Kalbime söz geçiremiyorum..yardım ?

Arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar... kız arkadaşımla 6 aylık bir ilişkimiz vardı ve ben ona devamlı aşırı ilgi göstererek sıkmışım(bunu anladım)...neyse olaya geleyim... 1 hafta boyunca sürekli bana ayrılmak istiyorum falan dedi ben tabi gitmesini istemedim önledim hep mutsuz mutsuz yazdı o bir hafta boyunca... sonra bıraktım helalleştik gitti...(burda amacı "biraz da sen kaç ben kovalayayımmış"...ben bunu da geç anladım) neyse ayrıldığımızın ertesi günü dayanamadım kuzenini aradım ayrıldık dedim onu merak ediyorum dedim onu çok seviyorum konuşurmusun dedim falan o da konuştu aramız düzeldi fakat sevgilim kuzenini aramamdan dolayı bana çok kızdı aslında aramamı affetti ama ona yalan söyledim aramadım diye...ama kuzeni herşeyi anlatmış meğer... en son işte dediki ben sevmiyorum güvenmiyorum inanmıyorum sana ve istemiyorum seni dedi...ben ona seni kaybetmemek için yalan söyledim hata ettim özür dilerim dedim seni seviyorum dedim...ama o ısrarla sevmediğini söyledi...bende dayanamadım ve bıraktım yine...face e girmedim hemen o gün akşam özel numaradan aradı hiç ses vermedi kapattı...(burdan beni hala sevdiğini düşünüyorum) şu ana kadar 3 gün oldu hiç face e girmedim meraktan çatlamıyor değilim ama acaba döner mi diye düşünmeden edemiyorum...özlüyormu unutuyor mu ? teşekkürler cevaplarınız için şimdiden..
Kalbime söz geçiremiyorum..yardım ?