1.Aslında yalnız oymayabilir, uzak diyarlarda bir yerlerde sevdiği vardır
2.Yalnızdır çünkü ilişki sorumluluğu almak istemiyordur
3.Düzenli ilişki anlamında yalnız olabilir ancak flörtleri, fuckbodyleri vardır
4.Mükemmelini arıyordur
5.Sebebi kendinde saklıdır10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİnsanın elinde olmayan ve seçimini yapamadığı bir özelliğiyle cazip erkek olmayı istemiyordur belki.
Yapılan seçimler insanın hayatını etkiler , belki yapacağı bir hatanın sonuçlarına katlanmayı göze almıyordur aradığı şey bir kadın değil , sadece huzurdur belkide
Belki insanların beklentilerinin , egolarının , çıkarlarının tatmin noktası olmak yerine yalnızlığın ötesinde tek başına kalarak kendi varlığının idrakına varmıştır.
Belki yeni bir ilişkiden çıkmıştır , başka ruhları başka bedenlerde yaşatmayacak kadar irade ve ahlak sahibidir.
Belki kapanmayan yaraları vardır.
Arkadaş bu erkek milleti seçici olmayıp herkese kuyruk sallayınca abazan oluyor , kendi halinde olana da götü kalkık , gay gibi sıfatlar takıyorsunuz neyin peşindesiniz anlamıyorum ki14 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi yazmışsın tıp okuyor Zaten ağır biri gibi biraz makaraya sardık ama ne yapalım bizde arkadaş bile olmuyor bizimle hiç takmıyor
- +1 yıl
Pehh bende olanı ağır başlı gizemli , yaralı bir savaşçı olarak düşünmüştüm. Bildiğin pusuya yatmış oğlan ne değim Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Soran+1 yılTeşekkürr ederim ama tam dediğin gibi birisi kaç ay peşinde koştum banada yazık değilmi :D
- +1 yıl
Hiç kimsenin peşinden güzel olduğundan dolayı koşmadığım için ne hissettiğini tam olarak bilemem.Onun yakışıklılığı cazibesi senin çeken unsur oldu fakat, o çocuğa karşı beklentilerin ne kadar tutarlı, ne kadar karşılanabilir, ne kadar karşılıklı bunları da ilerleyen zaman içerisinde umarım anlayabilirsin.Sen neden sevildin umarım bununda cevabını bulmuşsundur. Karşılıklı beklentileriniz umarım hep uyum içinde olur.Sadece tek bir beklentiyle o insanı hayatı aldıysan asıl o zaman sana yazık olur
Senin sevgiye ihtiyacın var. O çocuğunda güvene ihtiyacı var sen güzelsin sana bakacak dîye biraz konusu bile olamaz . Erkeklerin hepsi aynıdır diyen kuzlar var ama hepsi aynı değil . Hayatın sahte yalan olduğunun farkına varmış ve o yüzden sîzlere baakmıyordur
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki nasıl yaklaşabilirim ona. ?
+1 yılbelki adam gibi adamdır.
220 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası varki bunla hiç kimseyle takılmıyor bile
- +1 yıl
adam bakıyor. millet arkadaş geçinenlere ellerinde telefon adam gibi bir sohbet yok. herkes foursuquere whatsap facebook twiter vs. lerde popüler olma derdin de. takipçi arttırma derdinde kimse adam gibi bir sohbet etmiyor. o da bunlardan tiksiniyor. elbet vardır dostu sen bilmiyorsundur.
Soran+1 yılAilesi baya saygın zaten babası ünlü bir antikacıymış anneside türk değil zaten kadın aşırı kültürlü doktor oda senin dediğinde mantıklı kültürlü bir toplumdan gelmesindendw kaynaklana bilir ya da zevkini aldı ilk yılında okulda şimdide milleti çatlatıyor
- +1 yıl
ne zevkini aldı. ha şu ihtimalde var . belki içine kapanıktır. o da hiç okulda arkadaşım yok diye üzülüyordur. girişken değildir. muhtemelen üniye gelene kadar hep ders çalışmıştır. halk arasında inek diye tabir edilenler ileride böyle oluyor genelde. demek ki ineklerde yakışıklı olabilirmiş.
