Yedi yıldır bir kızı seviyorum, ne yapmalıyım?

Hacı bende seviyorum ya Hemde Çok seviyorum Kıza bakınca dünyam kayıyo kız çok tatlı 2 Kişi geziyorlar sadece Onlar 12. sınıf ben kalma vb olaylar yüzünden 10. sınıfım ama yaşlarımız aynı ben adını öğrendim tel nosunu aldım sağolsun sınıftan birinin ablası sınıfında teli verdi ama arayamıyorum :D utanıyorum tabi neyse, mevzuya gelelim ben bu kızı uzun zamandır görüyorum ilk başta bu kıza karşı ilgim yoktu ama sonra bir gün kafede gözüme baktı güldü falan tutuldum adeta... ondan sonra bakışmalar falan bide yanında bir kız var oda baya güzel ama gözüm benim kızdan başkasını görmüyor neyse bu kızla bakışıyoruz hergün mesela karşı karşı arkadaşla dışarı çıkıyoduk onlar içeri giriyodu gözlerimin içine öyle bir bakıyoki elim ayağım tutuluyo ne yapacağımı bilmiyorum akşamları uyuyamıyorum bir an önce sabah olsunda onu göriym diyorum ama aynı sınıfta olmadığımız için onu tenefüste görüyorum bir bide çıkışta onun içinde bir an önce zil çalsın tenefüs olsun çıkış zili olsunda onu göriyim diyorum onunla aynı yolda yürürken sanki uzayda yürüyorum ayaklarım yerden kesiliyor yolda önümdeyken onu hızla geçiyorum falan arkamdan bana bakıyor falan l*n napcağımı şaştım ama güzel bir duygu onunla evlenmek bile istiyorum çok ciddiyim onunla keşke kavuşsak derslerim onun sayesinde düzeldi onunla bir mutlu hayat yaşamak için okumalıyım diyorum derslerim iyi oldu onun sayesinde ama bu sene mezun olcak o giderse napıcam numarası varda arassamı bilmiyorum bir akıl mantık verin yahu çıldırıyorum her müzik onu hatırlatıyor Eminem dinlerken o pop dinlerken o bu ne çok fena aşığım akıl mantık verin yahu nolur ya :( :(
Kardes. ben bir kizi 8 yildir seviyom 4 yil sonra solemistim bana delimsn deyip gitmisti Şu an lisedeyim o kiz bendr takinti oldu heralde artik hayatimim bir parcasi gibi ayda yilda. bir. goruyorum her gordugumde tekrar asik oluyrum kiza Şu an liseye gidiyom defalarca sevdogimi soledim her seferinde ben seni kardes gibi goruyorum dedi buyunce kacirmayi dusuniyom ya da kendide sevicrk
İlk aşklar unutulmaz diye lafıma başlayayım ilk önce sen gerçekten seviyorsun ve anladığıma göre oda sana bir hayli değer veriyor ama arkadaş olarak değil sanırım oda sana karşı boş değil,gerçekten kro musun? baksana kıza hiç bir zaman onu sevdiğini belli etmeyip kendi kendini yemişsin ama inan ona içini dökmezsen her zaman onu uzaktan izlersin buna katlanabileceğini düşünemiyorum,bence sende onun sana yaklaştığı gibi yaklaş ufak tatlılıklar yap baktın sesini çıkarmıyor ve bu işten hoşnut ,bence sen ona onu sevdiğini söyle çünkü aşkta risk her şeye değer gibime geliyor reddedilirsen hiç olmazsa içinde acaba beni seviyor mu? gibi bir soru kalmaz he bir de ilişkiniz 2 ay sürmesini nereden çıkarttın ki uzun yazmayayım diyordum ama içimden geldi dur,hiç bir zaman ilişkiler karakter biçimine göre seçilmez iki kişi birbirlerinin hatalarını görmüyorlarsa bu ilişkinin ömrü olabildiğince uzun olur inşallah Allah herkese gönlüne göre birini çıkarsın tabi bu sadece tek tarafın böyle olmasına kalmıyor ama "tatlı dil yılanı değilin den çıkarır." belki karşındakini değiştirsin.Benim anlatmak istediğim ona yok sen böyle yaptın,bunu aldın ,öyle giyindin,yapma,etme,dur,sus gibi konuşursan tabi ki kaldıramaz ama ona bugün var yarın yok misali bir kelebek gibi her an uçacak şekilde sever sayarsan onun gözünde de yüce'lirsin. Kısacası; ilk önce belli et,sonra söyle. "İçinde kalıp dert olacağına dışına çıksın mert olsun" Yine de hayat senin acısını tatlısını sen hissedeceksin istediğini yap benim ki sadece içimden geldi haydin görüşürüz.
