Eğitim & Kariyer Sizce benden oyuncu olur mu? Diaabloo35 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Tiyatro oyuncusuyum konservatuar okuyorum sizce benden oyuncu olur mu Güncellemeler+1 yıl Güncel Sizce benden oyuncu olur mu? Cevapla Oyun Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,1b cevap paylaştı. Evet olur kardeşim 0 0 Yorumla
Süperlegs Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Neye göre olur mu? Tipine göre mı yorum yapalım? Oyunculugun rol oynamaz mı burada? 1 7 Yorumla Diaabloo35 +1 yıl Tıp olarak vücut olarak Süperlegs +1 yıl Yani olabilir de oyunculugun önemli. Diaabloo35 +1 yıl Oyunculuğu mu bütün hocalar begeniyo Süperlegs +1 yıl Bütün hocalar tipini mı beğeniyor? Diaabloo35 +1 yıl Bayan hocalar tipimi erkekler konuşmamı ve oyunculuğumu Süperlegs +1 yıl Biz ancak tipine göre yorumlayabiliriz. Oyunculugun da beğeniliyorsa oldu o zm. Diaabloo35 +1 yıl Saol ☺️
Ayyayayaya Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Olur tabii ki neden olmasın güzel gülüşlü inşallah hakkında hayırlısı neyse o olsun:) 1 0 Yorumla
cayadabekleriz Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Buradaki insanlar bu alanda eğitimli kişiler mi ki senden oyuncu olup olmayacağını söylesin? Boş ego şişirilmesini istiyorsun anlaşılan. 0 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Oyunculuğun tip le bir ilgisi yoktur, öyle olsaydı okumazdın , yetenek işi , herkes başrol oyuncusu olacak diye bir şey yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Knk 01 tarzı dizilerde mükemmel başrol oyuncusu olursun gasp adam yaralama tarzı shshshshsh 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Nerede okuyorsun kaçıncı sınıfsin? 1 6 Yorumla Diaabloo35 +1 yıl 9 Eylül üniversitesi ikinci snif Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzelmiş diksiyon dersi aldınız mı? Yorumla Diaabloo35 +1 yıl Evet aldım modellik dersi de aliyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şimdiden bol başarılar diliyorum 💪 Yorumla Diaabloo35 +1 yıl Saol napiyon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Okuldan geldim ders çalışcam Yorumla
hivdayılmaz Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Bakışların herseyi anlatioo 2 2 Yorumla Diaabloo35 +1 yıl Saol Yorumla Ayyayayaya +1 yıl Bencedee Yorumla
brokenvbad Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl olurr 1 1 Yorumla Diaabloo35 +1 yıl Saol ☺️ Yorumla
AtanamayanKurabiye Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl O oturuş bi düzelt önce. Olur neden olmasın 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet olur kardeşim
Neye göre olur mu? Tipine göre mı yorum yapalım? Oyunculugun rol oynamaz mı burada?
Tıp olarak vücut olarak
Yani olabilir de oyunculugun önemli.
Oyunculuğu mu bütün hocalar begeniyo
Bütün hocalar tipini mı beğeniyor?
Bayan hocalar tipimi erkekler konuşmamı ve oyunculuğumu
Biz ancak tipine göre yorumlayabiliriz. Oyunculugun da beğeniliyorsa oldu o zm.
Saol ☺️
Olur tabii ki neden olmasın güzel gülüşlü inşallah hakkında hayırlısı neyse o olsun:)
Buradaki insanlar bu alanda eğitimli kişiler mi ki senden oyuncu olup olmayacağını söylesin? Boş ego şişirilmesini istiyorsun anlaşılan.
Oyunculuğun tip le bir ilgisi yoktur, öyle olsaydı okumazdın , yetenek işi , herkes başrol oyuncusu olacak diye bir şey yok
Knk 01 tarzı dizilerde mükemmel başrol oyuncusu olursun gasp adam yaralama tarzı shshshshsh
Nerede okuyorsun kaçıncı sınıfsin?
9 Eylül üniversitesi ikinci snif
Güzelmiş diksiyon dersi aldınız mı?
Evet aldım modellik dersi de aliyorum
Şimdiden bol başarılar diliyorum 💪
Saol napiyon
Okuldan geldim ders çalışcam
Bakışların herseyi anlatioo
Saol
Bencedee
olurr
Saol ☺️