Soran+1 yılYa şöyle yapsam mesela opera ve arya seviyormuş bu bilet alsam davet etsem tepki verirmi gelirmi yoksa rencide edermi
- +1 yıl
sen bu adama ilgi duyuyorsun herhalde. bence yapmacık davranma git onun karşısına güler yüzlü bir şekilde söyle seninle operaya davet etmek dışında bir tanışma şekli var mı acaba ?
Soran+1 yılOoo güzel aslında yapılabilir ya ama ben yanında nasıl konuşucağımı bile unuturum :)
- +1 yıl
sen git konuş unutsan da bişey olmaz. senin heyecanını anlayacaktır. ve belki onunda hoşuna gider. bu durum
Soran+1 yılUmut verdin şimdi bana ya gaza gelip yarın konuşasım geldi :)
- +1 yıl
konuşmasan adam değilsin :)
Soran+1 yılBu ağır oldu ya terslemez dimi ya :)
- +1 yıl
terslerse terslerin. sen elinden geleni yapmış rahatlamış olursun. o da seni tanımaktan mahrum kalır. ayrıca terslerse de kısa sürede pişman olacaktır bence çünkü hep böyle olur. gerçi tipin nasıl bilmiyorum böyle alımlı çalımlı bişey misin ?
Soran+1 yılBeyaz tenliyim masmavi gözlerim var kumral saçlarım doğal :) 175 boyum bar 54 kiloyum vücut ölçülerim 90 60 90 tam :) gayet iyiiym ama bu çocuğa karşı tuhaf hissediyorum :)
- +1 yıl
yalan söylüyorsun
Soran+1 yılNeden yalan söylimki
- +1 yıl
anlattığın gibi olsaydın. sana olan ilgiden o çocuğun farkına bile varamazdın. fırsat bulamazdın
Soran+1 yılNe alakası varki bende ona ilgi duyuyorum başkası umrumda değil
- +1 yıl
valla tebrik ederim seni demek cesaretini toplayıp knuşabildin. nasıl yaptın çok merak ediyorum. :) hem numarasnı falan ısrarla isteme artık
- +1 yıl
haklı çıktık mı ?
Soran+1 yılEvet öyle oldu adam gibi adam çıktı sonrası şimdi başlıyor bakalım ne olucak :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
şöyleki yakışıklı ve burnu havada olan kimseyi kendine yakıştırmaz hiç kimseyi ama kendine göre kriterleri vardır ozamana kadar buluncaya kadar yanlızlığı seçer
022 Yorumla
Soran+1 yılKoskoca ünide olmazmı ya hiç :)
Soran+1 yılKötü bu ya o kızı okulda görseler taşlarlar kokusuna bile aşık olanlar var :)
Soran+1 yılHaklısın. Tabiki öyle ama bu çocuğun burnunun sürtmesi lazjm yapabilirmiyiz birşeyler kızlar toplansak :)
Soran+1 yılYüz verse biraz aslında kolay olucak ama oda yok ya :)
Soran+1 yılTehlikeli tipler diyorsun böyle erkekler :)
Soran+1 yılYa benden daha güzel kızlarda var okulda mesela ama onlarlada takılmıyor ılıkmı acaba :):)
Soran+1 yılÖyle ya bugün ilerleme kat ettim :)
Soran+1 yılÇay ısmarladım ama numarasını vermedi güldük filan dersim var gitmem gerek dedi yarında ben ısmarlarım dedi sana :)
Soran+1 yılNe olabilirki ya o kadar tatlıki parfüm okusu elinede sıkmış heralde saatlerce kokladım ahahah
Soran+1 yılValla ilk defa oluyorum böyle bende elimi halen yıkamadım düşün artık :)
Soran+1 yılBiraz önce yıkadım koku bitti diye ahah ne yapim ya aşık oldum birkere yarın yemek ısmarlıcam daha uzun görürüm o güzel yüzünü :)
kadınlar erkeğe yüz vermediği için öyle davranıyorlar..ayrıca sana bakmıyor diye seni sevmediğini ya da senden hoşlanmadığını düşünmemelisin..
