Benden oyuncu olur mu?

Arkadaşlar ben belediyenin tiyatro kursuna başladım. Küçüklüğümden beri tiyatroya ilgim var hatta meslek olarak bile bu alanda çalışmak istiyorum ama kendime güvenim sıfır. normal şartlarda bile duygularımı dışa belli edemeyecek kadar içine kapanık biriyim. hep böyle değildim. her yerde böyle değilim zaten ama içimi açıp rahat hareket edebildiğim çok az ortam var o da kullandığım ilaçlar sayesinde. (Psikiyatriste gidiyorum da) geçen gün hoca kızın birinden striptizci taklidi yapmasını istedi kız da baya güzel yaptı yani de ben hayatta yapamam öyle bir şey. bana öyle bir şey dese hoca sahneyi terk ederim o derece. zaten erkeklere karşı nasıl bir çekingenliğim korkum var anlatamam. erkek doktora bile gitmeye çekinirim. bunları söyleyince vay efendim çok namuslu kızmış şöyle böyle demeyin tamam öyleyim de ben bunu istemsiz olarak yapıyorum. yani bir ortamda erkek varsa kasılıyorum rahat hareket edemiyorum. hocamız da erkek. sevgilim de olmadı hiç. böyle işte benden oyuncu olmaz mı harbiden?
Benden oyuncu olur mu?