Ne demek? Biliyorum tabiri caiz ama.yinede anlamis değilim
Aciklaya bilirmisimiz
Aciklaya bilirmisimiz
mesela tayt giyenler gösteriyorlar ama elletmiyorlar onuda anlamış değilim madem elletmiycen niye giyiyon o taytı sonra zaten her santimetre kareni görüyoruz o taytlarla minilerle vs yani hiç giymeyin çıplak dolaşın daha iyi bu kıyafet olayıda niçin icad olmuş anlamadım neden icad etiyorsunuzki ne güzel gezelim rahat rahat hem insanlar çiftlerini daha kolay seçer bak işte bu ço k kıllı o az kılı bu bana göre şu ona göre onu ben alayım bunu sen al falanlar filanlar yani bu liste böyle uzar gider yani kısacası en iyisi rahat olalım hiç bişey giyinmeden sokağa çıkalım ohh be içimi döktüm valla :D
Ha göstermişsin ha elletmişsin sanki çok fark varmış gibi bir parodiyi içinde barındıran çok saçma bir söz :)
yavrucum elletmek zorunda değilsin ama bana göster sende ne mücevherler var görmek bilmek istiyorum ellemicem söz demek <3
Cevap
17Cevap
Pantolunu cikar ic camasirini cikar yere bozuk para atarsa egilip alma sonuc onun acisindan buyuk bir zevk senin acindan buyuk bir acı olur
bu tabir kızlara nasıhat ederler .. büyük annesi veya büyük babası .toruna kız . erkekleri . elinde oyna . öptur amma . kırmızı noktayı elletme demek
Yaşamanı istiyorum ama nefes almanı istemiyorum gibi bişey ^_^
karşı cinsi en iyi biçimde etkileme safası. misal, mini etek giyerek bacak dekoltelerini göstermek ancak dokundurmamak.
Vücudunun özel bölgeleri göster ama dokundur ama.
"Annem dediki göster ama elletme" sözün aslı budur.
Bakirelik anlamında .
işveli cilveli ol diyor.tecavüzü göze alanların yöntemi
Mesela mini eteklleri örnek alalım biraz gösteriyorlar ama vermiyorlar gibi gibi
hani komşu güzel bir dolma yapar da kokusu burnuna gelir ya, ama kahrolası mendebur bir tabak vermez.
güzelliğini sergile ama onu kullandirmaya müsaade etme
Gösterdikten sonra zaten,ellenmemesinin mümkünü yok vesselam :)
tamda okunduğu gibi bir anlamı vardır
Bekaretini koru da ne halt yersen ye demek.
"Ver ama video çekme" gibi bişey..
Rem ne diyorsa öyledir. Bu işleri en iyi o bilir.
Kelebek gibi uc ari gibi sok demek
:D valla bılmıyorum
gosterıyorsan elletırsınde
dokanmamak şartıylan
ne diyimki şimdi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar