burcum yay, yükselenim terazi imiş... nasıl biri oluyorum ben bu durumda? burçlardan anlamadığım için soruyorum...
bana hangi burcun kadınları gider mesela?
bana hangi burcun kadınları gider mesela?
ben nasıl biri oluyorum kısmı tamam da
bana hangi burç kadınlar gider nasıl bir soru
kıyafet mi bu yakıştı mı bana gitti mi rengi nasıl gibi soru sorasın
ayrıca tanıştığın kadınlara hangi burçsun hım biz anlaşamazmışız görüşmeyelim mi diyeceksin
burçlarla oldukça ilgiliyimdir, severim
burçlar insan karakteri hakkında bilgi verir ip uçları verir ama insanları ona göre değerlendirmek yanlış
----------------------------------------------------------------
soruna dönersek
yaylar oldukça neşeli dost canlısı hoş sohbet insanlardır
yükselen insanlarda nasıl bir izlenim bıraktığını ve fiziksel görüntünü şekillendirir genel olarak
böyle bir durumda terazi sana biraz dengesizlik katacaktır
söylediğiyle yaptığı bir olmayan biri gibi görünebilirsin
yayın uçarı hallerini biraz törpüler dizginler terazi
yaylar koç ve aslan burçlarıyla iyi anlaşabilir
evet bayağı bir dengesizlik var...
peşinden birkaç hafta koşup yüzüne karşı 'seviyorum' dediğim kıza fazla naz-niyaz yapınca 3 gün sonra elveda mesajı atmıştım..gıcıklık olsun diye de değil.. o an öyle hissetmeye başladım..gitme vakti geldi diye düşündüm...
haliyle nefret etti bende ve gözümün önünde başkalarıyla çıktı... üzerinden uzun zaman geçti ama... beni çoktan unutmuştur herhalde...
Bende yayım. Sana tavsiyem kendi burç yorumuna bakarken yükselen burcun olan teraziye bakmayı da ihmal etme. Yükselen burcumuzdaki değişikliklerden bizde etkileniyoruz. Arkadaşlarımın dediği gibi özgürlüğüne düşkündurler. Neşeli felsefi bir yönü olan dürüst ve uyumlu insanlardır yaylar. Aşk hayatında sadık değillerdir derler ama ben buna katılmıyorum :)
Cevap
2Cevap
Eski sevgilim yay burcu .! Seni bilmem ama o da özelliklerini taşıyodu bildiğim kadarıyla . Oldukça egoist, kendini beğenmiş, neşeli, yalancı, ihanet etmekten zevk alan, yaptıklarının üstünü yalanla örtmeye çalışan, bencil di.. Bende yengeç burcuyum, bana çok ters gelen, gereksiz bir insandı yani . :D
yay burcu ender rastlanan bir burctur.. örgürlüğüne düşkün lider ve oldukca kıskanç olup sahiplenme yapısı yüksek burctur... kendi doğruları yolunda gider ve önyargıdan uzaktır.. bildiğim kadaryla yay burcu budur.
yükselen terazi olunca ne oluyor?
dışarıya karşı çok diplomatik bir tavır takınıyorum, ama özümde manyak bir çılgınım...
Her burç gıdıyor yayla cunku baya yaylı oldugu ıcın yaylandıra yaylandıra mı oluyır artık
İbretlik tespit.
en güzel koç yakısır bır yaya
koç burcu kadınlar adamın canına okumaktan başka birşey yapmıyorlar... sık sık sevgili değiştiriyorlar... uzun süreli ilişkisi olup da o çocukla evlenen sadece bir tane koç burcu kadın tanıyorum...
yıllar önce koç burcu bir kadına aşık da oldum... çok alıngandı... küçük şeyleri fazlasıyla dert ediyordu... aynı şekilde çok da çapkın ve intikamcı biriydi... ama vazgeçilmez bir çekicilik ve cazibesi vardı... halen az buz aşk besliyorum kendisine...
yani sütten ağzım yandı... zaptedmesi zor.
Ok burcu kadınları iyi gider sana.
kovalardan uzak dur abi tavsiyesi
annem kova burcu çok iyi anlaşıyoruz...
evet adanmış bir anne kendisi..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar