Annemle başa çıkamıyorum yardım edin!

annem 44 yaşında babamla boşanalı 2 sene oldu gariban babacığımın hiç günahı yoktu ve hala ne ben babam boşanma tramvasını atlatamadık neyse annem netten çıkmaz bi sürü erkekle konuşuruz beni anlatır ben 24 yaşındayım annemin sevgilisi var 28 yaşında zaten bunu öğrenince deliricektim geçen yaz bi gün çekti gitti evden ben sevgilisi olduğunu bilmiyodum tabi araştırıp buldum onunla olduğunu öğrendim sonra bi şeklide getirttim eve ama o adamla görüşmeye devam ediyor evmizide ne varsa ne konuşulursa ona anlatıyor adam resmen annemi oyuncak gibi parmağında oynatıyor beni bile gözü görmüyor annemin anneannemler her ay bize para veriyor onu bile o adama yediriyor...geçenlerde annemin cep telini kurcalarken bi mesaj gördüm ve şok oldum """ çok şarhoşum sende başladım denizde boşaldım """"" diye bu nasıl bi iğrençlik böyle hazmedemiyorum deliricem nasıl vazgeçirem annemi 2 aay sonra istemeye gelcekle beni umrunda depğil yardım edin bana nolur köşeye sıkıştım
Güncellemeler
+1 yıl
off arkadaşlar off çok çaresizim bi yandan okuyorum bi yandan çalışıyorum haziranda istemeye gelicekler hepsini geçtim annemin böyle olması benim psikolojimi bozdu herşeyi ters anlıyorum agresifleştim ama annemi çok seviyorum ve kıyamıyorum benim yerimde bşka bi evlat olsa öldürmüştü onu benim rızkımı o adama yediriyor
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar sağolun ama evden gitmek en kolayı yalnışıyla doğrusuyla o benim annem atamam yalnız bırakamam benim istediğim annemi o adamdan kurtarmak
Annemle başa çıkamıyorum yardım edin!