11 YorumlaHangisini mutlu edeyim kardeşim diye düşündüğü için . senib 100 tane gömleğin olsa hangisi giyerdin ? insan çıplak gezmek ister yani uğraşmadan kızları tavlamak çok amaçsız kız dedğin uğraştırmalı ağır olmalı
04 Yorumla
Soran+1 yılAğır ol kap çocuğu diyorsun :)
Soran+1 yılOlurmu swnce :)
nasılki güzel kız her erkeğe yüz vermiyorsa yakışıklı adamda her kıza yüz vermez. hayat müşterek değilmi hatunlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılAma bu çok abartıyor konuşmuyor bile haliyle ilk senesi olan kızlar parfümünün kokusuna bile tahrik oluyorlar :)
- Aşk İlişkileri konusunda 781 cevap paylaştı.
+1 yılDoğum tarihine Muş diyen bir karısı olsun istemiyordurmuş şlfjhiiLFEŞSş
04 Yorumla
Soran+1 yılAhahahha aşırı cool ya gözüne bakıyor kızlar adam oralı değil :)
- +1 yıl
Saçmalık..
Soran+1 yılValla bilmiyorum orasını ama tüm kızlar onu konuşuyorr nerdeyse :)
- +1 yıl
way AQ ne erkekmiş lan... :))
Elinden çok kız geçmiş belli. Sıkılmış artık biraz ara vermiş Reyiz
01 Yorumla
Soran+1 yılBugün ilkkez konuştuk bakalım herşey yolunda kızlar şimdiden çatlamaya başladı :)
+1 yılBURNUNU HAVAYA KALDIRAN BİRİLERİ VARDIR MUTLAKA ADAMA ÇOK ÖZ GÜVEN AŞILAMIŞSINIZ..
00 Yorumlakaçan kovalanır-toptur-boş iş geliyordur- canı isteyince elde ediyordur vs
00 Yorumla
+1 yılkasar yemekten skilmistir ondan arada bnde yapiyorum
025 Yorumla
Soran+1 yılOkulda tüm kızlar peşinde umrunda değil kulaklığı takıyor elimde kahve birde gözlük takıyor tek başıma oturuyor öyle aşırı cool :)
- +1 yıl
ergenlikte olur oda oyle tatmin oluyordir
Soran+1 yılİlk yılında aşırı kızla takılmış araştırdık biraz ama bu sene sanki pili bitmiş gibi ahahha
- +1 yıl
ergenlikte pil bitmez canım duracel ayisi gbi devamli calisirr
Soran+1 yılŞimdide arklarla merak içerisindeyiz. Nasıl muhabbet kurabiliriz onunla :)
- +1 yıl
firsat bulun konusun tost sirasinda falan kiz olsa bn anunda ayarlardim da erkek ayarlamadm hic
Soran+1 yılKulaklığı çıkarmıyorki :)
- +1 yıl
onune gecip egilip kalkin kalcalro bir gorsunn o zamn cikarr ;)
Soran+1 yılO kadar da değil ya ahahha tutup çeksem kulaklığını selam desem olurmu
- +1 yıl
olur kendine guvenn kizlari sevrim guzelse tabi
Soran+1 yılGöçmenim ben 175 boy filan masmavi gözlerim var 90 60 90 ölçülerim kumral saçlarım beyaz tenim yinede bakmıyor
- +1 yıl
kilo kac ki belki sismansinn belki cocuk benim gbi buyuk dik kalca seviyo
Soran+1 yıl54 kiloyum :)
Soran+1 yıl54 kiloyum :) ve hatlarım çok iyi :)
- +1 yıl
mmm hatlar iyse super kalcada saglam bn olsam kollarimdaydi.nnn cocuk salk
Soran+1 yılBenden daha güzelleride var okulda onlarlada birşey yaşamıyor
- +1 yıl
mmm belki gay olmustur
Soran+1 yılHiç sanmıyorum öyle olduğuna elbet sezerdik geçen yıl bizim hocayla birlikteydi kadın afet ama 30 küsür bu sene şutlamış kadını :)
- +1 yıl
iymiss
- +1 yıl
senle ciksa verirmisn ona
Soran+1 yılOnunla yaşamak isterim ilkimi
- +1 yıl
mmm ama terketcekk 2 gun sonra yine verirmisnn
Soran+1 yılBekaretin önemi yok ama onunla yaşamak isterim ilkimi istediğim ve arzuladığıım birisiyle müslüman değilim zaten
