'Artık seni sevmiyorum, başka birini seviyorum!' Gerçek nedir? Yardım edin kafayı yiyeceğim..

Arkadaşlar sorun şu: Çok güzel giden uzun bir birlikteliğim vardı. Hiç bir sorun, soğukluk yoktu aramızda. Arkadaşları hayatında çok kız olduğunu ama benim yerimin çok ayrı olduğunu söylüyordu ve o da sürekli beni çok sevdiğini benim çok farklı olduğumu dile getiriyordu. Arada kısa süreli ayrılıklarımız oldu tabi, olmadı değil ama onların nedenleri vardı ve sonunda hep eskisi gibi olurduk.

Ama geçen gün hiçbişey yokken, herşey harikayken aniden bi mesaj "ben artık seni sevmiyorum başka birini seviyorum ve onunla çıkıyorum"... "Kendini derslere ver... İlerde kendine başka bi sevgili bul.. Bu ikimiz için de en iyisi, en azından senin için.. Görüşürüz.."

Oldugum yere yığıldım kaldım... Umarım bana öyle geliyordur ama şu an çıktığı kızla mutlu gibi sanki.. Bu mesajı attığı gün moralini çok bozan birşey olmuştu sizce bundan dolayı olablir mi ya da ailesiyle ve okuluyla sorunları var bunlar etken olabilir mi? Ve neden şu an başka biriyle birlikte?:'(
'Artık seni sevmiyorum, başka birini seviyorum!' Gerçek nedir? Yardım edin kafayı yiyeceğim..