Eski sevgilim ne yapmaya çalışıyor ? Ben ne yapmalıyım ?

Eski sevgilim ile 2 yıl çıktık. İkimiz de birbirimizin çoğu şeyde ilkiydik ve en uzun ilişkimizdi. O benden ayrıldı.Çok kötü ve çirkin ayrıldık. Hemen sonra yeni bir sevgili yaptı. 3 aydır çıkıyorlar. Sevgilisiyle ayrıldılar.Beni aradı buluştuk onu ağlarken görünce üzüldüm, iyi davrandım, yaptıklarını affettim.Öpüp sarıldık. Hayatıma giren en düzgün insan sendin, pişman değilim ayrıldığıma, biz artık bidaha birarada olmıycaz dedi.1 saat oturduk sonra ben gittim. Ben sevgilisiyle yine barıştıklarını gördüm, bu yüzden onu hiç aramadım. 5 gün sonra beni aradı ve genel havadan sudan konuştuk 10 dakika.Konuşmanın sonunda benim ilişkim var dedi. Ben zaten onu 5 gündür aramıyorum neden beni arıyor ? Twitterda bana gönderme yapıp siliyor : "Bu renksiz dünyayı birlikte sevmiştik" Bende tamam merak etme seni rahatsız etmem dedim. İkimizde birbirimizi unutmadık, benim ondan sonra kimse olmadı hayatımda bunları biliyor. Neyse sevgilisiyle barışıyor, onunla fotolarını herkese açık yapıyor, twitterda böyle aşkım sevgilim lafları..Birden bire sosyal medyada benim takip ettiğimi bildiği için mi böyle yapıyor ? Ben onun yaptıklarını affetmişim, iyi davranmışım neden böyle yapıyor ? Şu an sevgilisi var ona mesaj atmalı mıyım aramalı mıyım bana döner mi ? Biraz uzun oldu ama kızlar cevaplarınızı bekliyorum ?
Eski sevgilim ne yapmaya çalışıyor ? Ben ne yapmalıyım ?