- +1 yıl
muslimn olsanda sorun değil cok ergensin buyuk olsan ben ayarlardim seni kendime
Soran+1 yılSeni isteyen kimki
Gizli Üye(30-35)+1 yılbelki iktidarsızlık gibi bir rahatsızlığı vardır,
sevgilisi yokken kendini daha güvenli hisseder028 Yorumla
Soran+1 yılAdam 2 yıl önce tüm okulu elden geçirmiş :)
Cevap sahibi+1 yılben çok duydum o hikayeleri, inanma sen :)
Soran+1 yılOnunla birlikte olan çok kız tanıyorum :)
Cevap sahibi+1 yılişte bunlar hep liseli hikayeleri :D
sen inanma onlara,şehir efsanesi bunlar
Soran+1 yılNasıl yani uyduruyormu kızlar :)
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle :)
Soran+1 yılBence bıkmış gibi ilgi ve alakadan adam kitap kahve müzik hastası gibi geziyor ortalıkta :)
Cevap sahibi+1 yılbir liseli bıkacak kızlardan ha? Allah aşkına güldürme beni,onlar herzaman açtır :D
Soran+1 yılÜni 4 sınıf tıp okuyor çocuk ahah
Cevap sahibi+1 yılben hem lisede hemde üniversitede,okulun en popüler erkeğiydim. hem okul basket takımındaydım,hem tiyatro ve sinema kollarında,hem bir ajansta modellik yaptım hemde satranç turnuvalarına katıldım...
tüm bunlara ragmen lisedeyken 2 üniversitedeyken 3 sevgilim olmuştu. Ama dışardan bakan,tüm okulu elden geçirdim sanar,çünkü kızarkadaş çevrem aşırı genişti
Soran+1 yılİhtiyacı yok bunun öyle şeylere bölümü yetiyor havalı olmasına beyaz önlükle çıkıyor bazen dışarı acayip karizma oluyor zaten aşırı yakışıklı kızlar pervane :)
Cevap sahibi+1 yılgeç bunları ya,tıp fakültesi öğrencileri,yemek,tuvalet ve uyumak gibi temel ihtiyaçlarına bile zor vakit buluyorlar :D
Soran+1 yılSen yanlış biliyormuşsun demek :)
Cevap sahibi+1 yılyav he he :)
Soran+1 yılAllahım ya inanmazsan inanma zorla inandırmak zorundamıyım sana
Cevap sahibi+1 yılinanmadığım kişi sen değilsinki arkadaşım,yanlış anladın herhalde :)
bu arada sen o çocuktan hoşlanıyorsun sanırım
Soran+1 yılBaya hayranı var yani onlardan haberde alıyoruz bazen gittiği cafelere gidiyorum bende takip ediyorum :) tek başına kitap okuyor hep
Soran+1 yılYanlış yazdım evet hoşlanıyorum bayadır :)
Cevap sahibi+1 yıloy oy oyyy,sen baya abayı yakmışsın ona :)
inşallah olur diyim ama sana tavsiyem kimseyi gözünde fazla büyütme,
sen kendin ondanda onun gibilerdende daha değerlisin bunu unutma hiç
Soran+1 yılYa kailteli bir insan belli onunla birlikte yaşlanmayı çok isterim dış görünüşü için değil bende güzel bir kızım o kadar yakışıklı erkekde yaklaşmaya çalısıyor izin vermiyorum onu. Yüzünden :)
Cevap sahibi+1 yılbiliyormusun ben bir ajansla iç içe olan biriyim. diyelimki sen ajanstasın ve popülariten arttı, o zaman bak o nasıl senin peşine koşuyor :)
bu işler böyledir işte
Soran+1 yılAhahha okulda manken kız var o da ondan hoşlanıyordu kız cesaretini toparlayıp konuşmaya gitti bana fiziğinle değil zekanla gel demiş rezil oldu geldi ahahah
Cevap sahibi+1 yılkuzum sen gözünde fazla büyütmüşsün onu,
varya eğer sen onla çıksan bile bu ilişkiden hayır gelmez bu yüzden,ezilirsin sen hep
Soran+1 yılNeden ?
