pek fazla fala inanmam ama merak da etmiyor değilim.
Başak burcu erkeği nasıldır ?
pek fazla fala inanmam ama merak da etmiyor değilim.
ben basak burvu bayan olarak burcuma zıt ne varsa taşıyorum :D sen gene iyi basak erkegi çıkmıssın. ama bişi diyim basaklar her zaman 10 adım çndedir. durusları zihinsel analizleri yapılarıyla müthiş bir çekilim veya itilim ardır kendileri tarafından. ben mesela çevremdeki herkesi iten biriyim yıllardır arkadasım yok. tek basıma gezmek tozmak hersey. hayatımın içine biri karıssın düzenimi bpzsun vuhuuuu ebesini belletirim. bunun için galiba ama bazı basaklarda baskalarını hayatına alıp onlarında hayatına çeki düzen verirler. onun için bence durusunlar herkesi etkiletigini bilmen yeterli
çevremdeki insanlar özellikle kızlar zıt olsalar bile bende bişey buluyorlar. arkadaşlığı seviyorum ama kendi rahatımı hiç bozmak istemiyorum arkadaşlarımla bir yere gitmeyi her zaman istemiyorum eğer yapmak istediğim bir şey varsa. çok çabuk sıkılıyorum yani hayatıma şimdi birini alsam fazla uzun sürmesini istemiyorum . her şeyi özgür ve gönlüme göre yaşamak istiyorum hayatıma birini alarak hayatımın işleyişini bozmak istemiyorum. kız arkadaşım olsa her gün konuşmak mesajlaşmak sıkıcı geliyor.
bazen hiç konuşmak istemiyorum eğer ortamda kendimi ön plana çıkaracak bir konu olmazsa. ev arkadaşlarımla konuşmak sıkıcı geliyor genelde kendi düşüncelerimle başbaşa kalmayı istiyorum.
tutmuyorum günlük hiç adetim olmadı bunaldığım zamanlar rock tarzı müzikler dinlemeyi seviyorum . ama bunaldığımda karşımdakilerle konuşmak isteğinden kendimi kurtaramıyorum.
yabancı şarkılara acayip bayılırım özellikle ramstein , marlyn manson gibi adamlar beni alır götürür sanki dünyaya hükmetme gücünü verir adeta. içime atmıyorum gördüğüm ilk en yakın arkadaşıma ne varsa anlatıyorum sanki içimden akıp gidercesine.
çok sessiz dururum ama çenem bir açılsa yeter lanet olsun nerden konuşturduysam seni dersin.
aynen ritim çok iyi olsun gitar deli gibi çalsın . duygusal şarkı dinlersem söze dikkat ederim aksi taktirde beni coştursun isterim :)
nasıl arkadaşın olmaz senin ya bence pek öyle birine benzemiyorsun şaşırmadım değil. arkadaş konusunda herkesle konuşuyorum ama hiç böyle kanka gibi bir arkadaşım olmadı kimseye güvenmiyorum. kendime güvenmezken insanlara niye güvencem. bak çenem gene açıldı
bazen çok takıntılı oluyorum evet ben bu kadarını beklemiyodum .
yani bu kadar konuşcamızı
kızlar kolay anlaşamazlar genelde. bence arkadaş olarak erkeklerle daha iyi anlaşıyosundur.
