Sevgilim bana garip sorular soruyor...

Bugün, ilişkiye başlayalı tam 2 ay oldu. İlişkimizi başlatan kız arkadaşım oldu 2 aydan uzun bir süre peşimde koştu diyebilirim,1 ay geçti ve sevmeye başladım 1 ay daha geçti aşık olmaya başladım, bugün tam 2. aya girdik ben ona tam bir şeyler yazarken saat 00.00 da bana '' Beni ne kadar seviyorsun '' diye mesaj attı. Onu çok sevdiğimi söyledim ardından ''kızma ama bir gün ayrılırsak ne düşürsün'' yazdı '' düşünmek istemem'' dedim çoook ısrar etti, bu şehirde tek kalma nedenim sensin sen olmazsan giderim dedim ki gerçekten öyle bir dk durmam İzmire taşınırım ! sonra beni çok sevdiğini falan söyledi toparladı... 2 aydır birlikteyiz bana ilk defa buna benzer bir soru sorma gereği duydu ben konuyu değiştirmeye çalıştıkça ısrar etti bende sonunda kızdım tabi benim haklı tepkime karşılık özür diledi... eğer öylesine sorduysa bu bana göre çok kezban vari bir davranış, daha önce böyle sorular sormazdı. Kafama takılan şey acaba ayrılma gibi düşüncesi mi var ? ya da bugün kuzeninin yanında kalıyor o mu yazdırdı ?
Güncellemeler
+1 yıl
Tavırlarında değişiklik olmayınca bu sabah telefonda ''seninle ilişkimiz hakkında çok önemli bir şey konuşmak istiyordum'' dedim ve 2 gündür ne yapmaya çalıştığını soruyordum. Hemen geri adım attı ve ''2 gün önce sana söylediğim şeyden dolayı mı? Ben onu öylesine sormuştum, pişman oldum '' dedi ve gün boyu sürekli mesaj attı.. son mesajlarından biri '' Beni bırakma '' oldu :) Anlaşılan, kendisinin kaybetme korkusu olduğu için böyle bir şey söylemiş. Bugün beni hala sevdiğini fazlasıyla hisettrdi
Güncellemeler
+1 yıl
sonuç olarak beni hala seviyor, bende onu çok seviyorum :))) Yorum yapan herkese teşekkür ederim.
Sevgilim bana garip sorular soruyor...