Mini etek giydim diye mi hocam beni aradı

bu benim giyim tarzım kimseyii kendime hayran bırakma amaım yok pantolon giyince kendimi erkek gibi hissediyorum çünkü minyon olduğum için de cicili biili kıyafetler giymeyi tercih ediyorum amaa dersane hocam yaşıtızz benii hiç ummadığım anda arayıp dersler nasıl gidiyoo felan diyee sorduu samimiyetim yok bir dee cepm nosundan aradıı dersane nosundan da değil çok şaşırdım dersanede o tel görüşmesinden sonra ilk karşılaştığımızda bana bakıp gülümsedi göz göze geldim bian istemeden o gülünce ben de güldüm ama gözaltından bakıyoo ben dee çok utangacım yüzüne dahgi bakmıyorum üstelik sevgilisi de var benii kıyafetim için mii aradı acabaa
Güncellemeler
+1 yıl
bi de bana çocukmuşum gibi davranıyoo bii sınav başvurum vardı yardımcı olcaktıı bana yaklaşıp çouk gibi yapmıycam yapmıycam deyip durduu ocuk gibi davranıyo banaa ben mi paranoyayım tuhaf davranışları var etek giydiğimde konu anlatınca bana bakmasa da masama yanaşınca gülüyoo ne yani etek giyince yollu mu oluyorum arayışım olduğunu mu düşündüü kız arkadaşı da var üstelik
Mini etek giydim diye mi hocam beni aradı