Ya arkadaşız deyip geçiyorlar ya da ilgi göstermeye başlayınca muhabbeti kesiyorlar.
Ne olacak benim halim.
Ne olacak benim halim.
Bayadır sizin sorularınız yalnızlıkla alakalı.Bu sitede bir kurşun gecesi düzenleyelim.Kurşunlar ve çarşaf benden olsun :) çünki ben kime el atsam o kişi o sene evleniyor/ kız arkadaş/ erkek arkadaş ediniyor.Büyüğünüz olarak kısmeti kapalı olanları kurşunlamalı.Ks de bir kurşun gecesi gerek.
ne yapabilirim ki yaşım 29 sevgili sayım 0. kime el atsam beni reddedip 3 ay içinde evleniyor. kısmetimin kapalı olmasından çok tercih edilmeyecek bir kişi olduğum önemli.
Belki bu kadar zorladığın içindir.Bırak gitsin bu düşünce.Dışınsa sorun git saçları kestir güzel kokular sürün, idman yapmaya başla, kurslara yazıl, hava güzel kendini dışarıya at, kendini geliştir, kitap oku vs.Senin için bir insan var dışarıda.Ailenden arkadaşlarından yardım işte.Duyur birisiyle beni tanıştırın diye ilan et.Emin olkı onlarında yalnız arkadaşları vardır ve bir kapi diğer kapıya açar.Bol şanslar dilerim :).
Kimse beni hiçbiriyle tanıştırmıyor yalnızım diye söylememe rağmen.Kültürlü bir bireyim.Ama fiziğim kötü şişmanım ve veremiyorum hiçbir türlü.Bünye meselesi.
Memun değilsen kilondan ve değişmek istiyorsan spor yapmaya başla ama memnunsan kilondan seni sen öldüğün icin sevecek insanlarda var bu hayatta.Yine arkadaşlarına duyuruda bulun.İlaki sana göre biri vardır bu evrende.Umudunu yitirme.Dert etme hiç bir şeyi.Bol şanslar.
beni böyle kimse beğenmezmiş böyle diyenler var.
şu güne kadar hiç sevgilimin olmaması da onları haklı çıkarıyor.
Bence senin kendine bakış açınla alakalı bir şey var.Sen kendine olan güvenini kaybetmiş gibi görünüyorsun.İlk önce kendine olan güvenini yeniden kazan.Zayıflamasan bile spor yap.Kendine saygını arttır.Sen bunu kendine işlersen diğerleride bundan etkilenecektir.Kızları vs unut bir süre.Bundan sonra sen varsın.Kendini onart kendini sev ki basklarıda seni sevsin.Narsist derecesinde değil ama sadece güvencini kazan.Bunu başarırsın.Eminim bundan.Hakkında güzellikler olsun.
kendimle olan barışımı bu üst üste redler aşağılamalar ve bu yorumlar yıktı. spor özgüven getirmiyor daha da bozuyor hata.
özsaygımı ansıl kazanacağıma dair bir fikrim bile yok
Bu karakterdeki kızlara yönelme.Senin onurunu gururunu kıracak kişi baştan belli olur.Hani derlerya balık baştan kokar diye belki yanlış tür kızlara ılgın var.Kaprisli havasından geçilmeyen kızların yüzüne bile bakmayacaksın.Seni başkasının incitmeye izin vermeyeceksin.Benimde karşıma bu tür kadın/ erkekler çıkıyor.Takmıyorum boş veriyorum onları görmüyorum bana zararları azalıyor.Sende bunu yap.Kendi özünü bul.Kim olduğunu.Kimse seni incitemez sen izin verme !
ya nasıl kızlara yöneleyim.
Cool takıl,kızlar öylelerinin peşinden gidiyorlar :) İlgi gösterince bir soğuma oluyor çoğunda.Ayrıca mutlaka senden hoşlanan biri vardır çevrende,iyi düşün ?
böyle bir durum yok benden bir tane bile hoşlanan yok.
cool olmak için az çok ilgi çeken biri olman gerekiyor. Bana yan gözle bakan bile yok.
Vardır mutlaka.Herkesin olur...Yakışıklı ol veya olma..Cool olabilirsin.Yada sal gittsiiin olduğun gibi ol sen,gerçek aşk gelir bulur seni :*
bulmuyor 29 yaşında henüz bulamadım.
desene iş annene kaldı :)
şaka maka çıkar karşına elbet biri,bunları düşünme.Beklenmedik anda oluyor böyle şeyler
annem de bulamadı ben sanırım yalnız öleceğim.
Yok yok çıkar karşına biri.Amcam 40 küsür yaşında evlenmişti,çoluk çocuğa da kavustu,gayette mutlu :D Üzülmee ;)
ben yalnızlıktna sıkıldım ama.
Büyük ihtimalle tipini beğenmiyorlar. Beğenecek birilerini bul ya da onların yanında pek olgun davranma Yani daha şakacı daha esprituel davranmalısın Benim görüşüm bu.
tipimi beğenecek biri dünyaya gelmedi.
hertürlü kızı denedim olmadı olamadı
Usta elbet beğenilir. Sen üzmesene kendini. Çalış işini kur bir ev sahibi ol , elbet bulacaksın ya bir kız. Aşk bu tipe bakmıyor pekte fazla.
işim gücüm yerinde. ama yook
Şöyle bir şeyler olmadığı sürece sıkıntı yok...
link
Cevap
2Cevap
Doğru insan çıkmamış daha karşına üzülme kardeşim bulursun elbet
abi bunu deme bana ya
sanki beni başından kovuyormuşsun gibi geliyor bunu deyince.
Tipini belki begenmiyorlardır fotoğrafın varmı?
ekledim foto yollayacağım.
Tamam
seni begenmiyorlar belki
evet beğenmiyorlar.
Tip olarak nasıl birisin ? Ona da bağlı olabilir
tip yok karizma da yok fizik de yok.
Kızlarla arkadaş olamaya devam
e ben böyle yalnız mı öleceğim.
Ila ki birisi çıkar üzülme bu kadar
çıkmıyor. yaş 29 sevgili sayısı 0
Annene söyle sana birisini bulsun :))
o da bulamadı.
Üzülme elbet bulursun yaşın genç
genç?
29
bu yaşa kadar bir kızı etkileyememiş isnan ne değişecek de etkileyecek
35 yaşında olupta hala bekar olanları bilirim ben onlara göre şanslısın Etkiliyorsundur emin ol
etkilesem şu güne kadar bir kız şöyle bir yan bakardı.
Kısmet kardeşim fotoğrafın yokmu
özelden göndereyim.
peki
cokmu ustlerine dusuyorsun.
sanmıyorum da
millet düşünce hoşlaarına gidio ben düşünce niye sorun
forever Alone gurubumuza hoş geldin yüce kardeş :D
ama i dontlike alone müdür
elizabathe dewam
bıktım artık elizabeth den
elektrik süpürgesi ?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?