Beni unutmasından korkuyorum, ne yapmalıyım?

arkadaşlar 1 bucuk senelik bir ilişkim vardı 2012 ocakta tanışmıştık sürekli konuşuyorduk çıkmaya başladık çok ayılıyorduk cok sorunlarımız oluyordu ama son zamanlarda cok iyiydik ortaokulda aynı okuldaydık aynı liseye gittik aynı sınıfta aynı sıradaydık son zamanlarda değerimi çok anlamıştı çok seviyordu bende onu çok seviyordum ailesi yüzünden ayrıldık her kavga ettiğimizde fenalaşıyordu biraz hastalığı vardı ve annesi benim yüzümden çocuğu kötü oluyor diye birlikte olmamıızı istemiyordu beni ailesine yanlış tanıttı ayrılalı 8 ay oldu barışsak barışırdık aptallık ettim gurur yaptım benimde hatam var başkasıylada çıktım ona inat ama çok pişmanım aynı okuldayız onların sınıfına gittiğimde bakıyor bana hareketleri seviyor gibi çok olay oldu ailesiyle ilgili ama kendisi çok abartıyor annesine beni yanlış tanıttığı için böyle imkansız gibi görüyor birlikte olmamızı 2 ay önce konuşmak istedim yüzyüze olan olaylar hakkında konuştuk bazı şeylere açıklık getirdik beni eve bırakırken sarılalımmı dedim sarılalım ddedi kollarını bana sardı arkadasına bizim birlikte olmamız imkansız ailem var arada demiş ama abiisi beni seviyor biliyor beni yani birbirimizi üzmediğimiz sürece neden karışsınlarki ama sorın şurda çok abartıyor aramıza duvarlar örüyor. 14 şubatta halil sezai konseri vardı arkadasımla gittik o da gelmişti arkadaslarıyla hep bizim yanımızda durdu bu arada yakın arkadasımla yakınlar o da biraz bahaneydi hep arkamda yanımdaydı şarkmız çalarken sustu kolunu benim önümdeki masaya koydu dinledi arada bakmaya çalıştı bişey konuşmak ister gibiydi eve gıdince twitter sayfasına of keşke konuşsaydım ne salagım yazdı etrafında kız olan birisi değil önündeki kızlara bile dönüp bakmaz çok temiz yürekli birisi. seviyor gibi hareketleri var bilmiyorum ne yapacagımı yardım edin nasıl konuşmamızı sağlayabilirim onu çok seviyorum ölüyorum adeta ayrıca birbirimizin ilkleriyiz ilk öpüşme vs. beni unutmasından korkuyorumm offf
Beni unutmasından korkuyorum, ne yapmalıyım?