Cevap sahibi+1 yılçünkü sen baştan kaybetmişsin onu gözünde fazla büyüterek, adeta ilahlaştırmışsın. bu yüzden onla çıksan bile hep ezileceksin
Soran+1 yılYa tam tersi mutlu olursam
Cevap sahibi+1 yılüzgünüm ama samıyorum :(
Cevap sahibi+1 yılüzgünüm ama sanmıyorum :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılseveceğim gerçekten onunla olmak istediğim-iz kişiyi beklediğimiz için :) az önce yukarıya sorumu yazmıştım :)
09 Yorumla
Soran+1 yılNeden fırsatları değerlendirmiyim ilk yıllarda baya çapkınmış :)
Cevap sahibi+1 yılişte o eski çapkınlıklar insanı bir yerden sonra yoruyo herşeye her seferinde en baştan başlamak çok sıkıcı geliyo insana , zamanla gelen fırsatın sadece güzel olması yetmiyo kişilik olarakda iyi olması lazım ,böyle bir fırsat gelirse neden olmasın :)
Soran+1 yılTıp okuyor bide bölümünde aşırı derecede güzel ve kültürlü kızlar var onlarlada olmuyor gay olmuş olabilirmi acaba :)
Cevap sahibi+1 yılbelkide herkesten sakladığı bir sevgilisi vardır :)
Soran+1 yılBak bu mantıklı geldi ya ama bizde iddaya girdik arkadaşlarla onunla bir gün kim geçirirse 500 tl kazanıcak :)
Cevap sahibi+1 yılişte sizin gibi kızlar yüzünden önümüze gelenle çıkmıyoruz :) kendi sorumada cevabı buldum umarım doğru kişiyi en kısa zamanda bulurum :)
Soran+1 yılYa öyle tipler değiliz sadece kkaçan kovalanır hesabı :)
Cevap sahibi+1 yılkaçanı kovalarken dikkat edin de ayak altına düşmeyin :)
Soran+1 yılYok bakmıyor zaten ama birgün gidip yumruk atıcam yüzüne beni gör diye :)
belki de beklediği biri vardır belki de aradığı kızı bulamamıştır
00 Yorumla
+1 yılhep daha iyisini bulurum diye. yakışıklıyım bulduğumla yaparım mantığındadır ya da
03 Yorumla- +1 yıl
hadi iyisin muradına ermişin :D
Soran+1 yılO kadar özel birisimişki şimdi anlıyorum neden böyle olduğunu bir kötü yanı var fazla disiplinli herşeyi planlıyarak yapıyor bir anlık birşey yaşıyamadık :)
- +1 yıl
hımmm ne yaşamak istiyorsun :D
onu bu hale getiren yakışıklı olması, kadınlar gösterip elletmedikleri için oluyor tüm bunlar
019 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani pek anlamadım :)
Soran+1 yılKıramazmıyız bunu :)
Soran+1 yılMuhabbet edcek fırsat vermiyorki sürekli kulaklık kulağında bir elinde kahve bir elinde kitap önünde sigara ahahah
Soran+1 yılGidip yumruk atsam beni gör desem ya o kadar benimde peşimde erkekler var ama aklım onda :)
Soran+1 yıl:):) aynen oraya geldik sırf bu soruyu. Sormak için üye oldum buraya ya inanmıyorum kendime :)
Soran+1 yılYa güzelliğimden bile şüphe ettirdi o kadar vahim durumum dudaklarına yapışasım var gidip gözleride su yeşili güneş vurunca içinde kayboluyor insan :)
Soran+1 yılHiç sorma ya 3 yıldır onda gözüm :)
Soran+1 yıl22 :)
Soran+1 yılNormalde böyle biri değilim ya bakma buradan rahat yazıyorum :) ya onu nasıl bağlıyabilirim kendime nasıl yaklaşmalıyım arya müzik filan çok seviyormuş o konudan dalsam sonra yemek ısmarlim filan desem :)
Soran+1 yılNiye ya :) yarım okula tek onu görmeye gidicem mesela :)
daha onceden yasadıkları cok yıpratmıstır..guvenı ınancı kalmamıstır
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEskilerden birini cok sevmiştir oda bundan ayrılmıstır o yüzden triplerdedir tek takılıyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendini agirdan satiyo senin pesinden kostugunu anlamis o yuzden .
