Kızlar erkeklerin bakışlarından hoşlanır mı yoksa korkar mı?
Şunu merak ediyorum kızlar bir yabancı yakışıklı erkeğin dışarı da bakmasından hoşlanır mı?
Şunu merak ediyorum kızlar bir yabancı yakışıklı erkeğin dışarı da bakmasından hoşlanır mı?
erkekler bakmaktan bayanlarda kendini gostermekten hoslanir .. bir erkek onune gelen bayana bakmadigina gore bir bayanda onune gelenin bakmasindan hoslanmaz secer sanirim..
Bakmak ayrı süzmek ayrı bakmanında bi tadı tuzu vardır millet gözüyle yiyiyor resmen yanımdaki kişi öyle bakınca ben utanıyorum valla kız ne yapsın...
Bilmiyorum da ben çok geriliyorum biri bakışlarını üstüme diktiğinde. Mölük mölül bakcağına gelip konuşması daha iyi bana göre.
Konuşmasını bilirse neden konuşmayalım
Yakışıklı değilse hiç şansı yoktur zaten. Yakışıklıysa da attığı bakışa göre değişir.
Cevap
4Cevap
Erkek yakışıklıysa hoşlarına gider. Barzoysa gitmez. :)
Bunlara belli olmaz aga bakarsın oda sana bakar sonra o daha gizli gizli bakar atağa geçersin ne rutin yanlış anladın der o yüzden hiç bir kadının bakışına güvenmiyorum.
Bakıştan bakışa değişir sonuçta gözler kalbin aynası bakışıyla düşüncesini belli eder.
bakana göre değişir, yakışıklıysa hoşuma gider ama değilse tersleyebilirim bile:D
hoşlandıgım erkekse sonuna kadar hosuma gıder :D hos onunda zaten mal gıbı bakmaktan baska yaptıgı bısey de yok :/
pıhaıh biraz yardımcı ol cocuğa sende =)
nasıl olcak o :D
bakmak var bakmak var .. öküz gibi bakmazsan ii olur
Hoşlandığım adam olmadıktan sonra, rahatsız olurum ve bunu da ona bakışlarımla farkettiririm.
bazen bir bakış anlatır herşeyi. Erkeklerin bakışı olmasa kızların endamı anlamsız bence :/
bakış var bakış var ama bakmaya bi yakışıklı her daim dikkat çeker.:D
hangi erkeğin bakışı old.baglı
Bakmadan bakmaya değişir bak çek
bakış var bakış var... bakışa göre değişir..
bakana göre değişir bence
Kisiye göre degisir..
Ben hoşlanmıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar