ya bir yerde duymustum cinler insanlara aşık olabilir diye
doğrumu yasayan varsa anlatabilir mi nasıl oluyor diye
doğrumu yasayan varsa anlatabilir mi nasıl oluyor diye
Cinler evliliğe insanlardan daha çok düşkündür. Bir erkek cin insan olan bir bayana aşık olmuş ise kesinlikle ondan vazgeçmeyecektir. O bayanla birlikte olmak için her türlü hileye başvurması muhtemel olasılıklar içindedir. Mesela uzun bir süre kendisini rüyalarda hissettirir o kişinin korkularını en aza hatta sıfır noktasına kadar indirir. Fakat aylemi hemen gerçekleştirmez. Çünkü daha önemli olan bişey varsa oda güven sağlamaktır. Bu cin bayana geömiş ve gelecek ile alakalı bir çok şey söyleyecektir. Hatta kimlerin ona zarar vermek istediğini kendisinin onu herşeyden koruyacağını aşılayacaktır. Zaman içinde bayanın arzuları ve istekleri doğacaktır içinde ve merakı olacaktır herşeye karşı. Cevapları ise yine cinden alacaktır. İşte bu güvenin ilk adımı olacak
ilginç peki ya sonra ...
Bu arada o bayana yaklaşmak isteyenler yine o cin tarafından engellenecektir. O bayan ise herşeyden kendini soyutlayacaktır. Ev işi, gezmek, misafir ağırlamak, çalışmak gibi bir çok aktiviteden kendini uzaklaştırır. Bu zaman içinde o bayanın cine karşı beslediği duygular aşk ve sevgiye dönüşür. Daha çok bir alışkanlık haline gelir. Artık ikinci plan devreye girer. Cin o bayana '' Ben seni her halinle görüyorum sende beni görmek istermisin? Beni tanımak istermisin?'' diye sorar. Bayan ilk etapta
Din Kültürü ogretmenimiz anlatmıştı. Bu olay 1994 de kutahya emet imam hatip lisesinde görev yaparken basina gelmis. Bir grup kiz ogrencisi sürekli cin çağırma işleri ile ugrasiyolarmis. Bir gün yine uğraşırken bir ses aranizda en güzeline aşık oldum demiş en guzel kiz o anda garip garip hareketler yapmaya başlamış dilini falan çıkarmış kafasini kolunu bacağını sallamis ve bu kizin psikolojisi hala düzgün değilmiş.
Cinler seni görebiliyor. Ve doğrudur Aşıkda olabiliyor. Onlarda bizim gibidir farkları yok Sadece Farklı boyuttalardır. Ama bazı özellikleri vardır bizleri ayıran.
Ümit fakirin ekmeği tabi
Yalnızlık zor
Cevap
12Cevap
tabi yaşadım cık cık..^^
her gün evime geldiğimde etrafta güller buluyodum..teyipte romantik bir şarkı..sonra boynuzlu birini gördüm en son..aşkla baktı öpüştük..sabaha kadar seviştik falan hatta grup bile yaptık..iyi de sevişiyodu kerata..neyse en son ilişki yürümedi 14 şubatta hediye almadım diye küstü..gitti. sen sen ol bir cinle ilişkiye başlama,boşver..cinlerin hepsi aynı.:(
arkadaşın tavsiyesine kulak as bence soran :D
yani bence de tecrübelerime kulak asmalısın ama seviyosan git konuş bence :(
yaşadım değil. olamazlar. bu zinayı çoğaltmak için kullandıkları bir yol. bunun ileri safhasında bedene giriş yapıyorlar. sakın inanama. bu tür cinler şeytani cinlerdir. şeytan yolundadır. şeytanın yandaşlarıdır. şeytan insana aşık olur mu sanıyorsun.
:D Tövbe de lan :D
Niye yaşayalım Allah korusun... Evet, cinlerde insanlar gibi yerler içerler büyürler yaşarlar ve ölürler sadece insanlardan farkları beyinleri yoktur ve ateşten yaratılmışlardır.
Cin bir insanı sevebilir onunla ilişkiye girebilir ondan çocuk bile yapabilir. Bunların hepsi
Kuran-ı Kerimde var..
Fakat cinlerin musallat olduğu kişi çok tehlikelidir ve uzak durmak lazımdır.
Ne yaziyo orda fakat...
evet aşık olabilirler. hatta sen uyurken nikahını düğününü falan rüyanda yaparlar genelde. ve seni başka birisiyle görürse çok kızarlar.
insan topraktır
cin ise ateş
ve insan cinleri göremez hissedemez
cin görebilir
bu yüzden böyle bir şey mümkün değil
Bak simdi onlar asık oldugu zaman kocan varsa hiç ayırmakla ugrasmaalar öldürüler gecerler sen benmsn derler aileni bile senden kıskanırlar senle iliskiye girmeden seni hamle bırrakablrler ama cok baglanrlar cok severler :)
Yasamadım ama dogru oldugunu bılıyom ınsanlara aşık olabılıyolar
ben rüyamda hep kadın görüyorum yüzü tanıdık değil hemde çıplak gerisinide yazmıyayım artık banada aşık olmuş sanırım
Evet dogrudur. Asik olduklari zaman cok baglaniyorlar evliysen veya sevgilin varsa arani bozup ayiriyorlar hatta senden cocuk dahi yapabiliyorlar
daha daha daha neler yaaa :|||
cinler musallat olsun sana bütün kötülükler üzerine olsun...
Gelip konuşuyolar mıymış ?
sen fazla film izlemişsin
duymuşluğum var evlenenler bile var...
selam bayan ben cin bir kadeh cin atabilir miyiz ?
Duymuştum,oluyor diyorlar ama
çok cin aşığım var geceleri grup yapıyoruz.
evet oluyor. ama onun aşkı adamı çarpar :D
değişebilirlik...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar