Bana çıkma teklifi eden çocuğa ne demeliyim?

Benim çok uzun zamandır hoşlandığım bir çocuk vardı ve o da benden hoşlanıyordu ama ne ben ne o açılabiliyorduk.Sonra işte dün bana teklif etti ilk defa çıkabilirmiyiz demedi de Pazar günü benimle buluşurmusun dedi *Evet bende şaşırdım* Önce arkadaşca başlamak istiyor sanırım.

Herneyse ben dinime felan bağlıyım ama öyle öpüşmek felan ters geliyor bana...Bu çocukda çok yakışıklı yani gerçekten çok yakışıklı etrafı boş kalmıyor metroda bile hep kızlar toplanıp kıkırdıyor bunun yanında ben sinir oluyorum haliyle.Yani çocuk karıya kıza alışık anlayacağınız.Öpmüştür hatta belki bir kızla yatmıştır bile.Şimdi ben bu çocuğa bana çıkma teklifi edeceği zaman 'Ama ben o tür şeyleri sevmiyorum.Öpmek,dokunmak vs.' desem çok mu gerizeklaı görünürüm ya?Öyle desem mi demesem mi bilemedim.Eski sevgililerime derdim *hiç öpüşmedim tabi daha* ama onlara aşık olmadığım için sorun etmezdim ama şimdi bu çocuğu seviyorum ve rezil olur muyum acaba diye korkuyorum.Öyle söylemesem bile istemediğimi nasıl belli ederim?

Bu defada ileride öptürmeyince tartışmalar felan başlamasın?
Bana çıkma teklifi eden çocuğa ne demeliyim?