Bir ilişkide güvensizlik varsa ordaki sevgi yalandır. Çünkü güvenilmek, sevilmekten daha büyük bir iltifattır..!
Bir insanı sevmeyip güvenebilir misiniz ?
Bir insanı sevmeyip güvenebilir misiniz ?
evet bir ilişkide güvensizlik varsa o ilişki yürümez hep aklın karışır güvende sevmekte önemlidir güvenirsin ama sevemezsin yada seversin ama güvenemezsin her acıdan düşünmelisin mesela.. çok seviyorsun ama güvenemiyorsun neden aldatı mı ya aldatırsa kızlara bakarsa yada ne bileyim ileride beni yarı yolda bırakırsa vs vs her acıdan da güvenmekte sevmekte önemlidir 2 side olmalı ...
sevmediğine daha çok güvenebilirsin güvenini boşa çıkardığında alacağın hasar daha az olduğu için güvenmekte sakınca görmezsin
Sevmediğim insana da güvenirim, güvenilir olsun yeter. Ama gerçek hayatta, insanlar sevdiklerini daha çok kıskanıyor ve şüphe duyuyor. Önceden büyüklerimiz saygı ve güveni ön plana alırmış,bu zamanda ise şüphecilik daha ön planda maalesef. Güvenden zarar olmaz, enayilikten olur.
evet, guvendigim dusmanlarim bile var benim. sevgi ve guven farkli kavramlar bana gore. ama guvensiz sevgi anlamsiz .
Cevap
3Cevap
sadece guvendiğim ama sevmediğim biriyle olamam cok fakat ancak cok sevdiğim birine guvenmeden onunla birlikte olabilirim .bu da basıma birkez geldi .
Sevmediğim bir insana güvenebilir ve hatta sevdiğim bir insana da güvenmeyebilirim.
İkisi de olası durumlar.
Sevmeyip güvenilebilir ama güvenilmeden sevmek olayı bana da abuk geliyor. Yani %50 katılıyorum.
bir insanı sevmeyip güvenebilirm ama bir insanı hem sevip gevenmeme olmaz bence ben sevdiğim kişiye güvenirim
bunlar ayrı şeylerdir bence hem sevip güvenmeyebilirsinde
evet bana güven vermiştir belki ama kalbim ısınmamıştır. sevmediqin insanada güvenebilirsin.
arkadaşlar güvenip güvenmemenin sevgiyle bi alakası yok yaa
yorumların hepsini okudum hemen hemen aşağı yukarı birbirine yakın cevaplar vermiş güvenmeden sevgi olmaz anlamsız olur..
Herkes sevilir ama herkese güvenilmezZ!..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar