Aşırı ilgi sevgi ve duygusallık insanı bunaltır mı?

Sevgilimle herşey güzel gidiyor hatta mükemmel bana aşık ve her gün her saat her dakika beni sevdiğini söylüyor o kdar bağlı ki bana uzakta olmamıza rağmen ben yemek yediğim zaman yiyor ya da uyumakk istediğim zaman ben uyumak istediğimi söylemesem uyumuyor. Her saniye ne kadar değerli olduğumu anlatıyor. bir kere tartışamıyoruz bile sen haklısın diyip çıkıyor işin içinden. Ayrılma düşüncesi bile onu intihara sürüklüyor bir kere tartıştık ağladı karşım da. Benden sonra dışarı çıkmamaya başladı ki uyarıyorum çık gez dolaş vakit geçir diye çünküü ben arkadaşlarımla dışarı çıkıyorum. Bu kadar bağlanmasını anlamıyorum takıntılı halde sevmesi biraz beni ürkütüyor. Bana sen benden sıkılsan bile bırakmam seni dedi. Bunalıyorum konuştuğumuz tek konu iltifatları falan onu seviyorum ama kafam karışık hareketleri yüzünden. ne yapacağım bilmiyorum. Sizin de böyle bir ilişkiniz varsa nasıl davranmalıyım sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
kendime de kızıyorum şuan daha ne istiyorsun işte diye sizde böyle düşünebilirsiniz. Off niye bu duygulara kapıldım ki ben :(
Aşırı ilgi sevgi ve duygusallık insanı bunaltır mı?