Cok aptalim ben dimi :(

Arkadaslar bu bir itiraf rvet aptalligimi bastan kabul ediyorum :( olay sundan ibaret unv sinifimdan hoslandgm bir cocukla onun evinde icki ictik sonra sevistik ama tam anlamiyla degil yüzeysel. . Daha sonra benimle ilgilenmedi arayip sormadi ben baya üstüne düştüm. . Bana değer verdiğini ama sevgi aşk adami olmadığını daha 2 ay önce 3 yillik bir iliskisini bitirdigini falan söyledi ama kizla tekrar barışma ihtimalinin olmadigini da soyledi... neyse biz bununla tekrar onun evinde buluştuk bigün konusmak için ve sonuç yine yüzeysel bir şekilde sevistik. . SAradan bir yarim saat geçti kapisi caldi ve kapiyi daha acmadan alalacele beni yan odaya esyalarla tepistirdi.. gelen kisi o eski sevgilisiydi ve ilk lafi aşkım ben geldim süpriz yaptm sevinmedin mi falan oldu.. bende yan odadan bunlati duydum kiz onun odasina girince montumu alip kapiyi kapatp kiza gorunmeden evden ciktim. Aglaya aglaya yurduma döndüm. . Yaptgm hataydi ama beni sever diye ummustum çünkü bana çok iyi davraniyodu :( kiz hala onun evinde pazr gününe kadar kalacakmis ve ben kac aksamdr uykusuzum onlarin koyun koyuna yattiklarini düşündükçe kiskanclik krizlerine giriyorum .s ve bir mesaj dahi atmadi bana eminim kiz yaninda diye atmamstr okula da gitmicem pazartesi günü bakalim okulda bana gelip bişey dicek mi .s sizce nasil davranmaliyim :(
Cok aptalim ben dimi :(