Sevgilim seni seviyorum ama olmuyor dedi ve gitti napmam lazım çok seviyorum onu

6 aydır beraber olduğum olduğum bir sevgilim var benim için çok mutlu gidiyoduk. Sevgilim içinde öyle zannediyodum ama son zamanlarda öyle değilmiş bunaldım filan dedi. İlk başta biraz ara verelim dedi. Asla ayrılmak olarak görme bunu filan dedi. Ben olmaz dedim bizi bitirme filan ara vermeyelim sorunları beraber çözelim dedim . Olmuyo bunaldım dedi herşey üstüme üstüme geliyo dedi. Sonra iş ayrılığa döndü olmuyo kendine iyi bak filan nerdeyse 10-15 kere vedalaştık hep bir konu açılıyo. Tek tük konuşuyoduk 2 gündür 7 Şubat akşamı ayrıldık işte seviyorum diyo ama gidiyo anlamıyorum. Dün en son ben şimdiye kadar hep sen ayrıldın şimdide ben ayrılıyorum senden dedim zaten ayrıydık o sırada son konuşmalar geçiyordu işte oda en son üzgünüm başka bişey diyemiyorum dedi. Olay bu lütfen yardım edin ben kız arkadaşımı çok seviyorum.

He birde biz ayrılırken işte uzatmayalım bitsin artık dedi ilk gün. Bende bunun arkadaşına mesaj attım. bir çözüm yolu bulurum diye. Ama sevgilim bana keşke onla değilde benle konuşsaydın dedi. Dün de işte sen git onla konuş dedi bana bişey deme dedi sevgilim. O dediğide kendi arkadaşı Seda.
Güncellemeler
+1 yıl
Yardımlarınızı bekliyorum !
Güncellemeler
+1 yıl
Kızlar sizin düşüncelerinizi merak ediyorum asıl .

Herkezden bol bol tavsiye bekliyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Yardım lütfen

Sevgilim seni seviyorum ama olmuyor dedi ve gitti napmam lazım çok seviyorum onu