.Sevgilinizle Odanızdasınız ve aniden anne babanız içeri girdi.Sizi çok çok uygunsuz vaziyette gördü.Ne yaparsınız?
Saçmalamak serbest :D
Saçmalamak serbest :D
Kız kucağımdayken babam bizi salonda bastı. Kapı sesini duyduğum an kendimi nasıl sıktıysam korkudan kız çığlık attı o an babam kafasını bir çevirdi. Sarıldım sımsıkı kızın göğüslerine soktum kafamı utancımdan. Kız farkında değil hiç bişeyin noldu geldin mi yoksa dedi. Geldim gidiyorum bile dedim babamda o ara çıktı gitti.
kestik !.
baştan alıyoruz 3-2-1 motor ...
fazla uzatmayın baskın yersiniz :D
Sağlık dersinden kaldım diye kizmistınız yaa onu düzeltmek için özel ders öğretmeni tuttum uygulamalı eğitim veriyodu artık tam istediğiniz gibi bir kız olucam derdim :D :D :D
hayal gücüne hayran kaldım :)
Iste bak sana salçalı yeme diyorum yaa aldım dişindeki salçayı sonunda :D aa anne sizde mi buradaydiniz
Ahahah :)
Cevap
37Cevap
+ yazıklar olsun koskoca adam oldunuz kadın oldunuz halen kapıyı çalmıyosunuz içeri dalıyorsunuz ne yapacam ha sizinle ne yapacam haa? canımdan bezdirdiniz vallahi !
- özür dileriz ..
la bikere geldi başıma rezil oldum..
yok bişey demedim anahtar sesi duydum çıktım odadan kapıya yöneldim babam kapıyı açtı karşı karşıya geldik kapıyı kapatıp aşağı indi annem arabadan eşyaları alıyomuş annemi kandırmış markete götürmüş o ara ben hatunu paket yapıp yolladım kimse konu hakkında konuşmadı dafdsfdasf :D o zamanlar çok gençtik.. bizimkilerinde bir gün erken gelecekleri tutmuş :D
:) bu yaşta mahcubiyet yaşanmaz artık.
amin asdfsdfasd
tut yolu kız sevdiklerin kim ... sanırım bu yazıyor
işte bendekide yetenek acayip kahve falı bakarım acayip anlamlar çıkarabiliyorum asfdfasdfdas
- Çattt ( Kapı Açılır )
+ Eee gördünüz artık bir 5 dakika kapıyı kapatın penaltılarıda atalım bitsin.
Sırf makara olsun diye böyle yazıyorum yanlış anlamayın yoksa ben asla yakalanmam. :D
ölüp gitmeden yaşayalım bu duyguyu demiştik dee babacım
Lütfen aileme zarar verme yapacağım dedim!
Anne Baba sakin olun korkmayın ben bu sorunu çözeceğim içeride bekleyin!
anne herşeyi anlatabilirim arkadaş lens ini düşürmüşte onu arıyorduk :D
Gamsız Evlat...
-Babaa...?
-Oğlumm...!
-EEee...buyur hoşgedin...otur... yorgunsundur...
-selin... bir kahve yapıver babama...
-Lannnn...!
durum çok farklılık gösterebilir
annede durum başka babada başka olur en fark eden durum ise evladın kızmı erkekmi olduğudur
şimdi baba erkek evladını yakarsa pek sıkıntı olmaz ama kız ise amanın agresiflik ve psikopatlık katsayısı ortaya çıkar babanızın nekadar cenavar ve menun bişi olduğunu bu sayede anlarsınız
gayet net değilmi
ama babamda annemde erkek çocuğu olarak yakaladılar beni :D
entresan bir durumdu
+Hayırdır evladım ne bu hal ?
-Sınava çalışyoz ya
+Ne sınavı evladım böyle ?
-Yerleştirme sınavı anne ya
size ben yıllardır söylüyorum odaya kapı çalmadan girmeyin diye, giyiniyor olabilirdim :)
onu deseler yine iyi, zaten kilit var kapıda normalde bile kilitliyorum
evde 3 bayan var, her an biri içeri girebilir sonuçta, Erkek olsa problem olmaz.
odada kızla bile basılsam anatomi çalışıyordum diyelim
ben bir şey yapmaya fırsat bırakmadan annem ve babam beni dayak manyağı yapardı.
Baba kusura bakma sansur yasasından sonra bu şart ceza yemeyelim diye bizim için yaptm derim :D
Utanırım, bir dakka baba bir iş üstündeyim değişik birşey denicem ben size dönerim ^^
benim basima geldi odada üstümüz cıplaktı babam girdi birden. Girdi gordu ve cıktı
anlatışın bile bende heyecan yarattı harika bence :)
dolarda fırladı ya ekonomi iyice bozdu ne olacak bu memleketin hali :D
Kızın evinde yakalansam bir arkadaşa bakıp çıkacaktım derim ama kendi evimde isem zaten babam olmadığı için annem de herhalde konuşamaz dı şaşkın lıktan bende anne yeni temizlik çi tuttum nasıl derdim kfkfjfjjf
Çok saçmaladım galiba
babacigim yanlis anlama valla ders calisiyorduk derdim:d
bir dahaki sefere kapiya vurmadan iceri girmemelerini soylerim
Niye böyle pis şeyleri ailenizin evinde yapıyorsunuz ki gidin başka yerde yapın :D :D başka yermi yoktu ya :D :D
hakem son düdüğü çaldı ve karşılaşma sona eriyor :D
ben de bizi çağırdın sanıp ümitlenmiştim başlığı görünce içerikte boynum büküldü =)
yaz kızım 3000 tane tuğla..
hahahhaha :D:D en iyi cevap
:)
Yeni bir kitap aldımda onun üzerinden pozisyonları deniyoruz derim :)
Mesaim bitmedi derim heralde ne dicem :D
musayt degiliz 1 saat sonra gelin :)
anne hoca biyolojiden ödev verdi insan vücudunu araştırın diye , bizde derse çalışıyorduk :)
Katılmak istermisiniz derdim
Bayılmış taklidi yapardım o an veya ölü :D:D
hayal dünyanızı seveyim
Hayal dünyan çok geniş
hoca ödev verdi derdim valla
iste bu yuzden evin anahtari sadece bizde
nasılsın baba derim :D:D:D:DD:D:
saçmalamak serbestti? :DD:D
Ahahhahahahha
güzel cevap :)
hani kimse yoktu evde
Bunu sorarken ne düşündüğünü merak ediyorum :D
Ahaha cevabım şu: Ya bir kapı falan çalsanıza görmüyormusunuz torun yapmaya çalışıyoruz :D
Başıma gelmedi hiç bilmiyorum :D
Ne diyim bilmiyorum :D
Susayım ben olmadı :D
Anlamadım ki dediğinden :D
yabancı değil ya bizim sümüklü hacce :)
baba izlede annemle denersiniz=)
bir şey? =)
evet hepimizin=)
Ben genelde deplasmanda olurum
pencereden atarım kendimi
Açıklayabilirim :D
Sence naparim