Bir kızın bir erkekle sürekli karşılaşması ve sürekli bakması neden olabilir?

2 gün önce bir koridorda ilerliyordum ve onunla karşılaştım.Sadece öyle bir geçti gitti,ben de aynı şekilde.Normal biri ve normal bir geçişten hiçbir fark yoktu.Umursamadım..Neyse işte ben bununla tekrar başka yerde karşılaştım öyle rastgele bir bakışma oldu..Otobüse binecektim.Otobüs bu işte gel dedim arkadaşıma bir baktım kız normalken fal taşı gibi açıldı gözleri bana karşı..Sanki en baştan beri o otobüsle gittiğimin farkında değil gibi bir düşünceye sahip gibi duruyordu dışardan.Bakışları korkuttu beni açıkçası,ürktüm biraz.Bindim,herhangi bir yere oturdum.Kız bana dikkatli dikkatli bakıyor sürekli.Dedim herhalde aptal gözüyle bakıyor bana.Neyse ertesi gün oldu..Koridorun ordan geçerken az ilerden geçiyordu.Yüzünde aptal bir gülümseme vardı.Kafamı çevirirken 0,45 saniyelik bir bakışma oldu.Yani yarım saniyeden biraz az.Herneyse işte..Birkaç saat geçti aradan..Bir yerden geçiyordum.5 kişi vardı önümde.O ise 5 kişinin arasında değil,azıcık dışarısından -çok uzak değil 1 metre- dışarıdaydı.Herkes geçti,ben geçerken yüzüme dikkatlice bakıyordu yine..Hiç kafamı çevirmedim,bakmadım.Ben bu kızı tanımıyorum,tanışamam da..Kız üst sınıflardan ve sevgilisi var.Bana aşık olması imkansızın ötesinde herhalde..En son aşık olunacak kişi benim diyebilirim hatta.Sizce ne olabilir ki bu? İki gün önceye kadar ayda yılda bir gördüğüm birisinin,iki gündür en çok karşılaştığım insan olmasının sebebi ne?
Güncellemeler
+1 yıl
Herkese 5 dakika da doldurun cevapları.Bize gelince 20 dakikada tek cevap vermeyin :)
Güncellemeler
+1 yıl
Merdivenlerden çıkarken varlığımı belli etmek için öksürdüm,arkasına döndü bana baktı.Sanki tekrar arkasını dönmek istemezcesine bakıyordu bana.geri gitti ve döndü.ben de yoluma devam ettim. bir tane daha ekliyim istedim.ama aşık olamaz herhalde ya :S çok mantıksız olur çünkü..bilmiyorum ya tanışamam.keşke gelse tanışsa,geri de çevirmem.neymiş derdi öğrenirim ama yapacak bir şey yok :/
Bir kızın bir erkekle sürekli karşılaşması ve sürekli bakması neden olabilir?