Bakışları yakalamak. Niye bakmış olabilir boş mu yoksa gözü mü takılmıştır?

Merhaba, Okulun cafeteryasına girdim dersin başlamasına 20 dkk vardı kalabalıktı birinin bana baktığını hissettim şölye bi bakayım dedim bakışını yakaladım :) sonra langırt oynamaya başladık 3- 4 kez göz göze geldik, dedim 1 daha baksın konuşmaya gidicem, ama malesef ders saati gelmişti acele çıktık. Benim sormak istediğim Kız çok güzel, Okulda o kadar bakılıcak kişi varken neden bana bakıp durdu? göz göze geldiğimizde sanki bişey sızlattı içimi, 1 saniyeden kısadır karşılaşınca kafalar çevriliyor : ) yakışıklı değilim güzel bi kızın arayacağı hiçbir özelliği taşımıyorum, ama bakışırken çok mutlu oluyorum : ) 3-4 kez yakaladım bakışı beni yakaladığında çok saçma bi konu attım ortaya :D herkes bu nerden çıktı felan dedi derken o arada gitti tabi bizde... Giyinişimdede sıkıntı yoktu, Bayanları anlamak çok zor yanına gitsem, merbaha desem farklı birşey diyebilir yada tam tersini yapabilir... bu konuda yardım edebilirmisiniz? niye bakmış olabilir boşmu yoksa gözümü takılmıştır, yada bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Hemen ön masadaydı sık sık bakıştık yani bilmiyorum acaba boş bi bakışmıydı, Merak ettiğim şey bi bayan niye bakıp durur gözlere sanki onu ben değilde o beni kesiyodu süzüyordu gibi bişey
Güncellemeler
+1 yıl
İlk defa gördüğüm biriydi, öyle dikkat etmem de zaten Kahvemi alır çıkarım. sanki dikkat çekicek biride değilim gibi ama öyle yakalayınca şaşırdım anlamak çok zor
Bakışları yakalamak. Niye bakmış olabilir boş mu yoksa gözü mü takılmıştır?