Beni sevdiğini hissediyorum ama bilmiyorum, seviyor mu sevmiyor mu?

5 aylık bi ilişkim vardı. belki hala var ya da yok bilmiyorum bu çocukla aram çok iyiydi ben onun ilk aşkıydım falan filan çok üstüme düşüyodu 2 dk mesaj atmasam sürekli mesaj atıyodu çok mreak ediyodu beni kıskanıyodu da yani sevdiğinden emindim hala eminim son günlerde aramıza bi soğukluk girdi birbirimizin yanına gitmez olduk ama seviyoduk yanağımı sıkıyodu dudağımı sıkıyodu vb. 2 gün önce 2-3 erkek arkadaşımla badminton oynuyodum o da bunu görmüş çok sinirlenmiş oynamama bi şey demiyomuş ama yukarı kattan erkekler beni izliyomuş etek falan da var ya galiba o yüzden kızdı. ondan sonra derste konuştuk sinirle bitti dedi ben iki gündür ağlıyorum özür diledi ama sonra da yüzüme bakmaz oldu sevmiyosun di mi diyorum allam ya diyo arkadaşlarım soruyo onlara bi şey demiyo ama ağlamama da üzülüyo kendimi çok kötü hissediyorum bana sen önemsemiyosun dedi ben de evet önemsemediğim için bu kadar ağladım di mi dedim o da kafasını çevirdi gitti aslında biraz hak veriyorum bu kaçıncı sürekli uyarıyodu dinlemiyodum ama bu fazla geldi bi de yukardan izleyen erkekler arasında benden hoşlanan çocuk da varmış o yüzden sinirlendi galiba ne yapıcam onunla konuşmalı mıyım bnei sevip sevmediğini de söylemiyo üzülüyorum sevmediğini düşünüyorum ama beni merak ediyo derste bakıyo öksürünce nesi var diye arkadaşıma sormuş offf bi de arkadşaıma ben böyle olsun istememiştim demiş arkadaşlarım bence sevmiyo diyolar ama ben sevdiğini hissediyorum ya da bilmiyorum seviyo mu sevmiyo mu öf :( yardım ederseniz sevinirim :( ve şu da var herkes ona değmez diyo sen daha iyilerine layıksın diyo yani o kimsenin hoşlanmayacağı bi tip ama ben -kibirlenmek istemiyorum- erkekler tarafından hoşlanılan bi kızım popüleritem var yani ne yapıcam çok uzun ama yadım edin lütfen :(
Beni sevdiğini hissediyorum ama bilmiyorum, seviyor mu sevmiyor mu?