bingo . ben teklif etmem valla hoşuma giden kızlara bile teklif etmiyorum eğer yolu benim köye uğramazsa :)
bu ikinci bahar pek uğramaz biizim oralara. kızlar teklif etmesinde bir sıkıntı yok tabi karşıdaki kendini büyük görmezse. ama erkeğin her zaman reddedilme riski çok daha fazladır . siz de takdir edersiniz ;)
kızın birinden acayip hoşlanıyodum arkadaşı dedi ki kimseyi hayatında istemiyor ben de dedim zaten içine düşecek değilim tanımadan kendisini şu an teklif etse ben kabul etmem dedim . arkadaşı şaşırdı nasi yani o teklif eder nasıl kabul etmezsin hadi ordan dedi ben de herksin felsefesi bir değil dedim öylece kalakaldı. :P
hhahaha buradaki yazdıklarına bakılırsa teklif de senden gelecek. teklif edeni kabul etmemek ukala şey sen deee kırma çocukların kalbini :))
mallıkları nasıl oluyormuş havalara bak sen yaa :))
sence ben o beyni kullanacak güce sahip miiym :)). havanı sevsinler anam sen nesin öyle hareketlere bagh hele sen :))
ne yazdğımı ben bile hatırlamıyorum :D bir özet falan geçen olsa olmaz mıydı parasını verirdik emmeee şimdi dönüp okumak zor geliyi benee
mesaj alınmıştır. teşekkürler. bizi kullandığınız için sayın abonemiz. :p
dükkanı erken kapatıyon sabah işe mi gitcen pazar yarın tatil :))
ben de öyle diyorum genelde ama insan işte ilk anlamını düşünyr neysee . güzeldi konuşmak
bi ara dedim ben bu kızı bir yerden tanıyorum falan :))
sıkıntı da o o kadar çok kız tanıyorum ki :))
ben dedim valla . gölgelerin gücü adına güç ben de artık :))
rahat bir uyku uyuyabiirim artık çok yoruldum savaşmaktan :))
elinin hamuruynan erkek işine karışma sen git çocukları kontrol et ben çift vardiya çalışırım :))
amanın amanın senin gibi gelin düşmen başına gaari seni alcek adama yazık yapar yapar atarsınız bir köşeye herif baksin dersin :)))
iyisin iyi sen yaparsın senden iyisi yok sen neler başarmadın ki harikasın biliyorum seni :))))
hadi yine iyisin en iyi cevap ödülünü size iftiharla takdim etmekten onur ve gurur duyuyorum . başarılarnızın devamını ve iyi bir ilişki süreceğiniz bir hayat yaşamanızı temenni ediyorum :))
sen dedin ya ben sanırsam galiba kesinlikle o dediğniz şeyleri tecrübe ederim :)))
çok dua eden bir kul musun ya müslüman. firavun'un bile duasını kabul eden Allah'dan sen nasıl ümit kesersin ;)
sevdiği kulun dua etmesi için de dert tasa verirmiş hem de sınarmış kendisini ;)
koyardım uzun zamandır koyamıyorum :((
senden de bişe kaçmıyo beeee :D
:D hocanın dediğini yap yaptığını yapmaa.d günahkarız diye hepten mi bırakalım ;)
doğrusun da işte :( sen her gün yapıyon sanırım
maşaallah. hep böyle gider inşaallah. o zaman uyu dinlen. ;)gözünle bir sorunun yoktur umarım
o zaman yorgunluktandır. hep buralarda mısın sen yoksa sabahtan beri yorum mu yapıyon :D
canın sıkılınca buralarda yorum mu yapıyon senn :D
arkadaş da yok konuşacak diyon :)
ben varım benle konuş iyi arkadaşımdır bu teklifi de kimseye yapmam :p
aman ben de öldüydüm :D hep kal öyle adı batmayasıca :D
yalnız mutluyum demişsin ya cevap olarak yazdım Annem de bazen bana derdi kızmak manasında ama sana takılarak söyledim ;)
dua ediyordum ne zaman anlıcak diye :D
sanırım biraz da paslanmış :D
ders derken nasi yani okuyon mu sen
afferin sana o zaman. nerde okuyon evde mi
şaka yapıyon sen misin liseli :)
sen pek liseli gibi konuşmuyon vallaa kafa bulmuyon dimi benlen :)
erkek olduğun yazıyor face de send him a message diyor :D
ikinciye bak benim face
::))))
o fotoyu nerde çekindin sen ormanda mı yaşıyon :D
uyudun mu ?
