıkılmak...bıktım
Deliler gibi aşık olmak istiyorum ama nerde o kişi?