00 Yorumlayalnız kalmaz yalnız gibi görünür...
012 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani vardır diyorsun yani :)
Soran+1 yılO kadar takip ettik filan yok yani :)
Soran+1 yılHer adımınıntakip eden bir kız var aşırı bağlanmış kendi kendine o anlatıyor :)
Soran+1 yıleBaya hayranı var yani onlardan haberde alıyoruz bazen gittiği cafelere gidiyorum bende takip ediyorum :) tek başına kitap okuyor hep :)
Soran+1 yılDeme öyle ya aşk neler yaptırıyor insana yarın sırf onu görmeye gidicem okula mesela :)
Soran+1 yılOkuyorum dersim yok :)
+1 yılbende aynı şeyi kızlar için düşünüyorum.
08 Yorumla
Soran+1 yılNeden çok arkadaşım var senden daha tipsizlerle çıkıyor kızlarda taş benim içinde önemi yok pek ama bu çocuk çok farklı aşık oldum heralde :)
- +1 yıl
senden daha tipsizler derken :)
Soran+1 yılPardon ya yanlış oldu yani ne tipsizlerle demek istedim :)
- +1 yıl
gönlünce olsun inş herşey nedim :) nekadarda begenmesende bizi :=)
Soran+1 yılYok gerçekten öyle demek istemedim ya kusura bakma
- +1 yıl
tamam tamam :)
Soran+1 yılİyi geceler teşekkür ederim ;)
- +1 yıl
ne demek ben teşekkür ederim :)
kedimde neden yalniz oldugumu bilmiyorum :)
01 Yorumla
Soran+1 yılİyimiş :)
Aşk İlişkileri konusunda 552 cevap paylaştı. Beğenmiyordur kimseyi :D
05 Yorumla
Soran+1 yılO kadar güzel kız var çevresinde okulda yanıyor resmen kızlar bakmıyor yinede :)
Soran+1 yılOnuda araştırdık yapa yalnız :)
Soran+1 yılOlabilir :)
+1 yılyanlızlığa alışmış olamaz mı
00 Yorumlaiçine kapanık biri galiba
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçünki onu herkez istiyor ve bu ona heycan vermiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılKimseyle muhabbet etmemesi bu yüzdenmi sence
Cevap sahibi+1 yıltanımadan yorum yapmicam
+1 yıldaha çok istemeleri için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbacım bende cirkinim ondan yanlızım :)
06 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya :)
Cevap sahibi+1 yılevet ne yapim geberimmi .d yanlızlıktan geberiyom .d
Cevap sahibi+1 yılcirkiniz diye sende bizi tınlamıyon la .d
yazık bana valla .d
Soran+1 yılYok be görmedim :):)
Cevap sahibi+1 yılcirkinleri kimse görmezki zaten .d
allah belamızı vermiş la .d
Cevap sahibi+1 yılgene tınlamıo la :d
la bir kere cirkine asık olun bir kerede onlar dikkat ceksin
bir kere onlar yakısıklı olsun .d
Gizli Üye(36-45)+1 yılBilmemki ben yakısıkli degilim