Bir erkek diğerlerinden farklı davranıyorsa aşık mıdır?

Bizim sınıfta bir çocuk var ve ben onu çok seviyorum ama kendime kabullendiremiyorum..

O hep beni kızdırıyor hep benim bir açık noktamı yakalayıp dalga geçiyor, her hareketimi inceliyor, olaylar karşısında vereceğim tepkileri analiz ediyor vs.

Kankalarım da onun beni sevdiğini söylüyorlar. Aslında bana da öyle geliyor çünkü saçlarımla oynuyor beni merak ediyor vs..

Neyse gelelim sadede: Yine herzamanki gibi beni kızdırdı ben de yeter artık dedim o da sence neden sadece sana farklı davranıyorum bu sınıfta bir düşün bakalım dedi.. Ben de bilmek istemiyorum artık böyle davranma dedim. Sen kendin bu sorunun cevabını bul böyle davranmıycam söz dedi..

Arkadaşlarım yanımdaydı onlar neden dediler cevap vermedi onlara.. Ayrıca bugün gözlerimin içine öyle bir baktı kiii ona bakamadım çekindim :) O da benim gözlerime bakamıyosun benden utanıyorsun dedi.. Gözlerime bak dedi ama ben yine bakmadım..

Sizce o bana aşık mı bence de aşık ama bana aşık olduğu için mi farklı davranıyor? Ve benim vereceğim tepkileri neden test ediyor? Lütfen samimi olarak cevaplayın :)))
Güncellemeler
+1 yıl
neden beni test ediyor ki?
Güncellemeler
+1 yıl
okulların kapanmasına çok az kaldı ve ay onu göremiycem.. :(
Güncellemeler
+1 yıl
sizce onunla açık açık konuşmalı mıyım? bana neden böyle davrandığını çözdüm sn bnden hoşlanıyosun mu demeliyim? artık bu oyunlara taammülüm yok .. herşey kesin sonuca varsın bunun adı konsun istiyorum :)