sanırım fotomu görünce korkup kaçtın :D
korktun kaçtın sandım normal resmi görünce :p şimdi anladım uykucu seniiiiiiii
merak ediyorum nasıl uyuyakaldın yani nasıl bir pozisyonda uyandın kafanı koyduğun yerle başın yer değiştirmiş miydi :)
tamam o zaman öyle uyusaydın üzülürdüm desem yalan olurdu sadece çok gülerdim :D
ben de demin uyandım dün arkideşlerlen dışarideydik sonra burada uykum gelmeyiverdi. saat 3e kadar takilince yorulmuşm. erken uyandım yine ama kalkmadım ancak şimdi kalkmaya karar verdim :)
kim kaldırdı namaaza mi kalktın :)
kalk kız kahvaltı mı dedi yoksa kahvaltıyı hazırla mı . zalim gencecik kıza hiç mi acımıyor pazar günü bugün :)
yürü git ya 7 de deneme mi olur:=) üni ye mi gitcek hanımkızımız :))
vaaay harikasın süpersin bitanesin )). şimdiden hazırlık hee takdir ettim. zamanında ben üni sınavını lise bittikten sonra anlamıştım. senin önün açık yürrü beee :)
gitar çalabiliyorsun mu ?
şarkı da söylüyondur. ben de şiir yazabiliyorum ben beğenmesem de beğenenler var :).
şarkıyı dinlerim ama söylersem bir daah benle konuşmazsın :p. ben çalarım kim oynarsa oynasın diyon yani :))
sende geleceğin baskın bir kadın tipini sezinlemekteyim ;)
kızzz gel şu bulaşıkları yıka pc nin önünde yatma biraz elin iş görsün sana deyyom sanaa . seslerini duyar gibiyim :)
benim anam olaydı derdi :) eee bugün evde mi oturacan akşama gadaar :)
neeee şaka yapıyon kaç dersaneye gidiyon şampiyon :)
oldu olacak gel buradaki dersaneler de git :)
yani bazı derslere birinde bazıları diğerinde mi oluyor :)
kaç gibi gitcen dersaneye ben de geliyim özel jetimle :D
Başak erkeklerini seviyorum ya dayım mesela başak burcu küçükken aşıktım ona slhdlsada
alemsin vallaa
Ben bir başak erkegiyim ancak özelliklerini tasirmiyim bilmem. Ancak gayet sakin ve herseyi kasmayan bir kişiliğim var. Başak burcu özelliklerini dahi bilmem. Gerek görmedim. Cunku burcumun ozelliklerine uyum sağlamak gibi bir durum söz konusu olmadığı icin bunun standardi var mıo da şüpheli ;)
ben de bilmem ne tür özellikleri ama merak ettim. biraz rahata ersem çalışmayı bırakıyorum kasma konusunda aşk haricinde kendimi pek kasmam :..
tam bir başak erkegiyim.
çok düşünürsün sadece, saatlerce düşünürsun...
titizlik hastalık haline gelir..
akılcı olduğumuzu söylerler, yalan. duygularımız tek rotamızdır :(
aynen ya düşünüyorum çok düşünüyorum reddedilmekten korkuyorum . çok kararsız kalıyorum özellikle aşk konusunda . çıkarımı çok düşünüyorum ama çevremdekilerin hep mutlu olmasını istiyorum. ne şis ne kebab yansın istiyorum. bunlar bir başak erkeğinde olması gereken özellikler mi yoksa sadece benim kişliğim mi merak ediyorum..
ne yazıkki sayımız çok fazla, yalnız degilsin...
bu özelliklerin başak erkeklerinde olması normal diyorsun öyle mi ?
kesinlikle.
tek zararimiz da kendimize..
aynen hep duygularımla hareket ediyorum . duygusalım , alınganım valla ben bıktım kendimle uğraşmaktan.
Cevap
1Cevap
bilmiyorum ki çözemedim onları ama çok sinirli oluyorlar
kolay parlıyorum hemen agresifleşiyorum . ama fazla sürmüyor. karşımdakileri üzmekten nefret ediyorum kendimi tutmaya çalışıyorum . çok düşünyrm kolayca fikir değiştirebiliyorum . neyim ben çözemedim en son burclardan bir yola çıkıyim dedim.
aynen çok mantıklı gelecek planları yapıyorum ama uygulamada sıkıntı var . zekiyim ama zekamı kullanmak istemiyorum sıkıya gelemiyorum .
en az benim kadar üç kağıt çekerler
yani sinsi mi oluyorlar :)
(:
çok iyidirler
nasi yani ?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar