Bazıları diyor ki, soğuk kız gizemlidir. Kimisi de diyor ki, aman ne o öyle buz gibi! Kız dediğin eğlenceli, hareketli olsun diyor..
Siz ne düşünüyorsunuz erkekler..? :D
Siz ne düşünüyorsunuz erkekler..? :D
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer soğuk kız diye birşey yoktur sadece kendine güvenen kendi ayakları üzerinde duran %1 %100 çıkmayı seven doğal kadın vardır. yani yukarıda saydığın nedenlerinin cevabı doğal kadındır.. ve her erkek zeki ve zor kadını taşıyamaz bu yüzden onlara itici gelir.. çünkü zeki olan özel özel olan güzel ve tabiki güzel olanda doğaldır... cadı :)
Soğuk kız kısa süreli etkileyici ve gizemli olabilir. Ama kadın erkek ilişkisi coşku ile beslenir o yüzen hareket ve eğlence faktörü de dengeli şekilde olmalı. Öyle mıkır mıkır sürekli hareket halidneki kızdan da hazetmem doğrusu
bence de samimi kızdır kesinlikle.. karşındakiyle ne kadar muhabbeti sıcak ve samimi tutuyosan o kadar çok çekersin kendine. hem samimi kızların muhabbeti daha iyi olur daha rahat davranırlar.. erkeklerinde bu hoşuna gider..
gizemi çözememek bir yerden sonra erkeğin kalbini kıracaktır. eğer çözerse de ulaşılmazı elde ettiği için bırakacaktır. ama aşırıya kaçmayan bir samimiyet tüm erkekler için hoştur sanıyorum
Cevap
11Cevap
soğuk kız adı soğuk ise insana sıcak gelmez ama soğuk kız bana sıcaksa hiç durma gel kollarıma derim yani...
soğuk kanlı fakat yerine göre de samimi o anki konu/mekan ve çevre ile alakalı.
erkek uzaktan soğuk, yakından samimi kız ister ben söyleyeyim :D
soguk kız :) ne o samimi kız sanki askerlk arkadaşıymış gibi senin dedigin gibi gizemlii olcak
samimi ve dürüst olsun. yeterince makyaj yapıp çirkinliklerini gizliyorlar zaten.
samimi kız tabiki... beş karış suratla ne yapabilirsin ki...
cıvıl cıvıl gözlerini içi gülsün
sıcak ve güzel vakit geçirilebilecek kız olsun
nabza göre şerbet desem :D
Kız dediğin eğlenceli, hareketli olsun...
Kesinlikle samimi.
tabi ki samimi kız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar