Sevdiğim kişi başkasıyla çıkıyor

Merhaba. Ben bundan 4 yıl önce birisine aşık oldum. Onu çok sevdim, sevgimi bir arkadaşım aracılığıyla ona ilettim. Benimle tüm ilişkisini kesti. Sadece işi düştüğünde mesaj atar oldu. Sonra okula yeni bir kız geldi. Ona aşık olmuş. Ben kızla iyi anlaştım, sevdim de gerçekten. Gözlerimin önünde onu sevişini izledim. Onun için acı çekiyordu, ölmek istiyorum falan demişti, kızdan rica bile ettim çıkmaları için. Ama çıkmadılar. Sonra liseye geçtik kız farklı okula gitti ben sevdiğim çocukla aynı lisedeydim. Orda başka birinden hoşlandım ona da bir arkadaşım aracılığıyla açıldım (Bu arkadaşı unutmayın ilerde rolü var) ama kabul etmedi. Ve de önceden sevdiğim çocuğun da kankası çıktı. Neyse zaman geçti o da konuşmayı kesti tabi benimle. Yaz geldi işte ben yine eskiden aşık olduğum çocuğa bir şeyler hissettim içimden tam atamamışım. Facebook aracılığıyla söyledim kibarca reddetti kimseyi istemiyorum dedi. Okullar açıldı, benimle hala konuşmuyordu. Koridorda çarpıştık o sırada öyle düşmanca baktı ki, ağlayacaktım.. Sonra yine okulda birinden hoşlantı duydum ona da açıldım o da istemedi. Ben de zorlamadım fazla akışına bıraktım ve hala içimden atamadığım ilk aşkıma döndüm. 2 yıldır beni seven birisi vardı 14 Şubatta çıkma teklifi etti daha önce de etmişti kabul etmemiştim herkes zorladı ve çıktım. 1 hafta dayanabildim. Koridorda, ilk aşkımın gözlerinin içine baka baka yürüyorduk ve ben dayanamıyordum.. Neyse ayrıldık işte. Son zamanlarda onun yanında bir kız görüyordum çok sinir oluyodum üzülüyodum. Beraber ders çalışıyorlardı, çok yakındılar..O kıza o kadar şey söyledim ki kendi kendime, ama dün başkasıyla çıktığını öğrendim. Çıktığı kişi, onun kankasından hoşlandığımı söylemesini rica ettiğim kişiydi, benimle ilgili herşeyi biliyordu anlatmıştım 1 yıl önce... O kadar yakındılar ki, koridorda görüyorum hep, dayanamıyorum.. Bakışlarımdan anlamış zaten o da. Dün öğrendiğimde çok kötü oldum, bayıldım hatta. Arkadaşlarım kendime getirmeye çalıştı, o sırada şaşkınca bakıyomuş en yakın arkadaşım senin yüzünden oldu tarzında bir bakış atmış beni kendime getirmeye çalışırken.. Ben yıllarca onu beklerken, onun beni sevmesini beklerken o başkasıyla çıkıyo ve dayanamıyorum. Üstelik haftalar öncesinden ona ne hediye alacağımı bile ayarlamıştım. Onları yakın görünce bir ihtimal soruşturdum hediyeyi almadan. Herşeyi ayarlamıştım, bugünün hayalini kuruyordum ama hiçbir şey veremedim.. Lütfen yardımcı olun. Ağlamadan tek bir günüm geçmiyor, ondan kopamıyorum. Gözlerimin önünde, gülüşüyorlar, yürüyorlar, ileride daha neler olacak kim bilir.. Nasıl dayanıcam? Yardım edin...
Sevdiğim kişi başkasıyla çıkıyor