Yorumun için teşekkürler :) Aslında bazen bende düşünmüştüm beni sevdiğini.Bir gün arkadaşlarla çarşıya çıkmıştık mağazalarda dolaşıyorduk ben dışardaydım işte arkadaş içeri dedi.Sevdiğim kız bir kıyafet beğenmişti benim arkadaş kız ağzını açmadan direk ovv süper oldu dedi.Kız direk bana cenk nasıl oldu demişti.Bende güzel oldu dedim geçtim.Yani o varken sanki dağlının birisi oluyorum.
Belli etmiyorsun ama senin gibi birisinin onu sevdiğinden haberi olması lazım yazıktır günahtır :))
bastan sona okudum.bır kere kızı kendınden sogutmaya calısmana ragmen kız sana adım atmıs kendıne acı cektırıyorsun kızada cektırıyorsun.boyle bırsey varmı
Eğer ki bir gün benle çıkmak istese cevabım hayır olucaktır.Çünkü benim onu sevdiğim kadar beni sevemez ki 2 ay sonra benden ayrılsa ben asla unutamam bunu
abi bız kımlerı sevıyoruzda sevılmıyoruz?sonunu dusunen ne zaman kahraman olmuşki?yarın bırgun o kız olse bısey yasamadanmı gıdıceksınız?allah askına dusunurken detaylı dusunun bıraz hayat yuzeysel bırsey degıl.
belkı cok mutlu olucaksın belkı ayrılmıcaksın ayrıldın dıyelım en azından ben bunu yasadım dıceksın arkadas.degmezmı?
Beni reddetse umrumda olmaz.Tek sorun onu üzücek olmam.Eğerki beni arkadaşı olarak görürken bile hıçkır hıçkır ağlayabiliyorsa benim onu sevdiğimi söyledikten sonra tepkisi ne olur siz tahmin edin..
Görüş
3Görüş
Hocam anladığım kadarıyla ikinizde birbirinizi seviyorsunuz. Bu haldeyken neden başka birisi olsun ki. Peşini bırakma bu senin ömrünün sonuna kadar beraber olman gereken kişi.
Kardeşim böyle diyorsunda neredeyse birisiyle çıkmadan önce bana danışıyor.Şunla çıkmalımıyım vs..Resmen tavsiye veriyorum.İçim gidiyor ama elimden geldiğincede doğru kararlar vermesini sağlamaya çalışıyorum.Bence o beni sadece bir arkadaş olarak görüyor.
Hocam çok değişik bir hikaye son durumnedir söylediniz mi merak ettim bütün yorumları okudum?
adım atmalısın bu zamana kadar sevmişsin etkilerim de diyorsun biraz ağzını ara karşılığı varsa adım at gitsin :)
Ya aslında aramadım değil ama ciddi olamıyorum.Mizah yönünden çok olduğum için her konuyu espiriye döküyorum.Belki bilirsiniz hayki yes no şarkısı vardı.Aşk tarzı .Hayır olamaz asla
-Neden vs.. diye gider.Onu bile telefonda mesajla ezbere söylemiştik birbirimize.Evlilik hayalleri dahi kurduk.Ama sadece 2 arkadaştık en azından ona göre :(
sevgililerden farkınız yok sadece adı konmamış. uzatmayın hadi adınıda koyun.
Keşke dediğiniz gibi olmuş olsaydı.
Bnde bir kızı seviyordum tamam olarak bunun gibiydihiç belli etmedim kanka gibiydik çok yakın arkadaştık ama bn içten içe çok seviyodum 5 sene boyunca kimseye söylemedim sonunda gittim kıza söyledim bana sarıldı ve teşekkürler dedi yani bu tarz durumlar da her zaman karşıdaki de aynı düşüncede olmuyo
Kardeşim boşver ben de 1 aydır yanımdaki salak için uğraşıyorum sevgili yapmış öküz.
Keşke kız sizin onu sevdiğinizi fark etse :(
Keşke :(
nasıl sevdin sen böyle ya oha oldum.
Umarım bir gün sizde böyle seversiniz :) Fakat sevmemenizi tavsiye ederim karşılıksız olucaksa..
Hay maşallah senin gibi sevenide kalmış ):
Umarım çok daha fazlası vardır.Fakat bir çoğu kendi kabuğunda kendi içine atarak yaşamakta..
biri beni böyle sevse pamuklara sararım
+1 :)
Belki sizide benim gibi seven birisi vardır.Fakat farkında değilsinizdir şuan benim durumumdaki gibi.
romantikmiş
Romantik mi ?
En İyi Görüşler