Bir kız var 5 yıldır seviyorum onu. Ama önümde hep engel. Ne yapmalıyım?

Bir kız var 5 yıldır seviyorum onu. Ama önümde hep engel. Hem seviyorum hem eziyet çekiyorum ya :(?
Biraz uzun olacak ama okuyup cevap veren herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum. Vereceğiniz cevaplar benim için çok çok önemli.

Uzun zamandır tanıdığım bir kız var. Ben kişiliği karakteri yerinde şekli semaalı güzel biriyim. O kızı gerçekten çok seviyorum. 5 yıldır aşığım ona. Onu o kadar çok seviyorum ki onu niçin sevdiğimi bilmiyorum. Benden hoşlanan kızları reddettim onu sevdiğim için. Bir kıza baktığım zaman aklıma hemen o gelir ve pişman olur başımı başka yöne çeviririm. Onu o kadar çok seviyorum ki değil bu dünyada cennette bile onunla sonsuza kadar yaşamak istiyorum. Bir kaza sonucu sakatlansa, kolu kopsa ben yine soğumam yine evlenmek isterim onunla. Ama bu aşk bana acı veriyor. Ben ki çekingen ve utangaç birisi olmadığım halde gidip söylemeye korkuyorum. Çünkü onu fazla görmüyorum, pek sohbetim olmuyor onunla. Bazı günler ağlıyorum, her gece onu hayal ediyorum. Ben lise 4 e gidiyorum bir sene sınıfta kaldım. O ise liseyi bitirdi ilk sene iyi bir hukuk kazanamadı şimdi tekrardan hazırlanıyor. Bense hukuk istiyorum ama bu sene ben de pek kazanamam bir daha sene anca giderim hukuka ama bu seferde o üniversiteye çoktan başlamış olacak. Ben sınava hazırlanırken o üniversite 1 de olacak. Ben üniversite 1 de olacağım zaman o üniversite 2 de.

Ben ne yapayım arkadaşlar son günlerde hep ağlıyorum, unutmak için dua ediyorum ben bittim tükendim. Çektiğim çileleri bilemezsiniz. Ne yapacağım ben lütfen yardım edin. Ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
1 yaş büyüyüm ondan fakat onun ilk üniversiteye gitmesi bir sorun olur mu? Yani bu aşk yürümez mi? İmkansız bir aşk mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Gidip söyle diyenler gerçekten söyleyemiyorum bunu ona. O kadar zor ki. Söyleyemiyorum çünkü onu fazla görmüyorum pat diye çıkıpta ona söylemek doğru olmaz hem reddedebilir. Çok kez dua ettim onu nutmak için. Bir aralar 2 yıl gittim buralardan yatılı başka yere okudum yine unutamadım. Allahım benim ne günahım vardı çok zor katlanamıyorum artık. İçimde patlayacak ama söyleyemiyorum dilden çıkmıyor.
Bir kız var 5 yıldır seviyorum onu. Ama önümde hep engel. Ne yapmalıyım?